- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
14900 - 14801
16204 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
-
Narxis
nagyúr
-
Healbacsi
őstag
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
A Days Gone elméletileg megy Nvidia Geforce Now-on, nálam viszont nem jelenik meg a játékok közt ha az adatbázisban rákeresek akkor sem, mi lehet a gond?
A játék megvan Steamen.
Közben látom, hogy nem elérhető. -
ollie
MODERÁTOR
Épp a gaming laptop a pénzkidobás. Csak akkor éri meg venni, ha sokat kell cipelned, más oka nem lehet, amiért azt venné az ember. Ugyanazért a pénzért jobb desktopot lehet venni, és bármikor cserélhetőek az elkatrészei, ha már elfogy a vga, kicsceréáled. Ha több ram kell, kicseréled. Ha erősebb proci kell, kicseréled (ha még találsz azokban a generációkban erősebben, amit támogat az alaplap).
Plusz, a laptop hamarabb tönkremegy és ha a processzor, alaplap vagy a gpu megy benne tönkre, vehetsz egy új gépet.
Én amúgy használtan soha nem vennék gaming laptopot. A meleg miatt hamarabb megy benne tönkre az elektronika, és hiába jó a hűtése, mindig melegebb lesz benne, mint egy jó hűtésű desktopban. Arról nem is beszélve, hogy olan hangjuk van játék közben, mintha épp egy rakétát lőnének ki. -
wrongduke
aktív tag
Szia!
Előszöris milyen géped van most, mit tud az a laptop? Azután érdemes megnézni a játékok rendszerkövetelményét. Ha van metszet, akkor nem kell venni új gépet, van, irány játszani. Ha nincs, tedd fel magadnak a kérdéseket:
1 - Mennyi helyem van, kell-e sokat mozgatnom vagy mozognom a géppel?
2 - Mennyit költhetek a projectre?Ha meg vannak a válaszaid, segítség a választásban:
Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Milyen notebookot vegyek?
FONTOS!!! Kérdezés előtt a fenti topikokban, mindig az összefoglaló kérdései alapján kérdezz!Ami a csalókat illeti. Mindenütt ott vannak, mindegy melyik játék. Minél többen játszák vagy népszerűbb az adott játék, annál több csaló lesz benne. Véleményem szerint, a dedikált szerverek kihalásával vált általánossá a dolog, ami a cross-play-t is sújtja. Ha tetszik nézz utána mennyien játszák és ha van kedved játszani, vágj bele.
Egy gémer konfig megléte pedig csak akkor pénzkidobás ha nem használod. Ha nem össze-vissza vásároltad, hanem értelmes keretek között, tapasztalt emberek segítségével lett összeállítva, továbbá az igényeid sem teljesíthetetlenek, akkor lesz egy jó géped. Onnantól pedig minden perc öröm, ami megfizethetetlen. Még ha csak egy játékért is vetted, ha az több száz órányi boldogságot szerez neked.

-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Melyiket éri meg jobban venni? Használtan egy 17-es Lenovo Legion laptopot vagy összerakatni egy gamer PC-t 350 ezerért + monitort venni 60-70 ezerért? Csak a következő játékok miatt: Doom Eternal, Battlefield 4-5 multiplayer, esetleg Age of Empires 4
Nem igazán köt le más játék, csak régebbiek amiknek nincs nagy gépigénye. Szóval csak ezek miatt gondolkodtam valami gamer PC-ben vagy laptopban, de pl. Doom Eternal-t lehet cloud gamingben is játszani, Battlefield 5-nél meg arra panaszkodnak, hogy sok a csaló. Battlefield 4 jelenleg 100-120 fps között megy jelenlegi laptopomon. Szóval úgy érzem a PC pénzkidobás lenne annak ellenére, hogy könnyen szervizelhető, ugye ha elromlik valami akkor könnyebb cserélni és nagyobb teljesítményt is ad mint egy hasonló árú gaming laptop.
-
Werkly
addikt
-
wrongduke
aktív tag
Az új információk fényében, akkor inkább a GeforceNOW-t ajánlom. Keresés alapján ami Battle Royale: (nem ismerem ezeket, egyikkel sem játszottam)
Fortnite (Epic Games Store)
Apex Legends™ (EA app, Steam)
Realm Royale Reforged (Epic Games Store, Steam)
NARAKA: BLADEPOINT (Epic Games Store, Steam)
Rumbleverse™ (Epic Games Store)
Eternal Return (Steam) -
wrongduke
aktív tag
Szia!
Mi az a BR?
Hasonló felállásban én Hypercharged Unboxed (gyerek kompatibilis) és Division-t játszottam GeforceNOW-val. (GeforceNOW ingyen kipróbálható) Csak az android telefon volt. Szerintem iOS-re is van, ps vagy xbox, de inkább xbox kontroller javallott, de elmegy bármilyen kontrollerrel amit az iPad felismer.
Hasonló még a Xbox Gamepass Ultimate-ben a Cloud Games funkció, ott is ment telefonról. Ott viszont erősen javallott az xbox kontroller. -
beherit
tag
-
Werkly
addikt
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Van olyan BR vagy más hasonló multi lövöldözős játék amin PC-n és IPAD-en együtt tudnák játszani a gyerekemmel? -
beherit
tag
-
Sanyi19
őstag
-
Mizol29
senior tag
-
Sanyi19
őstag
-
Werkly
addikt
Syberiahoz hasonló point and click játékot tudtok ajánlani? Ami nem túl régi grafikailag. Kösz!
-
Iramirez
senior tag
-
wrongduke
aktív tag
Szia!
2 fő:
A Way Out
It Takes Two
Untitled Goose Game
Alien Breed 1, 2, 3
STAR WARS: The Clone Wars - Republic Heroes3 fő:
Trine Ultimate Collection (Enhanced Edition, 2, 3, 4)2-4 fő:
Overcooked 1, 2 (all you can eat edition)
Human Fall Flat
Gang Beasts
Stick Fight: The Game
Moving Out
Trials Fusion és Evolution
Sonic and Sega Allstarts Racing (+ transformed ami kicsit nehezebb)
Brawlhalla
Magicka 1, 2 -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Pcre keresek valami főleg 3an (esetleg ketten) jol jatszhato couch coop jatekot! Koszi a segitseget

-
törölt tag
Chronos: Before the Ashes csak 1080p-ben indul el és az a max felbontás, pedig a TV 1440p-re van állítva.
Ez valami bug? Hogy tudom a 1440p-t beállítani? Van valami ini tweak esetleg?
Gugli nem dob semmit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Werkly
addikt
Kérdésem lenne, hogy a Syberia: The World Before című játék mellett van egy ilyen is, hogy Prologue. Az utóbbi egy demónak vehető? Vagy egy standalone game? Kösz a fölvilágosítást!
-
aquark
aktív tag
-
wrongduke
aktív tag
Azt hiszem meg van. A játékban ugye a két frakció közül az egyik mindig támad, a másik mindig véd. A támadó frakciónak nincs hozzáférése védelmi opciókra. Ahogy nézem ilyen csak Corps Command-nak van, az Army Command-nak nincs. Az előző képen is a németek vannak védelemben és a szovjetek támadnak. Ground war-ban ezt írja a kézikönyv. Ahogy nézem a kártyáidat úgy kell összerakni, hogy mind a három módon, föld-föld, levegő-levegő és föld-levegő csatákra is jó legyen és csak akkor enged hozzáférést a kártyákhoz, ha az adott szituációban ez lehetséges. Szóval ha te támadsz, akkor ne ásd be magad és várd, hogy védők majd megkeresnek. (csak a starcraft 2 coop-ban láttam olyan Stukov-nál, hogy a bunker feláll és elindul
)Defensive Structures in Breakthrough Mode
An exciting new feature in Steel Division 2 is the introduction of buildable defensive structures in Breakthrough mode. If you are the defending player in a Breakthrough match, you are now able to place your defensive structures in the deployment phase.
There are several types of defenses you can place:
- Barbed wire: A stretch of barbed wire will slow down any enemy troops – tanks and vehicles included. Barbed wire is “painted” on the map and measured in meters.
- Trenches: Deployed in the same manner as barbed wire, trenches will shelter infantry, offering the same amount of cover as being garrisoned in a house.
- Gun pits: These open-topped structures will protect a single piece of large equipment, such as anti-tank guns, AA guns or artillery. They are placed empty, and the player will have to define the field of fire.
- Bunkers: These hardened structures are essentially stationary weapons (machine guns, anti-tank rifles or guns) with armor. They are fixed positions, very well-protected, but with only a limited field of fire.Players can paint on the map to draw where they want the barbed wire or trenches to go. The game will show you if there are any obstacles, such as rivers, hills or forests. The other structures are placed one at a time. The player can also rotate the defensive structures.
Defensive structures are like any other unit in your deck: they have their own category, and each unit card brings a certain number of individual structures or deployable length (in meters). Each division will have access to the same structure, but they can only be used in Breakthrough mode by a defending player.
Szerk.:
In Steel Division 2 units are divided into different categories. These are:
- Recon
- Infantry
- Tank
- Support
- Anti-Tank
- Anti-Air
- Artillery
- Air
- Defense (only in Breakthrough mode)Szóval ha nincs a defense menü alatt semmi, akkor rossz játékmód vagy kezdj támadni

-
wrongduke
aktív tag
-
aquark
aktív tag
-
kkdesign
senior tag
-
wrongduke
aktív tag
-
wrongduke
aktív tag
-
aquark
aktív tag
-
kkdesign
senior tag
sziasztok!
Egy régi nes játékot keresek,
A csúf nevén ismerem hogy bojmário- boy mario. ?! a lényege, hogy össze kellett szedni pálya elején egy ilyen piros pamacsot és a pályákon az ellenfeleket ezzel kellett megdobálni. 2 órája nézek videókat, keresek nes romokat de nem találom. van valakinek ötlete? nem az adventure island, az másik..
Ilyent dobált a hátáról a figura: s-l1600.jpg -
goethe83
csendes tag
-
goethe83
csendes tag
-
wrongduke
aktív tag
Szia!
Olyanra gondolsz, hogy regisztráció nélkül beszerezheted legálisan? Olyan nincs. Valahol regisztrálni kell. Steam vagy ahogy Tim82 írja, GOG. GOG-on ha megveszed, le tudod tölteni az offline telepítőt a weboldalról és később már nem kell belépned újra, sőt, nem kell telepítened a kliens-t sem. Fontos azt is tudni, hogy így nem fogod megkapni a frissítéseket a játékhoz ha érkezik. Ahhoz már kell a GOG Galaxy, vagy újra le kell töltened.
-
wrongduke
aktív tag
-
Tim82
félisten
Pl. GOG.com-on, de ott is kell regisztrálnod ehhez.
-
goethe83
csendes tag
Sziasztok.
Laptopot használok és nincs cd/dvd meghajtó benne, külsőt pedig nem akarok venni.
Tudtok olyan oldalt, ahol megvehetem a Frostpunk nevű játékot (kiegészítőkkel együtt) biztonságosan?
Nincs se steam se egyéb fiókom.
Köszi a segítséget. -
Werkly
addikt
Srácok! Van valami megoldás a Spider Man MM-ben arra, hogy a Fisk Towerből, hogy lehet kijutni? Próbáltam mission restartot de akkor sem jutok ki a repedt szűk ajtón! Kösz!
-
Iramirez
senior tag
-
aquark
aktív tag
-
wrongduke
aktív tag
-
aquark
aktív tag
-
aquark
aktív tag
Steel Division 2-ben lövészárkot, homokzsákot, szögesdrótot, géppuskafészket hogy tudnék csinálni? -Köszi.
-
Pista0001
addikt
Kösz srácok, utánanézek ezeknek is.
Ahogy írtam, a legeslegjobb egy olyan lenne, mint a Brothers, csak külön irányítható karakterekkel. Mászkálós, de sztorival, némi feladvánnyal, közös képernyőn, nem osztott képpel, legalább olyan grafikával. Gyanítottam, hogy nem nagyon van ilyen, ezért bővítettem a kört, meglátjuk, megtetszik-e valamelyik.
-
Tim82
félisten
A mások által említett játékokhoz én még hozzátenném az Outward-ot (bár lehet, hogy az említett gépen nem fut annyira jól, de elviekben a megadott minimum követelményen belül vagytok). Az kifejezetten két játékos kooperatív játékmenetre kihegyezett RPG (azt nem tudom, hogy egy gépen osztott képernyővel is menne-e).
Amúgy hasonló szituban nekünk tök jó élmény volt közösen játszani a Lord Of The Rings Online-t is, az biztosan jól fut régebbi gépeken is ráadásul.
-
Jacktor
aktív tag
Divinity Original Sin I és II
Történetgazdag RPG, mindkettőhöz van profi magyarítás és a körökre osztott játékmenettel csak a csaták alatt találkozhattok (de ott meg zseni, a kedvenc harcrendszerem ez a turn-based AP-n alapuló). 4 karaktert lehet max a csapatban, akik irányításán coop-ban a kívánt elosztás szerint osztozkodhattok. Ha nagyon kijátszósok vagytok és a craftolással is szerettek elszöszmötölni, akkor 100 óra simán belemegy mindkettőbe.
És ha jól látom mindkettő játszható osztott képernyőn is. -
Pista0001
addikt
-
wrongduke
aktív tag
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Barátnőmmel együt játszanánk, ehhez keresek játékokat. Jó lenne egy gépen két játékos módban, de LAN is szóba jöhet. Sőt, olyan is lehet, amihez szerver kell, windowsos és linuxos gépet is be tudok fogni a célra, online viszont nem nagyon lenne jó (16/1,5Mbps DSL...). A gépigény ne legyen túl magas (U-s Sandy Celeron van az egyik gépben R7 250-nel), de azért a Super Marionál "magasabb szintű" játékot keresünk. Platform, "mászkálós", rpg, akció ami szóbajöhet elsősorban. A stratégia, főleg a körökre osztott játék nem feküdne mindkettőnknek, ahogy az autós és sport játékok sem. Hogy egy példát mondjak, olyasmi, mint a Brothers - A Tale of Two Sons jó lenne, csak ugye külön játékosok által irányítot karakterekkel. Kb mint Golden Axe volt annó (bocs, az volt az utolsó, amit így játszottunk a haverokkal)
. Szóval elsősorban co-op játékot keresünk a hosszabb játékidő és a változatosabb játékélmény miatt, az egymás elleni verekedősekbe hamar beleunok, akár nyerek, akár nem. Ja, lehetőség szerint kontrollerrel játszanánk. -
KrAt
veterán
-
PsycHo88
senior tag
Király ! Köszönöm !
Akkor megveszem steam-en ! -
l.skywalker
titán
Hali. Én is csak gugliztam a Playstation Blog-on, ott írnak róla:
A dark secret awaits in Hogwarts Legacy’s Haunted Hogsmeade PlayStation exclusive quest – PlayStation.BlogÚgy tűnik egy sima quest vagy dungeon.
Szerintem csak timed exkluzív lesz, szóval idővel Steam-en is elérhetővé fog válni.
-
wrongduke
aktív tag
Szia!
Alien Breed 1, 2, 3
Airmech
Dungeon Siege 1, 2, 3
Space Siege
Red Solstice széria
Sacred 1, 2, 3
Satellite Reign
Space Run
Starcom Nexus
The Incredible Adventures of Van Helsing: The Final Cut
Titan Quest
Cat Quest 1, 2
Hybrid Wars
Shadow Grounds
Space Hack
Diablo 1, 2, 3
Torchlight 1, 2, 3
Halo Spartan Strike, Assault
Commandos HD remake-ekXmorph Defence
The Riftbreaker
Factorio -
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Előszeretném rendelni a Hogwarts legacy deluxe edition -t , Viszont olvasgatom a hivatalos weboldalon hogy a Ps előrendelők kapnak exclusive quest-et , tudtok valamit erről hogy mi lehet ez
, már mint érdemes Ps-re előrendelni a exclusive quest miatt
Most azon gondolkodom hogy Pc-re vegyem meg vagy PS5-re ? A Pc-s egy kicsit előnybe van mert a Steam fiókomon van annyi pénz ,hogy meg tudjam venni. Köszönöm a válaszokat !
-
MageRG
addikt
-
akerbis
aktív tag
Köszönöm a tippeket! Van választék. Alszok rá egyet és... Szerintem Ascent, mert a Shadowrun Returns-höz kevés az angolom. Alien Swarm-et mindenképp megnézem, elég olcsó.
-
aleister
veterán
Akkor már ne hagyjuk ki az Alien Swam-ot sem.

-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
kíváncsian néztem be ide, nem tudtam, hogy PC-be vagy konzolba írjak, mert nem azt szeretném, hogy a gép vagy platform döntse el, mennyire jól fogunk szórakozni.
Szóval bnőmmel szeretnénk valami értelmes játékot, game-t tolni együtt. Én 43, ő 47, nem a "hülyegyerek" kategóriák vagyunk, de azért szeretünk hülyülni, ha értitek.
Kicsit láncledobnánk néha, nem csak mint a nyulak......... Adott egy nappali, egy 55"-ös Sony OLED, de azon is filóztam, hogy mi lenne, ha vele csöppennék bele a VR világába. Az valami új lenne mindenkinek.
Szóval kétsisakos VR-t támogat valami értelmesebb eszköz illetve játék ? Logikai, mászkálós, fogalmam sincs, de lehet mozgósabb is, meg ilyen egyéb marhaságok, ugrabugrák, látványdolgok.
Nem tudom jobban definiálni, tekintettel arra, hogy minden új lenne most
Keresnénk egy irányt.. Ha tudtok tanácsot adni, merre induljunk, megköszönném. Nem vagyok konzol párti, azt sem tudom, egyáltalán ott, vagy PC fronton kiforrottabb egy kétsisakos VR élmény, de ahol igen, azt választanánk, átszokok-megszokok.
-
aleister
veterán
-
akerbis
aktív tag
Szaiasztok!
Tudtok jófajta izometrikus játékokat mondani? Mint a Cold Zero volt pl. Lehet RPG, akció is.
OK beírtam a keresőbe. De ha tudtok valami jót azért mondjátok!
-
Delávégá
aktív tag
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ezek a képsorok melyik játékból származnak?
-
Iramirez
senior tag
Sziasztok,unokaöcsémnek igértem,hogy megkérdezem a hozzáértőket

Olyan sport/foci --pc-- játék van e aminek eléggé részletes ,szerteágazó manager része is van.
Focizni is kell,és managelni is.Igen igen a fifa,de az nem játszik,egyrészt az alapból megvan,másrészt annál bővebb manager tartalom kéne.Ha van ilyen.Ötlet?

-
ollie
MODERÁTOR
-
fecaga21
senior tag
-
KISDUCK
addikt
-
Csápájev
őstag
-
KISDUCK
addikt
Elvileg a 3400g igp-je egy szinten van a 750ti-vel, de értelemszerűen kell hozzá a dual channel és gyors memória alacsony késleltetéssel.
Elvileg játszhatsz vele 2 gépen, de nem egyszerre.
Ha megveszed és nem tetszik visszakérheted a pénzt érte, de csak akkor ha nem lépted túl a 2 óra játékidőt a vásárlástól számítva 14. napig, szóval így ki tudod próbálni. -
Csápájev
őstag
Sziasztok,van egy játék,amit szeretnék letölteni STEAM-ről,de nem tudom elfut-e a gépemen.
(egyik se mai darab)
követelmény:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 8 or higher
Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.0hz || AMD-FX-6300
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Geforce 750 Ti || AMD Radeon R7 260X
A gépem: AMD Ryzen 5 3400G with Radeon Vega Graphics 3.70 GHz, 8gb ram és win10/64bit.(külön videókártyám nincs,csak ez a prociba épített)
Szerintetek?
Ja és ha megveszem STEAMEN, akkor fogom tudni a PC-men és a laptopomon is játszani vagy csak az egyiken?
-
fecaga21
senior tag
Tudnátok ajánlani Dying Light-hoz hasonló zombis játékot PC-re?Na meg valami hasonló háborós játék mint amilyen a Battlefield 3 is volt, az 5 az kicsit mégsem olyan
-
De4d
őstag
-
De4d
őstag
Üdv.
Régi motorosoktól kérdezném elsősorban, hátha van akinek ismerős lesz a játék.
Egy ezer éves dosos repülős játék címére lennék kíváncsi.
Még oldalnézetes 2d-s volt, mindig kaptunk küldetéseket hogy a szárazföldön lőjjünk szét valamit, majd a küldetés végén landolni kellett az anyahajón. Japánok ellen kellet harcolni egy amcsi vadászgéppel. Van valakinek tippje, emlékek mi lehetett a játék címe? -
ollie
MODERÁTOR
Valószínűleg csak a CD-s verzió magyar, és nagy esélye van, hogy telepíteni sem tudod már windows 10/11-re (a védelemtől függ). De még ha települ is, akkor sem biztos, hogy futni fog.
De az is kérdéses, hogy találsz-e valahol CD-s verziót. Újonnan már nyilván sehol, használtan meg ennyi év után (20 éve jelent meg!) már azt is rizikó, hogy a meghajtó egyáltalán be tudja-e olvasni a lemezt.
-
Healbacsi
őstag
-
Shaza
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Shaza
senior tag
A Hearts of Iron 1. részében hol tudok nyelvet választani?
Gog-ról van ,de nincs ilyen opció.
Azért kérdem ,mert elvileg magyarul jelent meg,de nem találom sehol a magyar vonatkozást.Köszönöm!
-
Shaza
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Shaza
senior tag
Hello!
1.és 2. világháborús fps-et keresek, amiben van story vagy kampány rész.Jó lenne a régiek mellett egy-két új cím is.
Köszi!
-
ace666
tag
Sziasztok, játék ajánlót kérek az alábbi paraméterekkel:
- PC platform, 1060 kaliberű VGA-kon élvezhetően fusson
- LAN-ban lehessen játszani, akár internetkapcsolat nélkül
- 8-12 éves srácoknak lenne (Fortnite, Forza 5, F1-22, Minecraft, ezeket már unják...)
- Jó lenne valami arcade jellegű autós játék, ami force feedbackes kormánnyal is szépen megy
- Vagy valami nem túl bonyolult és nem véres kooperatív játék. Pl lövöldözős, vagy akcióElőre is köszi!
-
KrAt
veterán
-
MageRG
addikt
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de tudtok olyasmi játékokat ajánlani, mint ami a Half Life széria volt?
Köszi,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
-
14900 - 14801
16204 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

. Szóval elsősorban co-op játékot keresünk a hosszabb játékidő és a változatosabb játékélmény miatt, az egymás elleni verekedősekbe hamar beleunok, akár nyerek, akár nem. Ja, lehetőség szerint kontrollerrel játszanánk.
, már mint érdemes Ps-re előrendelni a exclusive quest miatt