- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok! Nyugati pu. melletti parkolot csak bkk hasznalhatja?
Szeretnek szemelygepkocsival legalisan megallni, amig felveszem az utasom. Ha nem muszaj ezert nem hajtanek be a WE parkolojaba.
Koszonom -
coco2
őstag
Hálás köszönetem mindenkinek a segítségért. Akkor simán csak ilyen furcsaságokkal működik a facebook adatkezelése.
-
coco2
őstag
Kicsi segítséget kérnék. Facebook grap api furcsaságokat nézegetek, és elvileg egy linken nekem letölt olyan képet, ami már rég törölve van, már az egykori mappa sem létezik, sőt már a token sem, amivel a linket lekérdezték, de a direct link akkor is működni látszik. Részemről nem tudom eldönteni, hogy csak az én gépemen szivat valami furcsa cookie miatt, vagy miért. Had kérjek megy egy teljesen független idegent, hogy nézzen rá a linkre, és jelezze, ha a link betölti a jpeg-et (a link az egyik facebook media cache szerverre mutat, nem kell se FB login se semmi) [link]
-
flash-
veterán
Szobaba milyem ventilátort vegyek? Oszlop vagy klasszikus? Konkret típust tudtok? 15e ft ig
-
qsotre
csendes tag
válasz
philoxenia #28502 üzenetére
Köszi és csicso82 nek is. Az akvárium klubban volt kivetítő és ahogy elkezdődött a meccs felállt az asztaltól egy 5 fős női társaság és beültünk a helyükre
-
Cs1csó
titán
Az ilyenekkel nem kell törődni, HA komolyan gondolod a bőröd védelmét akkor erősebb napsütésnél és/vagy tartós napon töltött idő esetén a szabadon lévő bőrfelületet mindig be kell kenni.
Nekem volt olyan, hogy ősszel egész nap kint voltam és az arcomat megkapta a nap tehát érdemes lett volna akkor is bekenni.
Nyilván minél melegebb van annál kevesebb idő is elég, hogy sok káros sugárzás érje a bőrünket.
-
krizmo_
addikt
#28567 enemi
Szándékosan nem tettem.#28568 EmberXY
Így volt kitéve a tábla.#28569 Jorus
Köszönöm.Ez lesz az.
Azért kicsit féltem, hogy csinálom ezt a tevékenységet és nem tudok róla, de így már biztos, hogy nem tettem semmi ilyesmit.
Egyébként itt láttam:
[kép] -
krizmo_
addikt
Találkoztam egy szóval, aminek nem tudom a jelentését, és a Google sem a barátom, tud valaki valamit erről a szóról: "kinturnázás". A szövegkörnyezetből nagyjából tudok következtetni, hogy mit jelent, de van egy olyan érzésem, hogy helytelenül írták le.
-
Cs1csó
titán
Megmondom neked őszintén HA komolyan gondolod az UV védelmet és "félted a bőröd" akkor amikor TARTÓSAN a napon akarsz tartózkodni használj mindig a szabadon lévő bőrfelületeden a létező legmagasabb faktorszámú napvédő krémet, tavasztól őszig, vagy amikor már úgy érzed "pirít" a nap.
-
pjen
félisten
Üdv.UV index 5,megfelelő.Ez van az időjárás jelentésben.Minek felel meg?
-
Cs1csó
titán
válasz
#59063552 #28550 üzenetére
Miért ne? Egyszerű matek: az alkatrészekre (alaplap, CPU, VGA, RAM, tápegység, ház, SSD, HDD, hűtő - folyadék, levegő) keress rá és az ÁRUKERESŐ-s linkjét nézd meg hogy mi volt a legutóbbi ára majd ezek az összegeket add össze.
Ha az így kapott összeghez hozzáadsz még 20%-ot és ez az összeg amiért árulják azt az összerakott gépet akkor okés az ár.
Amúgy vannak olyan boltok pl.: Ipon, PCX, Aqua ahol 2-3 ezer - ha mindent ott veszel - összeszerelik és tesztelik is (gondolom egy napra ráteszik valami diagnosztikára és ha az hiba nélkül lefut akkor dobozolják és postázzák) Egy ilyen bolt kínálatában is megnézheted azt a gépet - összerakod a gépösszerakójukban - és ha az összeg kisebb akkor akár veheted ott is)
Amúgy HA nem értesz hozzá de van egy X összeget amit erre tudsz fordítani és megemlíted, hogy milyen célra építenéd pl. ha játék akkor milyen játék és milyen monitorn pl. FHD 60Hz vagy 144Hz vagy vagy FHD-nél nagyobb felbontás 144Hz, ha pedig másra pl.: videó vágás, renderelés, kódolás x.y. program használata pl. CAD stb.
Akkor a PH-n is van topik ahol adnak tanácsot akár komplett konfigot összeraknak neked és ha nincs tapasztalatod az összerakásában vagy nincs egy TÉNYLEG hozzáértő ismerősöd akkor a fentebb említett boltok kínálatából rakják össze és mint írtam ezek a boltok akár tesztelést is vállalnak.
Jorus
Kár ezen lovagolni hogy "GAMER" egy nem egy objektív meghatározás. Talán pár kritériummal le lehet írni: ha jelenleg MINDEN játékot tud FHD 60Hz-en futtatni arra már rá lehet nyomni a "GAMER" plecsnit.
-
Golden9
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest