Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz jonnyjoker01 #9100 üzenetére

    Az a baj a Colin McRae Rally alatt életében nem fog havas úton való vezetést szimulálni, mert az egy fél árkád-fél szimulátor játék. Jobbik fajta én is imádtam minden részét, de akkor sem szimulátor.

    Lehet bármilyen kormányod a kuplung és egyéb érzést nem fogod tudni rendesen átültetni a kocsidba, mert nem ugyan azt a kocsit vezeted és máshogy viselkedik egy több 100LE-s autó, mint egy 1.2-es 1.4es stb autó. Még ha valami morcibb turbós kocsid vagy dieseled van nagy nyomatékkal, akkor sem olyat hajtasz, mint játékban.

    A legegyszerűbb megoldás, hogy fogod magad és télen este amikor nincs nagy forgalom kimész egy bevásárlóközpont parkolójába és mivel max 1-2 ember lesz aki elmegy éjjel vásárolni, minden kockázat nélkül tudsz gyakorolni. Mivel egész nap ki be járnak a kocsik, így az a veszély sem fenyeget, hogy 6m magas hóban kell tekerned a kormányt, mert kijárják a kocsik...az meg, hogy kicsit megfagy pont jó is.

    Ha meg arra járna egy rendőr véletlenül, akkor 2 dolog lehet...vagy semmit nem csinál vagy figyelmeztet, hogy hagyd abba...mert rendőrtől függően beleköthet, hogy a bevásárlóközpontok parkolója is kressz alá tartozó terület. Mivel aránylag nagy hely van, ha elcseszed is van bukótered ahova ki tudsz forogni.

    Ennél drágább de biztosabb megoldás, hogy ha megengedheted magadnak, menj el rallyzni. Annál jobb tudásszerzési lehetőség nincs, csak sajna nagyon költséges lett kis kategóriákban is.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés