- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy használt laptop vásárlása esetén, ha leszeretném tesztelni a hardvert (procit, ramot, gpu-t, hogy minden rendben van e), akkor elég egy ilyen benchmarkot rá tennem és futtatnom nem?
Ez rendesen leterheli az egész gépet, és ki tud derülni könnyen, hogy minden megfelelően működik e?
Illetve esetleg még egy hd sentinelt lefuttatni, hogy a háttértárak milyen állapotban vannak?
Ezeken kívül tudnátok még valamit javasolni, hogy mire érdemes még oda figyelni?
A válaszokat, segítséget előre is köszi! -
Pöttön
őstag
válasz
szabonagyur #21343 üzenetére
Értem mostmár. Ezt valóban jócskán félre értettem akkor bocsi. Akkor a Dell e6410-nek a DP portja tud már hangot, vagy az se?
-
Pöttön
őstag
válasz
Jarod1 #21335 üzenetére
A milyen laptopot vegyek topicba Dell e6400-at ajánlottak core 2 duo P8400 procival, aztán rá kérdeztem hogy a display portját áttudom e alakítani hdmi-re úgy hogy kép, hang legyen rendesen, és erre írták hogy hang nincs csak második generációs core i prociktól felfele.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A Core i5 M520 procival szerelt laptop tud hangot adni hdmi-n keresztül?
Ha nem akkor melyik az a legalacsonyabb, legolcsóbb core i - AMD proci ami képes erre?
HD film-HD youtube videók nézésre szeretnék venni laptopot a lehető legolcsóbban. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Chronos 7 np700z5c laptop, a kérdésem az lenne hogy be lehet valahogy állítani hogy az érintő pad (Egér) alapból kikapcsolt állapotba legyen?
Az FN+F5 bill kombóval tudom ki- be kapcsolgatni, csak néha elfelejtem, gépelésnél meg keményen be tud zavarni, és idegesítő....
A másik meg a wifi....
Alapból erőlteti a laptop a wifi kapcsolatot és bezzeg a földszinti wifi-hez kapcsolódik mindig automatikusan ami 1-es jelerősségű, és dög lassú, és egy "örökkévalóságnak tűnik" mire ki tudom kapcsolni rendszer indításkor az FN+F12-vel. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Haveromnak van egy Dell laptop-ja, és az vele a gondja hogy nagyon lassú.
Pontos típust sajnos nem tudok. Röviden I7 proci, 4gb ram, gt525m vga,500gb hdd
Most telepítettem neki egy hete újra, és mostanra megint be lassult annyira hogy egy web lapot se tud betölteni neki normálisan.
Én vírusra gyanakszom, már csak azért is mert a hdd 3 részre van particionálva, és a win 7 telepítő nem engedte egyiket se törölni, a háromból kettőt még csak formázni se.
A rendszer particiót engedte egyedül formázni, arra raktam neki újra a win7-et, de ez ha valóban vírusos a gép akkor nem sokat érhet.
Tettem fel neki ingyenes Avast-ot az nem jelez neki ugyan semmit se.
A kérdésem az lenne hogy megoldaná e a problémát az ha kiszedném a winyóját, és egy másik géppel amin van aktív vírus védelem,egy az egybe törölném a particiókat, és újra formáznám, majd utána visszatenném és újra telepíteném? -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Chronos 7 NP700Z5C laptop-om (i5-3210m, Nvidia Gt640m), és rákötöttem a tv-m re egy hdmi kábellel, és az lenne a kérdésem hogy be lehet e valahol állítani hogy ne csak a hdmi-n adja ki magából ilyenkor a hangot, hanem a jack hang kimeneten is. Vagy az is jó lenne ha a hdmi-n csak a képet adná, a jack-en meg a hangot.
Azért lenne lényeges, mert a jack-el meg a házimozira kötném rá.
A segítséget előre is köszi! -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A laptopomon összesen 1 db jack bemenet/mikrofon van(Univerzális Jack vagy mi). Létezik olyan elosztó ami ketté tudja venni fülesnek és mikrofonnak? Ha igen légyszi dobjatok egy linkeket pls.Van egy jó mikrofonos fejhalgatóm és annak külön 3,5-es jack-on van a mikrofonja, így nem tudom használni a mikrofon részét a laptoppal.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a Laptopba kicseréltem a HDD-t egy SSD-re.
Az ODD helyére pedig egy Optibay-el betettem a HDD-t.
És újra szeretném majd rakni a laptop-ot.
A Rufus nevű programmal csináltam a Win 7-emről egy telepítőt pendrive-ra.
Viszont a laptop Bios-a nem akar róla boot-olni....
A bios-ba beállítottam mindent ami usb-s hogy arról boot-oljon (USB DVD, USB FDD, USB HDD) de nem akarja egyikkel se bevenni.
Tudnátok erre mondani valami megoldást?
A segítséget előre is köszi! -
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Vettem innen PH-ról egy laptop-ot. (Samsung Series 7 Chronos NP700Z5C)
Specifikáció:
- i5-3210m, 2.5-3.1GHz
- 8GB (2x4GB) 1600MHz
- GT640m 1GB DDR5 + Intel HD4000
- 1TB HDD + 16GB iSSD Cache
- 15.6" 1600x900-es felbontás, matt panelRáengedtem a legújabb Everest stabilitás tesztjét, 10 percig csinálta a proci hőmérséklet 75-76 C fok között ingázott. A ventilátora nem annyira pörgött fel...
A kérdésem az lenne hogy ez az eredmény szerintetek jó, vagy újra kellene majd pasztázni?A segítséget előre is köszi!
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tesóm kérte hogy pasztázzam újra a laptop-ját (egy 6 éves msi gép) ráfért már az új paszta, mert a procinál már nem volt semmi se a gyáriból.
Meg csináltam és most rá engedtem az everest stabilitás tesztjét, hogy mit produkál, és kb 3 perc teszt után a proci hőmérséglete 70-90 fok között ugrál másodpercenként.
Ez normális?
Továbbá volt egy pár része az alaplapnak ami hővezető lapkával volt megoldva, mivel az nincs nekem, így oda is csak simán pasztát raktam. Szerintetek így jó lesz?Szerk: ahogy tellik az idő az alap hőmérséglet szépen növekszik, és 93 fokra ugrál fel közben továbbra is. Egy amd athlon 64 x2 proci van benne.
Ja meg tökéletes eredményt nem várok tőle mert a ventije is csapágyas... -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung Series 7 700Z5C laptop-nál megoldható hogy a dvd író helyére ssd-t tegyek?
Ha igen tudnátok egy hozzá való beépítő keretet linkelni? -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung Series 7 700Z5C laptop-nál megoldható hogy a dvd író helyére ssd-t tegyek?
Ha igen tudnátok egy hozzá való beépítő keretet linkelni? -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Milyen átalakító kell ahhoz hogy a hang ki menetet és a mikrofont szétválasszam 2 jack aljzatra egy kombinált hang kimenetes laptop-nál (Asus N550JK)? -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Milyen átalakító kell ahhoz hogy a hang ki menetet és a mikrofont szétválasszam 2 jack aljzatra egy kombinált hang kimenetes laptop-nál (Asus N550JK)? -
Pöttön
őstag
válasz
depe95 #16276 üzenetére
Én asztalin próbáltam még egy 1tb-os usb 2.0-s hdd-vel és nagyon gáz.
Baromi lassan töltődtek be róla a játékok....
Némelyiknél (SC2) még egy kis mikro lag is volt, amit ha belsőre tettem megszűnt...
Továbbá ha olyan "jó" minőségű külsőd van mint nekem akkor meg van annak az esélye is hogy ledobálja a vinyót adatforgalom közbe.
Szóval én se javaslom a külső vinyós megoldást.Valaki erre választ tud mondani?
: (#16273) Pöttön
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Milyen átalakító kell ahhoz hogy a hang ki menetet és a mikrofont szétválasszam 2 jack aljzatra egy kombinált hang kimenetes laptop-nál (Asus N550JK)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max