Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nekem pl a web rész kell, hogy sok legyen. Telefonálni nem szoktam. Viszont sajnos arról kevés teszt van, hogy a kamera mennyire harap bele a telepbe. Nagyon max elindítanak egy 4k videót aztán ennyi. De fotózás lenne érdekes. Pedig szvsz lehetne azt a tesztet is "automatizálni".
Összességében van értelme ezeknek a nagyobb telepnek, de hozhatnának több pluszt is, ez tény.
-
Érdeklődve várom, hogy érkezik-e global modell, mondjuk az sajnálatos, ha a kamerákat megvágják.
8 Mpx-eles UW elég nevetséges lenne a várhatóan magas ár mellett. -
-
paatrick
őstag
Te már elállítgattad a csúszkát így persze hogy más értékeket hoz.
Én az eredeti beállítás (gsmarena mix 20-30-30-20) értékeit raktam be:
A vivo nem is kapható nálunk. Nyilván mindenkinek más fontos, ebből nekem az látszik hogy a web rész dobja meg csak tesztidejüket. Telefonálásban meg pont 0-val tud többet hiába a 30%-kal nagyobb telep.De megint visszatérünk oda mint amit mostanában eljátszottak a RAMmal. Rakjál bele jó sokat akkor nem kell optimalizálni mert elbírja. Rakjál bele jó nagy akkut akkor már nem kell optimalizálni mert elbírja.
-
paatrick
őstag
Egyre inkább úgy látom ez a nagy akkunövelés meg a szilícium-szén csak egy humbug. Valami susmus van benne, mert a teszteken semmi nem látszik:
Honorban van a legnagyobb újfajta akku ami nálunk is megvehető. Papíron 32%-kal nagyobb benne az akku de ebből semmi nem látszik. -
GreatL
őstag
Ha esetleg nagyobb akkukapacitás lenne és egy darab fókuszáló kamera értelmes, nem tepsi méretben... váltanék.
-
-
Shyciii
veterán
Nocsak. Még a végén visszatérek iphone-ról androidra. Csak ehhez azért jobb kamera konfig kellene, meg nem tom hogy tényleg elveszik-e a 3 állású kapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tovább nőhet a kínai telefonok akkumulátorának energiasűrűsége.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trackball/hanyattegér topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest