- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
peter889 #55701 üzenetére
Ne parázz már, használd azért van! Ha tele lesz a win szólni fog. Azt a sebességkülönbséget amit a telítettség okoz nem fogja emberi lény észrevenni. Ha rengeteget használod (nem pár hónap) idővel töredezettségmentesíteni kell és kész a win ezt is leméri, hogy egyáltalán érdemes-e.
-
Đusty
addikt
válasz
peter889 #55698 üzenetére
Egy progi biztos, hogy nem az elejére vagy végére kerül, ennek meg van a maga logikája, metódusa, nyogodtan bízd rá szoftver és hardver gyártókra, ne foglalkozz ilyenekkel. Ha maga a vincsi lassú mert tele van szeméttel az más dolog akkor tegyél rendet benne valamelyik célszoftverrel.( ha a gyorsaság fontos > SSD)
-
föccer
nagyúr
-
Impressa
őstag
válasz
peter889 #54806 üzenetére
Szia!
Fogadni biztosan tudsz, Talán erre gondoltál. -
BénaNyurga
aktív tag
-
peter889
őstag
válasz
peter889 #54115 üzenetére
A mobilom megjelenik a Win7 eszközkezelőjében felkiáltójellel és ezzel:
"Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)"
Itt próbáltam frissíteni, illesztőprogit a számítógépen kerestem: megadtam az általad linkelt drivert kicsomagolva, de végül ezt írta ki: "windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz"Az eszközkezelőből eltávolítottam a telót, majd újracsatlakoztattam, megismételtem az előbb írtakat, de semmi változás.
A netes automatikus keresés sem vezetett eredményre. -
BénaNyurga
aktív tag
-
bijesz
aktív tag
válasz
peter889 #49665 üzenetére
Szia,
A kompatibilitás a készített .torrent fájlokkal van.
Ha csak letölteni/seed-elni szeretnél akkor jobban jársz az újjal.
Innen szedd: http://www.utorrent.hu/ -
orion1025
őstag
-
Impressa
őstag
válasz
peter889 #49068 üzenetére
Szia!
Start gomb beírod: rendszer-visszaállítás, és itt tudsz te magad is megadni ilyen pontot. Egyébként a rendszer ezt automatikusan létehozza.
Ha nincs bekapcsolva, akkor: (Start ->) jobb klikk a Sajátgépen -> Tulajdonságok -> Rendszervédelem fül -> érintett meghajtó kijelölése -> Konfigurálás -> Rendszervédelem ki/bekapcsolása -
Rivaul
addikt
válasz
peter889 #48647 üzenetére
Vagy a procik topicját keresd meg ha van s ott kérdezd, vagy még a milyen procit vegyek topic mesterei lehetnek jövendőbeli árakkal képben.
-
-
spiritex
veterán
válasz
peter889 #47984 üzenetére
Utána tudsz nézni telepítés előtt, hogy mihez milyen driver létezik jelen pillanatban, és el tudod dönteni, hogy belevágsz-e.
Jaja, így van ahogy mondod, az én tv kártyám is egy márkás termék volt: Leadtek WinFast PVR2000 és nem volt érdekük megírni a drivert win7 alá. -
wmati
addikt
válasz
peter889 #47971 üzenetére
Azért javaslok mindenképpen 64 bit win mert 4gb memóriád van amit azzal tudsz kihasználni rakhatsz fel 32 bit-es win is de akkor bizonyos mennyiségű memóriát nem tudsz majd használni. Hiába 32 bites win max 4 gb ig van. Felhasználói programokból kell ilyenkor másik pl total commander meg ilyenek, telepítés közbe ki derül ha rossz nem komptiplis ez a verzió valami ilyesmit ír ki.
-
scream
veterán
-
lyzzard
aktív tag
válasz
peter889 #44762 üzenetére
a dropbox fiókod is jelszóval védett, és tartalmaz privát mappákat.
Nem sűrűn használom, mert nincsenek ilyen igényű dolgaim, de ha jól tudom, a privát mappáidban tárolt dolgokhoz oszthatsz linket, VAGY
más, dropbox felhasználókkal csinálhattok közös mappákat, amiket csak ti ketten láttok. Ebben a mappában tudtok egymásnak küldeni fileokat, ami ráadásul minden gépen, telefonon ott lesz, ahol, van dropbox, és be vagytok jelentkezve a saját accountotokkal.Szerintem egy próbát mindenképpen érdemes lenne tenni
-
lyzzard
aktív tag
válasz
peter889 #44760 üzenetére
szerintem senki nem beszélt nyilvános feltöltésről.
A Dropbox is úgy működik, hogy feltöltöd a file-t, és annak a linkjét küldöd el, és csak az látja, akinek elküldted a linket.
Ami a biztonságot illeti, ha már elküldesz valamit, az ott van az elküldött mappádban, ergó ugyanúgy a netre kerül.de amúgy pl gmailnél asszem 40 mega... talán. máshol meg változó
-
-
suspect
aktív tag
válasz
peter889 #44587 üzenetére
Hát figyelj, jártam már úgy, hogy hasonló vírust kaptam. Újraindítás után a gépem nem töltött be...csökkentett módba sem. A vége az lett, hogy újratelepítés és minden elveszett. Azóta már van egy külső vinyó az ilyen fontos dolgok tárolására, de a gépen is vannak kellő dolgok. Szóval én úgy vagyok vele, hogy "jobb félni mint..."
-
suspect
aktív tag
válasz
peter889 #44584 üzenetére
Ha ilyen oldalakat látogatsz akkor pedig szerintem a vírusírtó a minimum
Én nem megyek fel ilyen oldalakra soha, viszont virusírtó még így is van a gépemennem lenne jó ha egy vírus miatt elszállna minden ami rajta van...
Szerk.: ggg666 másolta a tényeket, mi is a helyzet
-
ggg666
őstag
válasz
peter889 #44581 üzenetére
"
Káros tartalmú szoftver terjed az interneten - újabb információk! (BRFK)
2013.02.18. hétfő 16:44A Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Gazdaságvédelmi Osztálya eljárást folytat az Interneten terjedő „Ransomware” elnevezésű vírussal kapcsolatban. A rendőrséghez országszerte több állampolgári bejelentés érkezett, mert ismeretlen tettesek különböző internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek.
A sértett gépének képernyőjére egy üzenet töltődik be, amely szerint a „Magyar Rendőrség Osztály Elleni Kiberbűnözés” zárolta a komputert, mivel azon illegális tartalmak találhatóak. Az üzenet szerint a gép feloldásához meghatározott összeget szükséges Ukash vagy paysafe utalással befizetni. Az így kicsalt összegek feltehetően internetes szervezett bűnözőkhöz jutnak el. A rendelkezésre álló információk alapján nemzetközi csoport áll a vírus megjelenése és terjedése mögött. Több nyugat-európai országban megjelent ez az elkövetési mód, az adott ország rendőrségi jelképeinek felhasználásával.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a rendőrség nem blokkol számítógépeket, ezen üzenetek alapján senki ne vásároljon Ukash vagy egyéb utalványt!
A vírus csak aktív kapcsolat esetén indul el, ezért ilyenkor az internetes kapcsolatot meg kell szakítani (a modemet kikapcsolni, vagy kihúzni az „internet” kábelt a számítógépből), és újraindítani a komputert. Ezután javasolt a fertőzött számítógép vírusirtását vagy az adatmentést és a számítógép újratelepítését elvégezni, melyhez szükséges lehet számítástechnikai szakember segítsége.
A számítógép újratelepítése után ajánlott vírusirtó programot, valamint kétirányú tűzfalat telepíteni. A vírus terjedésének megakadályozása és a szükséges óvintézkedések meghozatala érdekében a rendőrség felvette a kapcsolatot az Internet szolgáltatókkal és a biztonságtechnikai szoftverek fejlesztőivel."
-
Rivaul
addikt
válasz
peter889 #39242 üzenetére
Ezen már én is sokszor gondolkodtam de nem találok rá megfelelő választ. Én az üzleteim után még pm-be is elküldöm a pirosról a linket az illetőnek de még ez után se "érnek rá" vele foglalkozni. Sokan nem tudják hogy van ilyen. Kicsit hivatalosabbá lehetne tenni. Sokszor inkább a hozzám hasonló adatlap alapján üzletelek inkább csak, sok nap, sok közreműködés. Pedig jobb lenne ha könnyebben utána lehetne nézni a megbízhatóságnak.
-
Kommy
veterán
válasz
peter889 #38442 üzenetére
Kihúzod a tápot és az USB-t, lenyitod az előlapját a nyomtatónak. Most lenyomva tartod a bekapcs gombot és közben beszúrod a tápot, majd fölcsukod az előlapot. Ezután elengeded a bekapcs gombot.
Catlakoztatod az USB-t, bekapcsolod a nyomtatót és működnie kell(ene)!
Vagy
1. Húzd ki a nyomtató táp kábelét.
2. Tartsd nyomva a POWER gombot.
3. Dugd vissza a tápkábelt mialatt nyomod a POWER gombot
4. Nyomd meg 4x RESUME gombot, és engedd ell mind 2 gombot.
5. Nyomd meg a POWER gombot
6. És a nyomtató múködik -
ThodEE
őstag
válasz
peter889 #36632 üzenetére
"Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application."
Itt az a baja hogy nem eredeti a CD, tedd be az eredetit és indítsd el újból a játékot.
"Please insert disk number 2"
Itt pedig az a baja hogy szüksége van az úgynevezett play CD re, ami a 2es ebben az esetben, hogy mi lehet a jó megoldás azt nem tudom, továbbra is
crackhibára gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest