- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
AxBattler #48287 üzenetére
Tudtommal notinál (kevés kivételt leszámítva, amik jellemzően notiházba tett Arm vagy Atom SoC-ot jelentenek) a 20V számít. Az Åskstorm nekem eddig kb. minden notimhoz kevésnek bizonyult a maga 20V/1.5A (tehát 30W) leadásával. Igaz, nincsen 8. gen Intel i5-nél újabb notim, nem tudom, mennyiben más a helyzet a 12-13. gen (és AMD megfelelői) esetében.
-
-
lui180
csendes tag
Sziasztok nem tudom jo helyre irok segitségeteket kérem van egy dell 3537 laptopom és olyan hibát csinál hogy darabig megy a laptop majd egy erős hangos mintha fel akarna robbani olyan hangot ad és lefagyminden tudtok segiteni mi lehet a probléma valaki találkozott már ilyenel előre is köszönöm válaszotokat
-
Tim82
félisten
válasz
AxBattler #43454 üzenetére
Használtam 1 db Green Cell töltőt, az viszont speciális eset miatt lett beszerezve (nem volt humorom gyári Lenovo centerpines és 135W-os töltőt venni, használtan is 20k körül volt akkor az ára). Gondom nem volt vele egyébként. A múltidő csak azért, mert egy ideje nem volt használatban már az a T520 (quad core i7-tel, dokkolóval), amihez legalább ekkora töltő kellett.
2,5 x 5,5-ös csatlakozóhoz kb. bármely Acer/Fujitsu/Toshiba gyári töltő jó, ezek elég komoly része amúgy Delta vagy FSP gyártmány.
-
-
-
martin555
aktív tag
sziasztok.
1 db notebookot vásárolnék. valószínűleg be tudom vinni a cégbe ezért a papír az fog kelleni hozzá.
140.000 ig elmennék ha az ideálisat megtalálnám.
használt is szóba jöhet, www.notebooksystem.hu nagyon nézegetem,
otthoni használat, egész nap az asztalon lenne egy jól szellőző notebook alátéten.
videókártya nem kell, gyerekek max egyszerűbb webes játékokkal tudjanak eljátszani, semmi más.
NAGY KIJELZŐN (17 colll??) igencsak gondolkodom, mivel szándékosan nincs TV-nk, viszont sorozatokat stb rendszeresen nézünk (ágyba betéve de szintén szigorúan a jól szellőző állvánnyal)
tehát inkább az a szempont hogy CPU ventillátor ne turbón járjon, valami energiatakarékos de azért nem full béna CPU és chipset kéne.
jelenlegi 2007-es ACER ASPIRE notebook sajna a GPU leforrasztotta magát mert 1x elmulasztottam kipucolni a ventijét, de hát már 9 éves.
szívesen venném ha pár jó tippet, konkrét márkát, chipsetet, esetleg konkrét beszerzési forrást adnátok hogy el tudjak indulni. köszi! -
Pocok256
veterán
-
Torry
addikt
válasz
AxBattler #3381 üzenetére
Csáó!
Simán meg lehet csinálni.
Win7 esetén windows gomb+P -vel tudsz váltani, hogy hol jelenjen meg a kép, XP-n már nem emlékszem hogy is volt.
A lényeg, hogy kiválasztod, hogy csak a kivetítőn (vagy TV bármi) jelenjen meg a kép és ott már szabadon tudsz felbontást állítani ahogy szokás. Jobbklikk asztalon, stb stb.
Remélem világos a kurta howto-hoz képestÜdv,
Torry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged