Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
MaxxDamage #45909 üzenetére
Ezt csak úgy itt hagyom.
Társadalombiztosítási jogosultság az Unió más tagállamaiban -
6120
tag
válasz
MaxxDamage #45909 üzenetére
Apámat dunaújvárosban műtötték. Csipőprotézist kapott, de valami hibrid megoldással intézte. A TB nem támogatta volna az újfajta eljárást, viszont ha teljesen privátban csináltatta volna az akkor lett volna vagy 1.5-2m. Így viszont kb csak a kettő közti különbséget kellett kifizetni, zsebbe a dokinak. Viszont vagy 3hónappal korábban térhetett vissza dolgozni. Mert nem vágták át az izmokat csak széthúzgálták.
Az vicces volt, amikor ment hozzá a gyógytornász. Ő maga engedte be a házba és kérdezte is a tornász, hogy akkor hol a beteg. Nem hitte el h előző nap műtötték és már jár...
Én hétfőn kaptam új keresztszalagot. A szakadás-MRI-műtét között nagyjából egy hónap telt el, az még itt is elég jónak számít. A műtét reggelén 8ra mentem, altatás-miegyéb, de délután 3kor már mehettem a dolgomra. Fizették a betegszállítót, kaptam appot meg valami szenzort az első időre az otthoni tornához. Másnap reggel volt időpontom a dokihoz, itt überrel mentem, de ezt is fizették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest