- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
15700 - 15601
16204 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Tudtok ajánlani olyan autós játékot, ami 12 éves gépen is elmegy (AMD X3 455, 8GB ram, Geforce 9800GT 512MB), benne van a Nürburgring és mindenféle utcai autóval lehet benne menni? Tehát sima elsőkerekes hot hatch-től kezdve a szupersportautókig bezárólag? Ha tuningolni is lehet, az nagyon jó lenne. Nem kell szimulátor, de ha már olyan viselkedést mutat, hogy kanyarban erős elsőkerekesnél padlógázra megy ki az eleje, hátsókerekesnél a hátulja, az tetszene. Régen játszottam, akkor is főleg a Colin McRae rallyval és az NFS sorozattal, de szívesen kipróbálnék egy ilyet is.
-
shadow1901
senior tag
Ne úgy képzeld el, hogy varázsütésre megjavul. Nyilván mindent legalacsonyabbra! Ha nincs ott. Felbontást próbálni magasabban is akár. De igazából azt is lefelé. Elrontani nem tudod. Nézegesd hogy jobb. (Meg a milyen VGA topicot)
Nincs bevált recept. Nyilván ha minden off és legalacsonyabb akkor az alatt nincs már opció.
Nem ismerjük mennyire "szaggat" így az pozitív eredmény ha nem esik 25/30/60 fps alá. Ha eleve az alatt van, nem lesz hirtelen 100... Szóval próbálgatni, reménykedni, nem sokat várni!!! -
Ghoosty
őstag
-
shadow1901
senior tag
Gyanús.
Nem tudom milyen felbontás, milyen részletesség, de próbáljátok ki a végleteket, akkor ez hogy fog változni.
Ha lesz olyan beállítás amin nem akad és elviselhető, akkor el lehet odázni egy esetleges fejlesztést.
Illetve a CPU ehez képest hogy változik. (Most nem gondolom, hogy nagyon izzadt volna.)
Lehet egy másik beállítás kicsit változtat az arányokon ami még elviselhető. Ha nincs ilyen akkor VGA csere.
Esetleg volt valami változás/változtatás beállításokban, esetleg másik monitor mielőtt előjött a panasz...
Ez így picit jobb/ugyan az mint a minimum követelmény.
Belehízott a játék a minimumba.
-
shadow1901
senior tag
Talált gépigény alapján megvan a minimum, de hát ugye az akkor volt mielőtt patcheltek volna ezret ami ki tudja hogy változtatta ezeket az igényeket. Illetve mennyire volt valós már akkor is. Ezért kell megnézni. Látatlanban egy "rossz meghatározással(
) " nem tudunk mit kezdeni. Nagy bánatomra elég általános így használni. Valami nem jó akkor lag... Az a tünet, nem feltétlen a jelentés. De ez az én vesszőparipám.
Internet problémára gyanakszom
-
shadow1901
senior tag
-
bepken
veterán
köszi szépen az infókat!
következő leárazáskor be is lesz húzva akkor a FlatOut 2
-
boborján2
őstag
-
AnonymusX
őstag
-
KISDUCK
addikt
-
S.O.S.
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
A te géped pont a minimum requirement a játékhoz, feltéve, hogy van 16GB ram a gépben. Ha nincs, az utóbbi mindenképpen probléma. De az is probléma, hogy nem SSD-re telepítetted.
Tehát, hogy jobb legyen, tedd át SSD-re a telepítést, és ha nincs 16GB, bővítsd a ramot. Ha ezek megvannak és még mindig lassú, akkor javasolt egy új konfig vásárlása. A STALKER 2 nagyon hardverigényes játék, még minimum grafikán is.De hogy a kérdésedre is válaszoljak, valszeg prociból meg VGA-ból is erősebb kéne.
-
S.O.S.
senior tag
Szia !
Köszi a választ. Sima merevlemezre lett telepítve. A betöltést ,úgy értettem, hogy ha már visszatett a játékba a körülöttem lévő dolgoknak kell még vagy 20-30 másodperc mire minden a helyére kerül
A grafikai beállítások is minimumom vannak.
Tudom, hogy talán mind a 2 alkatrészt erősíteni kellene de melyik lenne a fontosabb? Vagy mind a kettő?
Előre is köszi a választ
Üdv, -
shadow1901
senior tag
SSD-re telepítetted?
Mivel CPU és VGA is kb a minimum a hivatalos oldalon, így mindkettőt!!
Honnan tudod, hogy képes gyorsabban visszatölteni?
Előzőek sem voltak normálisan optimalizálva emlékeim szerint. Majd most?
Meg ugye az esetleges patcheket te nem is kapod meg....
Milyen gépet vegyek?FLATOUTban helyesbítenék:
Flatout 2-ben próbáltam a multit. -
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Leszedtem a STALKER 2 játékot és néha szaggat meg lassan tölti be a helyszint mikor mentett játékot tölt vissza.
A proci : I5 8400 a VGA: MSI GTX 1060 6GB Gaming X.
Azt szeretném kérdezi, hogy a két alkatrész közül melyiket érdemesebb egy erősebbre cserélni? Esetleg tudtok-e ajánlani másik alkatrészt.üdv,
-
shadow1901
senior tag
-
bepken
veterán
sziasztok!
haverral nosztalgiázni támadt kedvünk és felmerült, hogy be kéne szerezni Steam-en a Flatout valamelyik részét, majd online PvP tolni vele egy picit

kérdésem volna, hogy szerintetek a Flatout 2 vagy az Ultimate Carnage részek valamelyikében működhet még az online? nagyon minimális mókolásra még talán hajlandóak lennénk, de ha túl macera, akkor lehet felejtős.
-
Golden9
veterán
-
Ghoosty
őstag
-
Healbacsi
őstag
Meg sem neztek azt az irast, amibol minden kiindult, csak egy-egy dolgot kiragadtak az egeszbol, es arra reagaltak.
Ettol fuggetlenul a jatekrol irt dolog erdektelen meg mindig. Ha erre lesz valasz, akkor nem arrol fog szolni, hogy az eredeti iras mekkora dologrol rantotta le a leplet, hanem, hogy a HP es SW dolgokat ne keverjuk ossze egy kevesbe regi jatekkal, nem a spoiler merteket vizsgaljak, ami mellesleg nem volt spoiler.
Ghoosty leirta a tortenteket egy mondatban, ahhoz kepest az eredeti iras semmi erdemi infot nem tartalmaz (nem tudjuk meg semmit sem), ergo nem volt semmifele spoiler.
De en erzem magam hulyenek (helytelenul), mert valaki visszajelzett egy hozzaszolasra, hogy jajj, lelotted szamomra azt a jatekelmenyt, amivel sose fogok rendelkezni, amire "23" hozzaszolas nagyresze arrol szol, hogy kinek mit jelent a spoiler szo. A valos dolgokat szinte senki sem vizsgalta. Szerintem ez a nagyon nem mindegy.
-
Golden9
veterán
-
Healbacsi
őstag
-
Ghoosty
őstag
-
Hintalow
senior tag
Akkor azt már meg sem merem említeni, hogy az újszövetséget sem éli túl a main character...
-
l.skywalker
titán
-
cass
aktív tag
-
Healbacsi
őstag
Ertem.
Tehat, nem irhatom le, hogy mert van olyan ember a foldon aki az elmult 5 evben szuletett es meg nem latta.Darth Vader Luke apja,
Az emlitett resz a a Far cry 2-bol semmifele meglepetest sem leplez le.Az meg, hogy ki mit tervez nem jelent semmit sem.
Reszemrol vegezetul, ekkora pataliat csapni egy olyan forumban ahol eleve jatekos kerdeseket tesznek fel az emberek, de nem jo, mert nincs kitakarva az egesz forum, mert ugye spoiler barmi ami ide le van irva, kivetel ez a hulye vita a semmirol.
-
Anonymusxx
senior tag
-
wrongduke
aktív tag
-
Golden9
veterán
-
Healbacsi
őstag
-
Golden9
veterán
Senkinek nem kell elhallgatni, és kimenni sem, csak a spoiler gombot kell használni, vagy úgy kezdeni a mondandót, ahogy janeszgol kolléga tette, és akkor mindenki boldog.
-
Healbacsi
őstag
-
Golden9
veterán
Én a Harry Potter filmekből még mindig csak az első részt láttam, valahogy nem érek rá megnézni őket.
-
Ferke[HUN]
tag
-
ULPIUS
őstag
Szerintem azért van egy elévülési idő ilyen téren, ennyi idő után nem elvárható, hogy sehol, semmilyen felületen ne jöjjön szembe valamilyen spoiler egy adott alkotásról/történetről.
Nyilván mindig lesz olyan aki még nem látta/nem olvasta a világ leghíresebb filmjeit, könyveit, színdarabjait stb. de ilyen korú műveknél bárki akaratlanul is könnyen belefuthat spoilerekbe akárhol. Nem elvárható több millió másik fogyasztótól, hogy titkolózzon 10-20-30 éves dolgokról. -
Anonymusxx
senior tag
-
ULPIUS
őstag
-
Golden9
veterán
-
ULPIUS
őstag
-
Anonymusxx
senior tag
-
janeszgol
félisten
Kerestem, de nem találtam.
-
Anonymusxx
senior tag
-
Golden9
veterán
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Ugye a Far Cry 2 végén van az a jelenet, amikor az irányított főhős bemegy egy házba és eldurran egy lövés?
Mindig ezt mesélem a tesómnak, hogy ez mennyire király volt anno, meg járt az agyam rajta, hogy önmagával végzett vagy csak lőtt egyet. De elbizonytalanodtam, hogy valóban a Far Cry 2 lett volna ez. Ha nem, akkor egy FC klón. -
Elmör
őstag
-
Ghoosty
őstag
Pedig nagyon Descent szagú a dolog.
A CD borító így nézett ki: [link]
Steamen meg tudod nézni az intróját is. Nekem az első résznek nem adja be, de a másik kettőnek igen, ott is látható az űrhajó. [link]Ha győztél egy pályán, akkor mindig menekülni kellett, hogy időben kiérj?
Az a helyzet, hogy 6 éves korból nagyon megváltoznak az ember emlékei. Mikor huszonévesen visszanéztem a c64-es commandó nevű játékot én nem akartam elhinni, hogy az olyan ronda volt mindig is. Az emlékeimben nagyon máshogy élt.
-
MageRG
addikt
-
cass
aktív tag
-
cass
aktív tag
-
wrongduke
aktív tag
Még ezek talán, de itt-ott nem stimmel.
Freespace 2
Darkstar One
Tachyon: The Fringe
FreelancerMost már én is kíváncsi vagyok, remélem a többiek kiderítik ha nekem nem sikerül.
-
genndy
addikt
-
cass
aktív tag
-
wrongduke
aktív tag
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Légyszíves ne nézzetek hülyének a kérdésem miatt, de összesen ennyire emlékszem a játékból amit keresek:
2000 körüli játékról van szó még gyerekkoromban kaptam meg cd-s változatban. Ez egy űrhajós játék ahol külső nézetben kellett egy furcsa talán "V" alakú űrhajót irányítani. A játék egy nagyobb űrhajó valami anyahajó szerűségben játszódott és helyiségből helyiségbe érve különböző más fura alakú és kinézetű ellenséges űrhajókkal kellett megküzdeni. Emlékezetem szerint az irányítás és maga a játék is elég nehézre sikerült(de lehet csak én éreztem úgy még 6 évesen).
Már mindent végigpörgettem és sehol nem találom ezt a játékot, de ha látnék belőle részletet szerintem egyből beugrana. Ami még rémlik, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a fő hajó amivel vagyunk az van a borítón is talán.
Köszönök minden segítséget! -
inferno88
őstag
Sziasztok!
Évekig WOT-oztam, de meguntam, ha játszom, akkor Fortnite - no builddel tolom. Mostanság a fegyvereken voltak kiegészítők, mint hangtompító, különféle sightok, stb. és tökre élveztem a játékot. Milyen, nem rajzos grafikájú free-to-play battle royale játék van, ami olyan casual mint a fortnite és van benne red dot, stb? PUBG-vel játszottam egy keveset, de az inventory kezelés nekem egyszerűen fárasztó, nem szeretnék kapkodni, szarakodni azzal, amikor csak lazulásra vágyom. Nem kompetitíven játék a cél, szóval klán, stb nem szempont.
-
Gebriel
veterán
-
Samus
addikt
Igen, de időközben megoldottam VPN segítségével. Elindulni elindul, nagyon komoly, max. 20kb/s sebességgel, aztán fél perc és leáll. Néztem a Facebook oldalukat, sokan panaszkodnak rá, a javaslat, hogy a reggeli órákban próbáljuk...szóval miután a hiba Telekomot érintő, gondoltam, valahogy ki kellene kerülni, és itt ugrott be a fenti szolgáltatás. Kerestem egy böngészőből futót, és valami lengyel proxy-n keresztül lerepült kemény 250kb/s mellett

Erre a problémára hivatkoznak: [link]
-
genndy
addikt
Tehát ezen az oldalon
Silent Hill 2 magyarítás
rákattintasz alul a nagy LETÖLTÉS gombra, és nem jön le? Én ebben a pillanatban kaptam le.
Itt PH-n belül van fájlküldési lehetőség felhasználótól felhasználónak? Mintha régen láttam volna, 10MB korláttal (?) Abba még pont bele is férne. -
Samus
addikt
A SIlent Hill 2 Remake magyarítása nincs meg valakinek véletlen? A Magyaritasok.hu oldalról egyszerűen lehetetlen letölteni, állítólag a DT/Cloudflare-Telekom vita miatt, alternatív forrásból persze lehetetlen beszerezni. Imádom, mikor a fizető felhasználó szív a nagyok problémái miatt...
-
adrian94
őstag
Sziasztok
Van esetleg külön csapattárs kereső fórum vagy mindegyik játék (ami érdekel) fórumjában érdeklődjek inkább? Ha rossz helyen kérdezem akkor sorry
-
lanszelot
addikt
-
KISDUCK
addikt
Most keresek magamnak valami posztapokaliptikus játékot és egy videóválogatásban láttam a fade to silence-et és a vr is csinált róla videót. Esetleg ez?
-
lanszelot
addikt
-
KISDUCK
addikt
Hát lehet hogy megkéne próbálnod hogy egy ai chatbe beírsz mindent ami eszedbe jut és hátha tud segíteni. Egy-két kérdés után nekem ezt dobta ki:
"Thank you for the clarification! The game you're describing is likely "Remnant II," the sequel to "Remnant: From the Ashes." In "Remnant II," players navigate through various environments, some of which involve freezing conditions, and you must seek warmth from certain sources (like fires or heat) to prevent your character from freezing, which is represented by a cold or freeze bar."
De ezt neked kéne megpróbálnod, mert úgy lehet pontosabb találatot adna. -
Anonymusxx
senior tag
Hát akkor még esetleg a steamdb-én tudsz keresgélni,
pl:https://steamdb.info/instantsearch/?refinementList%5Btags%5D%5B0%5D=Souls-like
Tudsz még megadni évszámot, + kategóriát...
Bár ahogy nézem elég fura találatokat ad, betoltam h souls-like, és tele van hülyeségekkel... Lehet jobb ha a steamen keresel rá erre a kategóriára, és hátha beugrik a neve, vagy megtalálod..
-
lanszelot
addikt
2-5 évre visszamenőleg 1 darab videót megtalálni.
És vr pisti feje van a képen nem a játékból kép.
Mindegyik videóba bele kellene nézném. -
Anonymusxx
senior tag
-
lanszelot
addikt
-
Gebriel
veterán
Zeldban is volt ilyen hogy tűztől tűzig kellett menni vagy tűz mellett lenni mert megfagysz
-
MageRG
addikt
-
lanszelot
addikt
-
ULPIUS
őstag
-
lanszelot
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viktor77
titán
A Serious Sam 2-ben is van ilyen pálya.

-
savior
őstag
-
lanszelot
addikt
Hello,
Valaki tudna segíteni?
Egy játékot keresek:
Souls like jatek.
Fagyott világban kell tűztől tűzig menni mert megfagyhatsz. -
ollie
MODERÁTOR
Warezzal kapcsolatban tilos segítséget kérni!
-
BlackGoku63
csendes tag
-
Golden9
veterán
-
boborján2
őstag
ilyen otromba gyerekes játékok, mint a Grounded nyilván nem érdekel és nem fogom kipróbálni
Kinek mi a gyerekes... Nekem pl a fortnite , god of war összes (és társai), meg kb az összes stratégia.
De szerintem ez így van rendjén és szerencsére van választék bőven,hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét. -
l.skywalker
titán
-
ollie
MODERÁTOR
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem igazán találtam egy olyan topicot ahol "generálisan" lehetne kérdezni VR+gép témában. Ezért inkább itt teszem fel a kérdésem (max tovább irányítotok!)
Adott egy ilyen gép:
CPU: Intel i5 10400F 2,9ghz
RAM: 16gb (Kingston Fury Renegade DDR4 3200mhz)
VGA: Nvidia Geforce RTX 2060
Szeretnék venni egy Oculus Quest 2 (vagy meta
kinek hogy tetszik xD) főleg a Half-Life: Alyx miatt. Szerintetek mennyire vinni el ez a gép ezt a játékot ?
Idővel szeretném majd felturbózni a gépet is de egyelőre arra most még nincs keret.
Persze vannak más játékok is biztos amiket megnéznék csak még nem tudok róla
Röviden.: Szerintetek egy ilyen gép mennyire VR compatible ? -
shadow1901
senior tag
Na, újabb feltétel az ízlés. Haladunk.
Azokat nem próbáltad/próbálod ki. OK. Melyiket próbáltad már az ajánlottak közül?
Következő, hogy szippantson be. Ok.
Érdekes a SE? Rég szembejött volna, ha érne valamelyik bármit is? SElassanmár 10 éves.
Kb azóta játszom, fingom sem volt 2. részről, de te már most várod
Úgy hogy még csak szemezel az elsővel.
Játszál már, ne nézelődj!
Beszippantani meg a Satisfactory fog a legjobban.
Video alapján az astroneer pont ugyan olyan gyerekeknek készült mint az említett 2 cím. (Azzal más baj van.) Az mégis átjutott a rostán. A TE rostádhoz MI nem értünk.
KIPRÓBÁLOD, nem tetszik, visszaadják az árát. Más opciókat nem is említek... Te keresni szeretsz, meg várni a következő részre?
Chokito, ronda és finom. Kóstolni nem csak nézni. -
shadow1901
senior tag
Hát hogy mi találjuk ki az ízlésedet!

Melyiket próbáltad már ki, az eddig ajánlottak közül? Gyátúb nem ér.
Bármilyen meglepő számomra is, a SpaceEngineers a legmegfelelőbb számodra. Mivel történetet nem igényeltél.
De ha víz is kell:
[link] Ide írd be a subnauticát, lesz 5 csak az első oldalon ahol tengerben kell úszni, illetve oldalakon keresztül válogathatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
15700 - 15601
16204 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 192GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) " nem tudunk mit kezdeni.
következő leárazáskor be is lesz húzva akkor a FlatOut 2