- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
12500 - 12401
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
hali!
Letöltöttem steam-ről a most ingyenes Insurgencyt.
Először amikor indítani akartam a BE az avg vírusírtóm egyik fájlja miatt nem indította a játékot.
Az avg-t leszedtem utána meg 0xdb7523c8 memória címre hivatkozott és,hogy ott nem végezhető el a "written" utasítás.Volt már valakinek hasonló problémája ennél vagy bármelyik játéknál? Mi lehet a gond szerintetek?
-
aviator
tag
Sziasztok!
Olyan játékot keresek amivel autóvezetést lehet gyakorolni különböző forgalmi szituációkban. Találtam már egy párat, de azokat egy kicsit gagyinak tartom.
Viszonylag korrekt grafika, illetve fizikai szimuláció, közlekedési szabályok (táblák, sebességhatárok, stb) betartásának figyelése, illetve nem árt, ha egy arra alkalmas kormánnyal (pl. G25) lehet benne gyakorolni a kuplung illetve a váltó kezelését is. Nagyjából ezeket kéne tudnia.
Lehet, hogy ez egy kicsit elrugaszkodott, ha van bármilyen tippetek azt megköszönném.
Üdv,
Ádám -
Viktor77
titán
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! 8GB ram eleg manapság egy i5 4690 és egy GTX 1070 kombóhoz játékokhoz FHD felbontáson?

-
erer1000
őstag
keresgéltem kíváncsiságból hogy mennyi játék van ami támogatja a DX12 es multi GPU módot.
én nem kereste jól, vagy tényleg kb 2-3 játék és kész?

valami lista szerűséget tudtok esetleg nyújtani? vagy iránymutatást
-
mefistofeles
veterán
Üdv uraim! A fiam nagyon szereti a Modern Combat 5 játékot (windows store) de most valami gebasz van vele mert nem tölti be a multi pályákat. Ha letörlöm és újra rakom a játékot akkor elvesznek az eddigi eredményei?
-
modern5
tag
-
Barthezz2
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
Ne az ultra legyen a cél. A moderrn játékok túlnyomó többségében megkülönböztethetetlen a sima high-tól, és akkor már elég is a 970. MSAA helyett lényegében bármi jobb és gyorsabb, nekem például az FXAA is elég, az 0.01%-ot se ejt a teljesítményen.
Eléggé a CPU-k szoktak manapság kevésnek bizonyulni (Denuvo meg minden online hülyeség miatt), így a második lehetőségre szavazok.
Az a szemedtől függ, hogy elég-e a FHD, én oda már QHD-t vennék, bár van egy kis scope-fétisem, ami Ultrawide-ot ajánl, no meg oda elég kisebb GPU.
-
modern5
tag
Segítsetek plz!
Az aláírásomban szereplő gépet szeretném minimálisan fejleszteni. Minden klappol de szeretném ha a 60 FPS minden játékban meglenne 1080p-ben ultra beállításokkal 2X MSAA-val.
Ez a legtöbb esetben megy de Final Fantasy XV, Forza Horizon 3, Rise of theTomb Raider és a legújabb játékoknál már rezeg a léc. Kicsit vissza kell venni a beállításokból, hogy meglegyen a 45-60 FPS.
Több verzió van:- szarok mindenbe és összespórolok egy GTX 1070-re és lenyelem a minimális CPU bottleneck parát és használom a gépet még évekig.
vagy
- Cserélem az alaplapot, hogy tudjam húzni az I5 3570K 4,2 GHZ-ig és veszek egy fél terrás SSD-t és még 8 giga ramot.
Őszintén szólva a második verzióra szavaznék, mert nincs kedvem elkölteni 150 ezer forintot mert alapból van egy elég jó gépem, az esetek többségében jól szuperál, de érdekelne a véleményetek.
Előre is köszi ha segítetek együtt agyalni a problémán

A másik kérdőjel - bárt ez kevésbé fontos jelenleg - érdemes-e 27" monitorra váltani 1080p mellett?
-
Armahun
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Armahun
addikt
Sziasztok
Elővettem a Colin McRae Rally 2-t ami most csak ablakban fut.
A gép ugyan az csak win 7 helytt 10 van rajta.
Van valahol valami állítási lehetőség?
Játékban nincs ilyen opció, kompatibilitás módok nem segítenek, legfrissebb driver van a videokártyához.
intel e 8400, nv 9600gt -
modern5
tag
-
Barthezz2
nagyúr
-
Viktor77
titán
-
Barthezz2
nagyúr
Igen, így tettem, és úgy tűnik minden ok(origin/steam/uplay). Mindent még nem próbáltam, mert a héten nem nagyon van időm géphez ülni, de a kliensek futnak és 1-1-re ráindítva is ment.
Az MS cuccokkal viszont bajban leszek szerintem, mert jogosultságok miatt a mappába se enged be. De azt a kettőt legfeljebb majd letöltöm újra, ha a jogosultságokkal nem tudok babrálni.
-
pc360
addikt
-
Bici
félisten
-
pc360
addikt
-
Bici
félisten
Igazabol en nem az SSD es a 7200-as winyo kozott akarok donteni, hanem 5400/5900 winyo es SSD kozott.
7200-as hdd nekem hangos, igy az nem jon szoba.
De ahogy nezem, ebbol SSD lesz kiegeszitve egz 5400-as winzoval.
Nagyobb jatekok az SSD-re, a kicsik a winyora, aztan majd meglatjuk.Koszi az infot mindenkinek!

-
morfondőr
addikt
Nálam is a rendszer van csak SSD-n, a játékok HDD-n (7200-as Hitachi). Ha nem terhelem mással a HDD-t játék közben (másolás, letöltés, stb.) akkor szinte semmi hátrányt nem tapasztaltam. Vannak olyan játékok, amik folyamatosan töltenek a HDD-ről, de ez csak nagyon ritkán okoz 1-2 microlag-ot.
-
wrongduke
aktív tag
Ha még aktuális:
Hasonló dolgot csináltam 1 éve és gond nélkül ment. A lényeg, hogy minden ugyan oda menjen ahol volt és a meghajtó betűjele stimmeljen. Én egy 160-as vinyót cseréltem 1 terásra.
Utólag egy ellenőrzés minden játéra mielőtt törölnéd a másik vinyót, de nekem még az egyéb telepített progik sem vették észre a különbséget. -
dargelot
senior tag
Hali, van egy SSD-m (Samsung 850 evo 256GB) illetve 1tera Western Digital RE3 vinyó. Én is sok játékkal játszok, s mivel a hang témára nem tudok rátérni mert a HDD 7200rpm és a VGA húzása végett a venti alapból elnyomja, azt tudom mondani, hogy a multis címeket minden esetben érdemes SSD-re rakni. Ezután rátérhetünk az offline játékokra, de itt már megint közbeszól az hogy melyik játékról van szó, mert valamelyiknél teljesen mindegy, hogy hova van rakva, de amik élőben töltik be a mappot ott előfordulhat, hogy a HDD felpöröghet. De ha a gépet egy HDD-vel bővíted akkor sokszor lesz felpörgés, mert valamit csak SSD-ről futtatsz, majd megnyitsz valamit a HDD-ről akkor várni kell másodperceket és fel is pörög a vinyó. Ha mindkettőből van a gépben akkor ez elkerülhetetlen. PC360 kollégát támogatva én is a használt ssd-re szavazok avagy a mostani SSD-re csak azt telepítsd amiben feltétlen kell a gyors írás olvasás.
-
pc360
addikt
Szerintem nyugodtan nekifuthatsz a vegyesköretnek, tehát ahogy modern5 is írta, a klienseket mindenképp az SSD-re telepítsd, a nagy játékokat pedig a HDD-re. Ez a Steam és a Battle.net esetén is működik. Valószínűleg nem lesz gondod. Ha mégis olyan játékba akadnál, ami a HDD-ről keservesen tölt menet közben, akkor lehet elgondolkozni a nagyobb SSD-re cserélésen.
A 120-as SSD-n én is szokszor eljátszom, hogy ideiglenesen áthúzom a telepített játékokat a HDD-re, hogy mással játszak az SSD-ről, szóval abszolut kezelhető probléma. Így szerencsére minden arról tudok futtatni, csak a brutális méretűekkel van gond (pl. XCOM 2). Erősen játékfüggő a dolog, így akárhány véleményt elolvashatsz, úgyis a nálad történő próba teszi majd tapasztalattá a dolgot.
idővel úgyis nagyobb SSD-re csere lesz a dologból, mert ha egyszer rákap az ember, nehéz lejönni róla... 
-
Bici
félisten
-
modern5
tag
Szia!
Nekem egy Seagate Barracuda Green 2TB HDD-m van és nem vettem észre különösebben semmilyen problémát vele, pedig 5900 rpm-es. Sokat játszom vele - steam profilom: https://steamcommunity.com/id/nfrequency - és régebben volt egy SSD-m. 120 GB volt talán és nem is egy csúcskategória, de azt vettem észre, hogy a játékok ugyanannyit töltenek mind a két harddrive-on. A Windows és a böngésző lényegesen gyorsabb volt, a rendszer is 1-2 másodperc alatt állt fel, illetve photoshop, avid vágóprogram meg Aftereffect-nél lehetett érezni a különbséget, szóval munkához jól jön.
Az SSD ott jöhet jól, ahol egyébként is komoly pop-in problémák vannak. Pl Black Desert Online szinte játszhatatlan HDD-n - előtted rajzolódik ki a fa-fű-bokor-npc. Ezeknél a játékoknál rengeteget segít, vagy pl olyan helyzetekben amikor sok a mikro lag, ellenben a gép elég erős, pl: Final Fantasy XV.
Szóval, szerintem érdemes az oprendszert és a felhasználói progikat SSD-n tartani és az Origin/Uplay/Steam...stb játékokat HDD-re letölteni és ha valamelyiknél sok a mikrolag vagy a pop in, akkor azt addig áthúzni az SSD-re, amíg játszol vele.
Ez persze csak az én tapasztalatom és nem is vagyok egy nagy hardvermágus, de talán segít valamennyit

-
pc360
addikt
Ez teljesen játék- és memóriafüggő, hogy melyik mennyit akar a háttértárról töltögetni menet közben. Van, amelyik az egész mapot be tudja küldeni a RAM és a VGA párosba, van, ami pedig még SSD-n is beszaggat, ha olyan irányba nézel, amerre addig nem. Utóbbiak 5400-ason már a játszhatatlan kategóriát fogják képviselni.
Amúgy 10-ezért már kapsz használtan is 120 gigás SSD-ket, érdemes arra rámenni. Vagy eladni a mostanit és beruházni egy 250-esbe.
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Sok kihagyás után újra játékos vizekre evezek.
Meg is van egy közepes gép, de a 128-as SSD-re a linux és win10 mellé nem sok játék fér.
Úgy 2016-ig vannak játékaim.A kérdésem, hogy egy 5400/5900 rpm-es winyóval (WD red, purple, seagate ironwolf/skyhawk) milyen gondokra kell számítanom játékmenet közben?
A betöltési idök nem érdekelnek, csak játék közben ne legyen akadás a winyó miatt.Az SSD drága, a 7200-es winyó hangos, az 5400/5900-as winyók meg fene tudja hogy elég gyorsak-e.
Ha semmiképp nem jók az ilyen halkabb winók, akkor inkább beruházok SSD-re.Máshogy megfogalmazva: a játékok mekkora része tölt a winyóról játék közben?
-
Barthezz2
nagyúr
Ez jó hír. Remélem a többivel sem lesz gond. A mentésekre meg figyelek.
(#12469) FehérHolló:
Ez így nem járható. Azt a merevlemezt fogom cserélni nagyobbra, amire jelenleg telepítve vannak. Ennek apropóján vettem egy SSD-t is, amire a játékok fognak menni, a nagyobb lemez meg marad adatnak(csak 6400rpm-es).
Terveim szerint az SSD fogja kapni azt a betűjelet/nevet, amin most vannak a játékok, és átmásolok rá mindent. Csak emlékeim szerint jártam már úgy, hogy ennek ellenére sem ment valami, azért a kérdés.. -
FehérHolló
veterán
-
törölt tag
-
Barthezz2
nagyúr
Sziasztok!
Merevlemez cserét tervezek a gépemben és ez alkalommal a játékok alá tennék egy SSD-t.
A kérdés, hogy Steam, Origin, Uplay és MS Store játékok áthelyezhetőek valamilyen formában újra letöltés/telepítés nélkül? -
ollie
MODERÁTOR
-
pc360
addikt
Nem is feltételeznéd, hogy jogos kritikával éltem a saját ízlésemnek megfelelően.
Mindkét Torment játékkal játszom, végignyomtam a Fallout 1-2-t, a Dragons Age: Origins-t stb. Biztosan nem szeretek olvasni, véletlen sem arról van szó, hogy a középszerű, konzolra írt RPG-ket nem szeretem, amiben a "párbeszéd" amolyan töltelék, hogy ne negyed órás legyen a játék – merthogy fél órás YT-os végigjátszás már létezik a Divinity-hez, és annak is a fele az, hogy a párbeszédeket pörgeti. Sőt, még gondolkodni se szeretek, ezért volt az egyik kedvenc játékom a Witness.
Én arról beszéltem, hogy a semmiből származó, minden érdekességet nélkülöző pitiáner beszélgetésekre nem vagyok kíváncsi a pályákon egyenletesen elszórt NCP-kkel, miközben távolságokat valójában nem teszünk meg. Ez egy besűrített, egyszerűsített valami, ami különösen rosszul vette ki magát, hogy épp a Torment után próbáltam. Utóbbi fényévekkel jobban meg van írva minden szempontból. Biztos ez volt a hiba. Így egyedüli mókaként maradt a harcrendszer, ami meg elsőre érdekes, de fél óra alatt kimaxolható.
-
ollie
MODERÁTOR
-
pc360
addikt
Ez a Divinity katasztrófa. Folyamatos, kontextus nélküli, zsír érdektelen pofázás minden sarkonálló kurva NPC-vel. Ettől hiszik RPG-nek a dolgot? Annyira idegesítőek, hogy beszélgetés helyett mindenki instant leölésével folytattuk a játékot még fél óráig, és ennyi volt. 25+ GB fölösleg, még jó, hogy nem vettük meg.
Akkor nem marad más, mint a How to Survive 2, a Worms W.M.D, és az Xcom 2, az utóbbi kettő legalább jó körökre osztott harcrendszer a fölös pofázás helyett.
-
pc360
addikt
-
LOTR
addikt
-
wrongduke
aktív tag
Szia!
Igazából ha rákattintasz a "Point & Click" szövegre, adja a többit.

-
pc360
addikt
Nem tudom végignézni, de sejtem, meg elkaptam 1-2 mondatot... elég ezekre ránézni, és szinte érezni az igénytelen konzolszagot. A Worms lényege mindig is a megrajzolt, pixelpontos működés volt, és pont erről az útról tértek le a többivel.
Ráadásul én az Armageddont egész profi szinten űztem, WORMKIT moddal, shopa és rope race módokban. Az ez utáni játékokban a kötelezést sehol sem használták ki, ez hiányzik a legjobban, bármilyen furcsa fizikája is volt. Olyan gyors reflexeket kívánt, hogy az input lag miatt TFT-n közel játszhatatlan volt. Kellett nagyon hozzá a jó öreg CRT.

-
LOTR
addikt
sziasztok
lenne egy kérdésem, nem nagyon szoktam játszani, de nagy ritkán azért elindítok 1-1 böngészős játékot, egy fél óra időelszórakozás, aztán el is van felejtve, de most ráakadtam erre, és eléggé megfogott (bár a 10perces hosszúsága és befejezetlensége demonak is csak éppen elmenne...): Sala - point and click tengerészes/kalózos kalandjáték
esetleg tudnátok valami hasonlót ajánlani? amivel majd ha lesz unalmas félórám el tudnám tölteni az időt, nem baj ha régebbi, és az sem, ha esetleg nem böngészőből játszható, hanem telepítős
köszönöm -
Johnny_vT
senior tag
Akkor ehhez aktuális ez a videó, ami kábé teljes mértékben egyetért veled

-
pc360
addikt
-
pc360
addikt
-
dargelot
senior tag
Divinity: Original Sin 2?
Igaz körökre osztott, de nem túl pörgős és sok idő jut a taktikázásra.
Amúgy ha lehet más fajta 2főre jó játékot is ajánlani akkor még:
Overcooked
Keep talking and nobody explodes
Orcs Must Die!2
Speedrunners
ScreenCheat
Rock of Ages 2
Wors WMD
Dirt Showdown
Ben and Ed
Left 4 Dead 2 és Earthfall - igaz ezek obj alapú lövőldék, de coop-ban nem kell nagyon a reakciókra figyelni, tehát koca játékosoknak is elmegy. -
pc360
addikt
-
pc360
addikt
-
laceszgamer
addikt
Vampyr esetében lenne egy kérdés, de kicsit spoileres, szóval az áthúzott részt csak azok olvassak akit nem zavar.

Szóval a Blackmailes küldetésben Dorothy nevű nővérnél nyomtam egy Charm opciót, de ennek hála másnapra eltűnt, és mivel Ő volt Whitechapel-ben a fő emberke, így vészesen nekiállt csökkenni ott az állapot. Valahogy fel lehet még tornázni vagy most már ez így marad végleg? -
batman91
őstag
-
pc360
addikt
-
batman91
őstag
-
pc360
addikt
Milyen játékokat ajánlanátok 2 személyre? Lassan már bármi szóba jöhet, akár ingyenes, fizetős, online, vagy épp LAN-os. Amiket eddig toltunk és szerettünk:
• Heroes III
• Diablo 2
• StarCraft 1-2
• WH 4K: Dawn of War
• C&C3: Tiberium Wars
• Borderlands 1-2-Pre
• Quake 3, Warsow, Xonotic
• War Thunder repülgetésA Heroes of the Storm-ra nem tudtam rábeszélni az illetőt, neki az már túl pörgős. Tehát az ilyen masszív multiplayer, idő- és objective alapú lövöldék nem nyerők (WoW, PUBG, CoD és társai). A legjobban pl. a Subnautica, Fallout, vagy akár egy Surviving Mars tetszene, ha ezeknek lenne co-op módja. Az RPG elemek és az openworld jelleg határozottan segítenek, akár taktikai, izometrikus formában is.
De bármilyen ötletet szívesen veszek. Köszi! 
-
hhenry
őstag
-
Johnny_vT
senior tag
-
hhenry
őstag
Sziasztok! GTA Onlineban beragadtam 30FPSre ez mitől van?
Gépem:I5 8600k
16 GB ram
1060 6GB
Újratelepités volt.
Restore defaults volt.
Mit csináljak?
Eddig tökéletesen ment.
-
Johnny_vT
senior tag
-
wolfman
veterán
Játszott már valaki itt az Open Transport Tycoon Deluxe-al? nem tudja valaki, hogy be lehet-e installálni az eredeti soundtracket a játékba?
-
Johnny_vT
senior tag
-
morfondőr
addikt
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Ha egy játék támogatja a Windows-Xbox Cross Play-t (vagy Universal Windows Platform-ot, nem tudom hogy hívják köznyelvben a dolgot), akkor mindegy melyik platformra veszem meg, mindkettőn aktiválható a kulcs?
Pl. Forzák, Shadow of Middle Earth, stb.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van itt aki játszott már komolyabban a Hitman Sniper mobil játékkal?
Kérdésem lenne, hogy a legelső puskát kimaxoltam, de most beadott egy olyan opciót, hogy rifle mastery 0/5. Na most ehhez mit kell csinálni, hogy meglegyen?
-
Anulu79
addikt
-
wrongduke
aktív tag
Ha már Forza Horizon, tud valaki valamit arról, hogy van/lesz hivatalos PC port az első részhez (remastered... valami)? Ahogy guglizgatok, itt csak virágbolti megoldások vannak PC-re. 360-on imádtam, csak ezért vettem kormányt.

-
Johnny_vT
senior tag
Na ezaz, hogy 10k-ért inkább Wreckfest-et veszek, nekem a Horizon 3 túl steril (majdnem sivárt írtam, végülis az sem állna messze a valóságtól). A Horizon 4 a környezete és a sok autótípus miatt merült fel, nomeg ha nem cseszik el a játékmenetet, akkor a korábbi részek példája alapján elég masszív élményt nyújthat.
-
morfondőr
addikt
Azért sikerült elég változatosra csinálni a térképet, mert van tengerparti, erdős, sivatagos és városi rész is. Persze alapvetően mindenhol napsütés van, néha viszont esik az eső is. Van hozzá kettő kieg: Hot Wheels, ahol épített pályák vannak loop-okkal, ugratókkal stb, és van egy hegyvidéki, havas dlc, a Blizzard Mountain. Ezek természetesen külön fizetősek, de volt expansion pass 2800 ft körül is, amibe mindkettő benne volt. MS random módon akciózza ezeket és van, hogy 10k alatt megkapod a játékot a dlc-kkel együtt. Hamarosan jön a Horizon 4, Angliában fog játszódni, gondolom előtte még kapni fog a Horizon 3 is akciót.
-
Johnny_vT
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Nem találtam topik 2 játéknak ezért itt érdeklődnéké, hogy a Ride2-vel és a WRC7-el van valakinek tapasztalata? Az irányítás érdekelne, hogy mennyire jó vagy sem. Controllerrel játszanám őket.
Köszi!
-
Johnny_vT
senior tag
Mit gondoltok a Wreckfest-ről?
Új autós játékot keresek, imádtam a FlatOut-ot, ez pedig annak a kvázi remake-je ugyanúgy a Bugbear-től. Viszont azt mondják sovány az egyjátékos mód és Steam Charts alapján a multiban sem tobzódnak olyan hű de sokan.
Alternatíva a Forza Horizon 4 (lesz majd) a szememben.
Tudom, nincs törésmodell, cserébe csordultig van töltve tartalommal és ez meg a régi jó Need For Speed III hangulatot hozza vissza számomra. Lutrinak mondjuk lutri, mert a Horizon 3 és a Forza 7 is elég bugos lett az online sajtó szerint PC-n és beletelt egy kis időbe kigyomlálni.
-
Johnny_vT
senior tag
-
UserX
addikt
A fentebbi HSZ-emben hülyeséget írtam, a STEAM Acc-omat nem kockáztatnám ezzel, viszont a serial megvan, csak egy CODWAW.ISO kellett volna, törés nélkül!

-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Azért egy ilyen STEAM Acc-ot nem szívesen rizikóznék...
:
Persze tudom, akár 120 Acc-ot is lehet csinálni és én sem vagyok teljesen 'fehér bárány'...
Ami viszont tényleg érdekel, és érdemesnek tartom, azt megveszem! Az az idegesítő, hogy a CODWAW-ért már egyszer fizettem a megjelenésekor, ha jól emlékszem 15k-t. 
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Sziasztok!
X évvel ezelőtt megvettem a CODWAW DVD-s kiadását. Próbáltam telepíteni, de a lemeznek annyi
. Próbáltam több gépen is (még rippeléssel is kísérleteztem...). A serialt beírtam a STEAM-be, de nem fogadta el. Van-e valami lehetőségem, hogy tudjak vele játszani, anélkül, hogy újra megvegyem?Előre is THX!

-
hito
nagyúr
-
Johnny_vT
senior tag
Bocsánat az elkedvtelenítésért, de nem hiszem, hogy van ilyen megoldás. A Kinectet a Microsoft hivatalosan is kigyomlálta a portfólióból, így az eddigi hébe-hóba terméktámogatás sincs már meg. Ezen kívül szoftveres oldalon kb. csak XBox címek voltak hozzá.
Ha mégis érdekel, akkor ezt neked találták ki, de sok örömet szerintem nem lelsz benne.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Egy notin szeretnék valami kinect féle megoldást használni, amolyan Nintendo Wii módra. Van erre valami lehetőség? Annak idején kiadtak egy PC-s kinect-t, de gyorsan le is állították a gyártást. Aztán jött valami hardver hack az Xbox Kinect-hez, de nekem bonyolultnak tűnt, nincs már kedvem se időm ilyenekkel szórakozni.
Egyszóval van valami ajánlott megoldás, kiegészítő?
-
AMD1975
tag
-
AMD1975
tag
-
szami777
addikt
-
Anulu79
addikt
-
Johnny_vT
senior tag
-
Anulu79
addikt
-
Johnny_vT
senior tag
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy tudja valaki, hogy a Grid2, Project Cars, Project Cars2 trióból melyikkel lehet egygépen osztott képernyős módban játszani? Ilyen funkcióval rendelkező autós játékot keresek és ezeket néztem ki első körben.
Köszi!
-
morfondőr
addikt
Nálam rendszeresen előfordul, hogy elmegy a hang hdmi-n (vga -> avr -> TV), valami driver gondja van, amire nem tudok rájönni/megoldani. Akkor hallgat el, ha vga órajele változik, hogy ez ok, vagy csak egy kísérő jelenség nem tudom, de ha max performance-ra teszem a vga-t nvidia control panelben, akkor sosincs probléma, ilyenkor mindig max órajelen megy a kártya. Próbáld ki te is!
-
FehérHolló
veterán
Ha a képpel nincs gond, akkor a kábel hiba rendkívül kis eséllyel okozhat hanghiányt.
Valószínűbb, hogy egyik forrás nem keveri bele rendesen a hangot a képkioltási területre. Pontosan hogy néz ki az összeállítás? HDMI kábel PC-től erősítőbe, és onnét a TV-be egy másik HDMI kábel? Vagy közvetlen HDMI a TV-be, és a TV-ről szeretnéd hallgatni is?
-
MageRG
addikt
-
Johnny_vT
senior tag
-
AMD1975
tag
Üdv pctársak. Valakinél volt olyan probléma hogy a battlefront II online meccs alatt elszállt a hang? Az igaz hogy a tv-n szolt a hang mivel hdmi-bel van összekötve a vidkari a tv- vel. Sima erősítővel nem csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
12500 - 12401
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami viszont tényleg érdekel, és érdemesnek tartom, azt megveszem! Az az idegesítő, hogy a CODWAW-ért már egyszer fizettem a megjelenésekor, ha jól emlékszem 15k-t. 

. Próbáltam több gépen is (még rippeléssel is kísérleteztem...). A serialt beírtam a STEAM-be, de nem fogadta el. Van-e valami lehetőségem, hogy tudjak vele játszani, anélkül, hogy újra megvegyem?