Hirdetés
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Építőiparnak szükséges anyagok előállítása. Ha csökken a négyzetmétere az új építésű épületeknek (ház, társasház, bevásárlóközpont, irodaház, raktár, stb.) az rögtön magával rántja az iparnak ezt az ágát. Elég ránézni egy szerkezetkész épületre. Vannak a kívül/belül csupasz falai. Még rengeteg különböző burkolatot, különböző anyagot, kell a falakra és a padlóra tenni, rákenni, felhordani a felületre.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
MaxxDamage
félisten
Azért durva hogy ez is így le van írva... Ki van adva kinek mi a baja és az szerint hány százalék... [link]
Lumbagora kaptam +8%-ot de másodfokon vissza is vették (anno)
A 32%-ot meg nem bánthatták, mert az "üzemi baleseti egészségkárosodás" ami más kategória... Ez a mostani megint más (ez sima) de össz. egészségkárosodást befolyásolhatja.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Cs1csó
félisten
Rokkant nyugdíjas leszel? Megváltozott munkaképességű? Mi a következő lépés?
(Nyilván nagy trükk hogy csak mondjuk 60%-os munkaképesség csökkentést állapítanak meg amire szinte semmi rokkant nyugdíj nem jár (életbenmaradásgoz kevés meghaláshoz sok) de persze dolgozni ettől még ugyanúgy nem tudsz, vagy amit "tudnál" olyan munka vagy nincs a környezetedben vagy simán csak nincs is.)
-
Golden9
addikt
-
donbig
tag
Ruhás topikban is sokszor esik szó hasonló oldalakról.
Scamadviser: [link] Egészen biztos, hogy nem adnám meg még a virtuális bankkártyám adatait sem, egy olyan oldalon, ahol nincs elérhetőség, nincs ÁSZF, stb.
Kamu az egész.[ Szerkesztve ]
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
inf3rno
nagyúr
Szerintem nem kell ide kromofág. Nekünk a gázos hozott egy csurom zsíros palackot, reklamáltunk, és lefújta egy sima enyhén habos vizes mosogatószer állagú cuccal, és pillanatok alatt leoldotta az egészet. Sajna lövésem sincs, hogy mi volt az, de biztosan nem valami komoly vegyszer. Amire sokan nem figyelnek, hogy hatóidőt is kell hagyni, nem megy minden 1 másodperc alatt. Ugyanez igaz a fertőtlenítő szerekre is.
Buliban hasznos! =]
-
Inhouse
őstag
A 2G marad és részben át is veszi a 3G-ből kieső forgalmat. Aki csak beszédre és SMS-re használja a telefont, semmi változás nem érinti. Hanghívásra még a 3G is megmarad a 2G mellett. Itt csak az adatforgalom szűnik meg 3G-n.
Gondolom a telefonos netezés miatt kell készüléket cserélni, de valószínűleg kevesen lehetnek akik 3G-vel büntetik magukat még. Talán a kevésbé jól lefedett területeken lesz szívás...[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
MaxxDamage
félisten
Sajna ez ott sincs.
Itt találtam [link] horror áron◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
philoxenia
MODERÁTOR
Bár a műbőr cipőket nem könnyű tágítani, mert nagyon rosszul nyúlnak, de azért kipróbálhatjuk a következőt: ragasszunk egy gél párnát a cipőbe, ami enyhíti a fájdalmat, illetve kicsit tágítja a műbőrt gyaloglás közben. [link]
Igazából a műbőrt csak mechanikai módszerekkel lehet szvsz. puhítani, de aki hord ilyet, majd kijavít. Nekem ég a lábam a műbőr cipőben, ezért nem hordok.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából ez a leginkább az államnak lesz jó szerintem, mert nem ő fizet segélyt stb. Persze ez csak egy lehetőség, a kérdés az lenne, hogy bevezetik most, elmúlik a vészhelyzet, az órák visszapótlódnak, de újra lehet variálni a dolgozó kárára, mert még lesz egy év a kétéves szerződésből, akkor mi lesz? De ez már politika lenne, úgyhogy itt hagyjuk.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
w.miki
veterán
-
C. s.
addikt
Szia!
Hátha jársz még erre.
Nekünk APC Essential SurgeArrest 6-os túlfeszültségvédő (PM6-GR) elosztónk van, és egy LED-del jelzi a földelés meglétét. Nyáron az egyik konnektorban halványabban világított, gondolom azért, mert nem volt hibátlan a földelés. Azóta már az is jól van, rendesen ég. Nem tudom, egy mérőműszer mennyibe kerül, de egyszeri használatra nem biztos, hogy megéri, ez a cucc pedig másra is jó, nem "kidobott" pénz.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Itt nincs próba idő, és ha letelik 3 hónap se emelkedik egy forintot se a bér. Elég informált vagyok, társasági ember vagyok. Rengeteget megtudtam és a bér az 145-150E forint marad ha nem lesz túlóra. Ennyit kap a szalagmunkás,raktári kisegitő.
MEOS(minőség ellenőr) Kb 180E forintot kap. A targonás meg netto 200 felett valahol, szóval ők már jobban kapnak.Szimplán azzal van a baj hogy a gépek nem birják már a tempot. A Leggyorsabb szalagon vagyok a főszalagon. Mikor azt kellet egyedül vinnem, még én rólam is folyt a viz. Akkor 15 másodpercenként jön le egy tévé és csomagolni cimkézni, raklapot oda baxni egyedül már nem olyan jó buli, főleg ennyi pénzért.
MIkor vizes a raklap elég szép súlyba van, úgy már nem olyan élmény 12 órába emelgetni. De lehetne csinálni, csak megfizetni nem akarják ez a fő bajom.
Igen másik nagy gond a utazás és a távolság, ez a 3-kor kellés néha már szó szerint kikészit. Meg hát a gyári tele van szefos emberekkel, első napjaimba is röhögögörcs kapott el majdnem mikor a leghangosabb leghülyébb elkezdett beszélni haverjainak, alig volt neki elől 2-3 foga még is ő nevetett a leghangosabban.
De már a szünetbe is inkább a kevés értelmesebb réteggel beszélik, van néhány ember akire ha ránézek már rosszul vagyok. Ahogy észrevettem ide az emberek csak átmenetileg jönnek ha nincs más. De főként ukrának/cigok jönnek mert más értelmesebb ember nem jön ide vagy ragadt le itt. Max akkor ha jól nyalizik és olyan helyet fog ki ahol nem nagyon kell dolgozni. Vannak olyan helyek ahol alig kell valamit csinálni és a bérezés is jó. Csak hát sogor,koma, jóbarát mindig megkapja az ilyen poziciókat.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Diablo IV
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest