- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
12600 - 12501
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
-
kekesi132
tag
Köszi a tippet, még nem próbáltam ki a javaslataidat, mert találtam egy másik lehetséges problémát, mégpedig a speciális karaktereket az exe és más játék fájlok/mappák elérése során (szebben nem tudom megfogalmazni). Megpróbáltam átállítani a nyelvet angolra, de a felhasználó mappa, maradt magyar, és átnevezni sem engedi, az itt lévő mappát sem tudom áthelyezni, mert a játék egyből kreál egy újat, minden indítási kísérletnél. Elméletileg új adminisztrátori (vagy szuper adminisztrátori) fiók létrehozása által át lehet nevezni a mappát, de az zavarhatja az egyes szoftverek megfelelő működését... Tehát, most nem tudom, hogy mi lenne a célszerű.
-
wrongduke
aktív tag
-
VGYke
addikt
Ezen kérdésemmel :Sid Meier’s Civilization® V játékhoz létezik-e használható magyarítás, átirányítottak ebbe a fórumba.
Szerintetek létezik használható félig kész? -
kekesi132
tag
Sziasztok!
Tegnap feltelepítettem a Stem-es System Shock Enhanced Edition-t, de nem hajlandó elindulni a játék, semmilyen hibaüzenetet nem dob, a Steam néhány másodpercig jelzi, hogy játékban vagyok, majd visszaáll alaphelyzetbe. Hibaüzenetet nem kapok. A játékot Windows 10-en (64 bit) próbálom futtatni, de ennek nem kéne gondot okoznia.
Több fórumon is írták, hogy olyan a háttérben futó programok okozhatnak problémát, mint az MSI Afterburner, Raptr vagy az AMD Gaming Evolved, de az esetemben, sem ezek, sem hasonló programok nincsenek a gépen. A kompatibilitási mód és az újratelepítés sem segít, ahogy az sem, ha más meghajtóra helyezem át.
Ui. Bocsi, ha OFF, de nem találtam jobb témát.
-
kriszwells
aktív tag
-
genndy
addikt
Co-optimus, kulcsszavak keresésnél: PC, at least 4, Online Co-Op, LAN Support, Genre: FPS
-
ollie
MODERÁTOR
Keress google-n "offline fps coop games" és "local fps coop games" kifejezésekre.
Amúgy ha minden igaz, a Borderlands sorozat játszható offline is, annál jobbat szerintem nehéz találni.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy van olyan fps játék,amit lehet úgy multiba, de nem online játszani, hogy haverokkal vagyunk 4-en és botok ellen játszunk, illetve adott esetben egymás ellen?
Illetve ha sok ilyen van, milyen kulcsszavakkal tudok rákeresni? Köszönöm!

Vagy pedig kampányt tolni közösen,hogy együtt vagyunk és a kampányokat visszük végig?
-
skL86
tag
-
Golden9
veterán
-
genndy
addikt
-
skL86
tag
Sziasztok,
lehet nem megfelelő a kérdésem a topik témájához, de nem találtam sokkal jobbat.
Olyan játékot keresnék, ami stratégia+taktikai elemeket ötvöz a szimulációval.
Példával illusztrálnám az elképzelésem: Starcraft ugye startégiai játék, de pl. szerintem megdobná a a dolgot, ha beszállhatnék egy marine helyére és szétlőném a zerglingeket, vagy egy légvédelmi ágyúval osztanám a mutaliskeket (és közben parancsokat is tudnák kiadni az egységekenek szimultán), tud valaki ehhez hasonlító játékról? (olyan mértékű játékdömping van, hogy simán lehet, hogy van már ilyen, csak én nem ismerem.) -
suits
tag
-
MageRG
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
-
suits
tag
Hali!
Tudnátok vmi játékot aminek van vmi story-ja,közben rá kell jönni vmire stb.10-20 óra alatt végigvihető single módban.Vagy mindegy mennyi idő alatt de az ember nem keveredik annyira bele mint pl a wow/diablo-ba stb.(szóval értitek)
Ezekkel játszottam legutóbb:
Tomb Raider
Wolfeinstein II
ew Colossus
Resident evil 5/6/7
Batman:Arkham Knight
Witcher 3Ezt a listát szeretném bővíteni
-
AMD1975
tag
Jaj igen nov2- 18 ig. Jó lassan jön le 12 mega maxi úgyhogy letölt s egy mozi. 80 Gb.
-
AMD1975
tag
Destiny 2 ingyen letölthető, a battle.net oldalon, csapassátok.
-
Viktor77
titán
-
VoidXs
nagyúr
Teljesen felesleges beállítás, a legnagyobb hátránya az erőltetett Vsync és a nem optimális erőforrásmegosztás, nem csoda, hogy nem ajánlja fel sok játék.
-
alvarezlopez
tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért kellett ennyi időt várni, hogy mainstream legyen "Borderless Window" beállítás? Szimplán nem jutott eszükbe a fejlesztőknek a megoldás, vagy technikai akadályai voltak?
-
mefistofeles
veterán
Skacok! Nem tudnátok segíteni?
Linuxos vagyok és fingom nincs a dologhoz.
Szóval a fiam a windows store-ból letöltötte (nem most már jó ideje) a Modern Combat 5 játékot de most pár napja ha be akar lépni játszani, kiírja, hogy várjon amig bizonyos dolgokat letölt de csak ott a felirat nem történik semmi. Nincs tippem. Ha letörli és újra leszedi akkor eltűnnek az eredményei? Azt nem szeretné....
legfrisseb win 10 van a gépén. -
MageRG
addikt
Ránézésre sima betű-helyettesítéses titkosírás (más néven Caesar-féle).
Ha elég jól tudsz angolul, akkor rögtön azonosíthatsz egy pár szót (Pierre, report, both, that, of, who, take, great, care).
Ahogy írták, párosítsd az abc betűit a szimbólumokkal. -
Viktor77
titán
Gondolom, a fenti szöveg szerint, az alsó 2 sorban össze kell párosítani a betűket a szimbólumokkal, hogy olvasható legyen a szöveg.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Aki játszott esetleg a Broken Sword Shadow Of Templars Director's Cut verzióval, el tudná mondani nekem, hogy ennél a rejtvénynél mi alapján lehet megtudni a megoldást? Mert oké megnézem végigjátszásba, de szeretnék magamtól rájönni, csak valami támpontot kérnék Tőletek, vagy aki játszott vele...

-
Segal
veterán
Sziasztok
Most 50%-os learazasban van az rfactor2 igy gondoltam megveszem.
Viszont latom az adatlapjan hogy erheto el pluszban fizetos tartalom a jatekhoz de nem a szokasos dlc formaban.
Mik ezek? Jatekosok altal keszitett fizetos modok vagy teljesen hivatalos bovitesei a jateknak?
Mert alapesetben nem.igy nem ki a jatek adatlapjan az extra tartalom. Koszonom szepen a valaszt
Erre gondolok egesz konkretan
-
eeXaa
addikt
-
pandras83
őstag
-
eeXaa
addikt
yakuza 0 ba raktam 2 órát pc-n, lépnék be megint(másodjára) és azt írja hogy new game, sehol egy load vagy continue.... namármost agyfaszt kell kapnom attól hogy a játék semmit sem mentett ezidáig?
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Nem találom a topikját, esetleg van neki ?
Használ valaki Cloud játék szolgáltatásokat, mik a tapasztalatok, melyik az ajánlott ?Ilyenekre gondolok, hogy:
Nvidia Geforce Now (itt már regisztráltam a betára, de nem kaptam még meghívót)
vortex.gg, 10 eur/hó, ígéretesnek tűnik
liquidsky drágább
playkey drágább (itt a free-ben demókat próbáltam volna, de nem talál szervert) -
vorosmarti
senior tag
-
eeXaa
addikt
a dark souls remastered ben benne vannak a dlc-k?
-
freelanced
addikt
Üdv! Valaki tud ajánlani itthon is jól működő Cloud Gaming szolgáltatást?
Köszönöm előre is! Ja illetve MAC alá lenne.
-
hitvanyalak
senior tag
-
törölt tag
Ez mitől lenne off? Az a topic pl pont ilyen kérdésekre nyílt.
-
hitvanyalak
senior tag
-
törölt tag
Lehet a Bundle topikban hamarabb válaszolnak.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
A novemberi humble monthly-ban lévő hitman pályánkénti kódokat ad, vagy egyben? Megvan már az alap meg 3 pálya, de ha egyben adja akkor inkább nem töröm fel. -
peter889
őstag
Ok, köszi szépen, megpróbálok olyat nézni.
-
laceszgamer
addikt
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy autósversenyzős játékprogramokhoz hány ms-os monitort ajánlanátok?
8 ms-os megteszi?Köszönöm szépen előre is.
-
szami777
addikt
-
Cheesus
senior tag
-
szami777
addikt
Hali, van otthon xbox 360 controller+ reciever kombom pchez, ha koma áthozza az xbox 360 konzolhoz tartozó wireless controllert, az működik a pc-s recieverrel, vagy más a rendszer?
Köszi előre is. -
Moric
aktív tag
Tudnátok lan-on játszható fps játékot mondani amiben van fizika és a játéktér is rombolható.
A Warmonger: Operation Downtown Destruction jó lenne, de nagyok a pályák. 4-en elveszünk rajta, inkább fogócska mint lövölde. -
petya1985
tag
hello. Mivel a FIFa toppicba csesznek válaszolni, irok ide..
Csak megvettem pcre a FIFA-t..
A Demoval nem volt hiba,viszont az eredetivel kiír vmit(vgas szöveg vmi,h 1024 vram felett kell és a direct x, és hansolók),és a játékból kiléptet.
win 10 64 bit
1050 ti 4gb
256 gb m2 ssd van rajta a game
8 gb ddr4
ryzen 5 cpumi lehet az oka?? próbálta már auto direct x beállításookal is,a 11 is és 12 verzioval is.. mindig ez a vége,csak más-más időközönként...
update: most ujratettem a vga drivert a legfrissebbre,igy 2 meccset lenyomtam és a harmadik közbe hirtelen fekete kép se kép se hang és csak resetelni lehet...:S
vki help?
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott a Call of Duty: Advanced Warfare. Rég játszottam már vele így újból elkezdtem de... a 3-dik pályán amikor a kiképzés zajlik és egy udvaron kell dobálni a gránátokat valamiért nem enged tovább pedig már nincs ellenség és a bal oldali táblán sincs kiírva a pontszámom amit teljesítettem és nem enged ki a kapun.
Találkozott már valaki ilyennel?Ötleteket előre is köszönöm.

Üdv Zola
-
eeXaa
addikt
...jahh tuljutottam rajta...
...de még csak most jön a 3. küld. Acre-ban... amúgy X360 on retrózok.... annó asszem beleszagoltam kb 15 percre a 2. ba, és akkor eldöntöttem hogy ez nem az énfajta játékom.... mostmeg beszereztem az első 5 öt, oszt rajtam a kereszt hogy mindet végig kell tolni... meeugye nem lehet az olyan nagy dolog 
-
wrongduke
aktív tag
-
eeXaa
addikt
az első Assassin C. nél mennyire általános a rage quit? a jeruzsálemi küldetésnél vagyok de mára már rohadtul felb.sztam magam...

-
MageRG
addikt
-
Dr V
őstag
Köszi a válaszokat.
Mivel annyira nem sürgős a vásárlás, érdemes várni, várható valami olyan újdonság néhány hónapon belül, ami érdem újítást hoz magával?
1060ti létezik? Eddig nem nagyon futottam bele. Piros táborból mi az ajánlott vétel? Nem baj ha kiss overkill a vga, eddigi tapasztalataim alapján a vga volt a szűkkeresztmetszet. -
ollie
MODERÁTOR
Nem tudom mekkora a keret, én egy GTX 1060 TI-t ajánlok VGA-nak, de csakis a 6GB-s verziót, mert a 3GB már egyre több játéknál kevés. Plusz még be kéne pattintani 8GB ramot a gépbe, és oké leszel egy ideig.
Nekem amúgy i5 4440-em van, GTX 1050TI-vel (4GB), 16GB rammal, és a játékok még elég jól futnak fHD-ben, de már érezhetőek a korlátai a rendszernek.
-
laceszgamer
addikt
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
3570k+8gb ram mennyire használható a mai/megjelenő játékok alatt? Újra elkezdenék játszani, VGA-t és esetleg ramot vennék csak, a lap+proci maradna, mert amúgy tökéletesen elég.
Cél a kb 60FPS+ kb a legszebb grafika, ami elérhető fullHD mellett, de nem ragaszkodom, h minden maxon legyen.
Húzás nem gond, hűtése van rendes. -
laceszgamer
addikt
-
mk86
tag
Sziasztok! Tegnap megvettem egy UK fiókra a Sea of Thieves-t Instant gaming oldalról. A kód nem hibás. Elindítottam a letöltést, ami 36.4 gb....reggel felkelve látom a számlálót: 68 gb / 68gb...wtf? Gép restart, windows frissítések keresése stb. Újbóli telepítés indítás után 68 / 104...na mondom akkor ezt én megvárom... És most ott tartok, hogy 110 / 146.4... ez az utolsó amit meg fogok várni, ha nem sikerül szerintem megy a levesbe...Volt valakinek ilyen problémája? Ha igen, hogyan oldotta meg? Köszi a segítséget!
-
laceszgamer
addikt
-
Predator2
addikt
Fentvan a magyarítás, az bekavarhat?
-
laceszgamer
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
Kijátszottam a Dying Light nevű játékot. Annak idején úgy emlékszem, hogy a fullos verziót vettem meg, mert azt mondták, hogy a kiegészítő olyan mintha egy másik játékot vennék mellé. A kérdésem már csak az, hogy hogyan tudom ezt előhozni? Mert sehol/sehogy nem találom.
THX
-
ollie
MODERÁTOR
A Crysis első részét nem lehet Originen regisztrálni, met olyan régi, hogy akkor még nem létezett Origin, amikor a játék megjelent. Meg lehet próbálni, hogy írsz az Origin supportnak, lefényképezed a játék dobozát meg a játék kulcsát is, és megkéred őket, hogy adják hozzá az Origin accountodhoz (nekem is megtették még sok évvel ezelőtt). Persze erre nincs garancia, de van rá esély. Sajnos ez olyan dolog, hogy minél régebbi egy játék, annál kisebb az esélye, hogy tudod futtatni a gépeden, amennyiben új operációs rendszert és hardvert használsz.
Ja, és ne magyarul próbálj kommunikálni velük. Ha nem jó az angolod, kérj meg valakit, hogy fordítson neked. -
5766
csendes tag
Szia!
Kicsit elkenődtem....
Egyik általad említett feliratot sem látom a dobozon!
Azért elég gáz, hogy megvettem annak idején, és dobhatom el, magyar ügyfélszolgálata sincs a ea-nak.
Ezek után nem hiszem, hogy normális aki azt mondja eredeti softvert vegyél!Az Origin-en dollárért akar valamit, nem értem az origint sem, mi ez?
-
wrongduke
aktív tag
Akkor itt más lesz.
Nézd meg a doboz hátulját, általában ha online aktiválható a játék, rajta van az Origin vagy a Steam logoja. Ha régebbi és nincs feltüntetve, még akkor is van esély aktiválni.
Új játék aktiválásnál add meg a dobozban lévő kódot, majd a Steam/Origin megmondja, hogy jó-e. Mivel a Crysis EA játék, az Origin-en próbáld először. Nekem sikerült pár régebbi dobozos játékom így aktiválni. Ha sikerült, akkor online letöltve tudod játszani.
Továbbá azt látom, hogy Win8 és Win10 rendszereken sűrűn előforduló dolog ez és csak a dobozos példányokat érinti. A megoldási javaslat az Origines regisztráció.
Nekem ebből a sárgadobozos EA classics van meg, azzal nem volt ilyen gondom.
-
5766
csendes tag
-
MageRG
addikt
-
wrongduke
aktív tag
Személyes véleményem:
Alaposan körbe kell olvasni és youtube-ozni vásárlás előtt, hogy biztos az lesz-e amit elvárunk tőle. A Bf-ek a 3 után nem kötnek le. Azt megvettem, a többit csak kipróbáltam.
Bár a baráti társaságomban sokaknak meg van és tetszik nekik a 4 és az 1 is, de csak a multit nyomják, a kampányt kipörgették, hogy belerázódjanak. -
betyarr
veterán
-
wrongduke
aktív tag
-
wrongduke
aktív tag
Próbáltam vicces lenni, ezek szerint nem értem el a kívánt hatást.

Hogy vezekeljek bűnömért, kiegészíteném fenti listát:
Serious Sam HD 1-2, ha retro akkor csak simán First, Second Encounter vagy Gold
Serious Sam 2
Serious Sam 3 BFE
DOOM
Bármelyik Call of Duty (kampány)
Battlefield 3, 4, 1 (Kronológiai sorrendben
kampány)Ezek a tényleg csak "mész és lősz" kategória.
-
5766
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mi lehet a baj?
Adott egy régi játék : CRYSIS
Nem tudom feltelepíteni, ezt írja ki menet közben (Összetevők regisztrációjának frissítése), és csak vár valamire nagyon sokáig, amit nem volt türelmem tovább várni.
Eredeti, kódos, bolti játék DVD-n.
Lehet az ilyen régi dolgokat már nem lehet feltelepíteni?
Előre is köszi ha valaki tud megoldást, van ötlete. -
betyarr
veterán
szerintem elbeszélünk egymás mellett
nem azt akartam hangsúlyozni,hogy az értelmi szintem nagyon alacsony és még a 8 osztály is csak furán tevődik össze az esetemben (6 első és 2 második
),hanem hogy ne kelljen több óra/nap a játék megismeréséhez,hogy elkezdjem (élvezhető szinten) játszani.tehát,valami olyasmire gondoltam,ami jó is és szép is,de rögtön megérthető és játszható
mint pl. amit fentebb is összeválogatott a phórumtárs (örök hála érte!) -
eeXaa
addikt
xbox 360 ra tervezem megvenni a dark souls-t. mi a különbség a sima és a prepare to die edition közt?
-
wrongduke
aktív tag
-
genndy
addikt
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Fallout 3, New Vegas, 4
The Witcher 1,2, 3
Kingdom Come: Deliverance
Just Cause 2, Just Cause 3
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
Deus Ex: Mankind Divided
Batman: Arkham Asylum GOTY
Batman: Arkham City GOTY
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Knight
Shadow Warrior 1, 2
Middle-earth: Shadow of Mordor
Middle-earth: Shadow of War
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernoby
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Tovább is van, mondjam még? -
betyarr
veterán
ajánljatok már nekem egy egyszerű (nem kell hozzá külön egyetemet végezni,hogy elkezdhessek vele játszani),de mégis hosszabban élvezhető,hangulatos,látványos stb. gámét pécére,ami nem multipléjer

konfig:i5 4670,8gb ram,asus r9 270x 2gb,win 10.
-
wrongduke
aktív tag
Ahol efektíve többet nézelődtem mint a story végigjátszása:
Witcher 3 (~150 óra 1 végigjátszás)
Skyrim (~300 óra 1 végigjátszás)
DOOM (2016, kivált képp a gyűjtögetés)Ahol tényleg csak a lövöldözés, akció, "kikapcsoló gondolkodás".
Wolfenstein (2009, New Order, Old Blood)
Starcraft 2 (Campány, Co-op)
PainkillerGyakorlatilag tavaly óta ezek mentek nálam, egy két mellék vonallal... Ha nagyon "rottyon" voltam akkor minden easy-re és walk in the park.

-
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
Sziasztok! Tudnátok játékokat ajánlani, amelyekkel ti sok órat töltöttetek el vagy munka/suli után kikapcsolódtatok.
R6 miatt kezdek kiégni.
PUBG, Fortnite és társai nem érdekelnek.
Amikkel.eddig játszottam: R6, The Division, Wildlands, Paladins, PUBG.
Mindegy milyen stílus, R6-ba nagyon beleuntam már, mert semmi nem úgy sikerül benne, akárhogy próbálkozom, szal betudom annak, hogy béna vagyok ehhez. Nem köt le, beleuntam ezekbe vagy csak én kezdek öregedni. -
törölt tag
szevasztok
nem indul a PUBG
egyszerűen nem történik semmi steamből. Kiírja hogy fut, aztán azt se. Új oprendszer, friss telepítés.direct x, vcredist,
ezek megvoltak, mindenféle kompatibilitás, és rendszergazda / vagy nem rendszergazdai indítás , és semmi..
-
batman91
őstag
Pontosan, kedvenc multis játékom. Nem véletlenül van benne több 100 órám. De ebben a részében tényleg alig van jármű, inkább a gyalogos harcokra koncentrál. Viszont az első része az Ostfront 41-45 dugig van járművekkel teli pályákkal, viszont sajnos mára már szinte teljesen kihalt.
-
FehérHolló
veterán
Arra vigyázz, hogy manapság egy kizárólag tankos szerver van.
A többin pedig 64 játékosra jut pontosan 1-1 tank (csapatonként 1), és nem is mindegyik pályán.Tehát ha csak ezért szereznéd be, akkor inkább ne!
Egyébként kiváló háborúszimulációs játék. Arma sorozat kedvelői ne kövezzenek meg pls! -
Vasshammer
tag
ezer hála és zsíroskenyér
A RO2 volt az, úgy néz ki! -
FehérHolló
veterán
Red Orchestra (Rising Storm 1-2)?
-
Vasshammer
tag
Sziasztok!
Keresem egy játék címét, melyet youtube gameplay videóban találtam anno, de sajnos nem jegyeztem fel. Akkor BFV tankos videókat nézegettem és ezt is feldobta megnézendő videónak.
A játékról:Taktikai FPS-nek tűnik, sok választható járművel. Érdekesség, hogy például tankban 3 fő legénység is lehet (sofőr, lövész és rádiós talán - azaz ezeket egy-egy játékos tölti be). Gyalogos kaszt is van, de arról nem láttam gameplayt. Tankok közül is különféle típusok vannak.
Grafikában nem olyan újnak néz ki, de játékélményben jópofa lehet.
Kommunikáció a játékban jól megoldott, a tankban lévők tudtak egymással beszélgetni, illetve a rádiós erősítést is kért kívülről.
Próbáltam guglizni, vagy yt-n újra megtalálni, de sikertelenül
Kérlek segítsetek! (több tipp is jöhet, megguglizom én, csak még semmi eredményre nem jutottam kútfőből)köszönöm, VH
-
AMD1975
tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
AMD1975
tag
Sziasztok.Tavaly vásárolt Need for speed game fel volt installálva a gépre az originen keresztül s meghalt a vincsi. Ujra akartam telepíteni de a reedem code már regisztrálva van s nem enged tovább, viszont a Battlefield 1 s a kettő is megjelent az origin játékaim köst, viszont a Need for speed nem. Valaki tud segíteni?

-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi adatforgalmat generál 1 óra Futballmanager online játék?
Közületek játszik-e ezzel valaki, valamelyik mobilszolgáltató HomeNet csomagján?
Konkrétan egy 100GB havi adaforgalmas csomagot mennyire tömi ki, ha intenzíven naponta játszanak?
Szolgáltató váltáson gondolkodom és a helyi kábeles és mikrós megoldások minőségin aluliak. Viszont van két mobilszolgáltató akinek nagyon jó a beltéri 4G/LTE lefedettsége. -
genndy
addikt
Barátod neked is a Co-optimus. Most Survival Horror genrere van szűrve, de persze másra is lehet.
Fejből hirtelen: Dead Island, Dead Island Riptide, Dead Space 3, Killing Floor 1-2, Aliens: Colonial Marines, 7 Days to Die, Left 4 Dead 1-2, F.E.A.R. 3, Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Shadow Warrior 2, Far Cry 3-4-5, Homefront: The Revolution, Painkiller Hell & Damnation, RAGE, újabb CoDokban is van coop. Agyatlan lövöldének meg bármelyik Serious Sam, mondjuk akkor már a BFE. -
Micsurin
nagyúr
Hu ez jónak néz ki köszi!

Azt persze, meg ott van még a jó öreg Bioshock széria néhány tagja is.
Vagy legyen a játék nyomasztó mint a Dying Light Nightmare módban, vagy kelljen gondolkozni mint a Stealth Heistekben a PD2-ben, ha egyik se lehet sima nyílt dara mint a Killing Floor 2.
Még szemezünk a State of Decay 2-vel de ahhoz nem találtam kulcsos oldalon olyan árat amire azt mondjuk jó lesz estére kockulni mocizás előtt meg után.

-
core i7
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
COOP / LAN játékot keresnék.
Elsősorban valami FPS / TPS-t lehetőleg túlélőst, vagy agyatlan lövöldét, eddigi nagy favoritjaink barátommal a PayDay 2 és a Dying Light / DL:TheFollowing.Mit tudnátok mondani ami vagy stílusban passzolna?
Dead Island Riptidenak gondoltuk még, hogy neki állunk de az a DL után tippre harmatos lesz.Hardvertől eltekinthetünk nem lesznek gondok vele.

Örök klasszikus SWAT4 persze előfog kerülni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
12600 - 12501
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nintendo DS/3DS játékok EGYBEN
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ew Colossus

. Bocs és köszi a segítséget. 

). Egyébként saját tapasztalatom, hogy egy xbox kontroller nagyon sokat segít (nekem biztosan segített).

nem azt akartam hangsúlyozni,hogy az értelmi szintem nagyon alacsony és még a 8 osztály is csak furán tevődik össze az esetemben (6 első és 2 második
mint pl. amit fentebb is összeválogatott a phórumtárs (örök hála érte!)
Kérlek segítsetek! (több tipp is jöhet, megguglizom én, csak még semmi eredményre nem jutottam kútfőből)