Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz nyisziati #29146 üzenetére
Volt már, hogy 2 hétre elkevertek egy fontos csomagot, én meg csak vártam, hogy mikor jön... Ja pont az anal driller volt az. Viccet félretéve eléggé szopóág tud lenni, mert kaptam már régebben olyan levelet a NAV-tól, hogy fáradjak be 3 napon belül, vagy megbüntetnek 300k-ra. Viccesek tudnak lenni... Azt is átvették mások ajánlottan, de szerencsém volt, mert 1 nap késéssel jutott el hozzám, nem 2 hétre rá. Postán maradóval is ugyanez sajnos a helyzet, aki épp arra jár családtag, az átveszi mindenki leveleit, csomagjait, igazából még faterom titkárnője is vette már át csomagomat, szóval kb. itt tartunk. Futárral ugyanez a helyzet. Már szóltam nekik, mert baromi irritáló, de úgy tűnik tehetetlen vagyok ebben az ügyben. Lehet nevet kéne változtatnom.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz nyisziati #28978 üzenetére
Azzal nem kis munka lesz
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz nyisziati #28954 üzenetére
Kabáthoz kell gomb, nem gombhoz kabát.
A szalagcsiszoló hatékony a nagy egyenes felületeken, de egy nyílászáró jellemzően tagolt kialakítású, és a belső illesztéseknél a sarkokba nem fog tudni benyúlni. Oda meg az excenteres csiszoló az igazi, amivel meg a nagy felületeken nem vagy hatékony.
Azaz, szerintem tudomásul kell venni, hogy az asztalosiparban ilyen jellegű svájci bicska, ilyen áron nem lesz.
De szerintem ebben imibogyó fogja megadni a végső kinyilatkoztatást. :)
Szerk2.:
Mivel ott is elhangzott a kérdés, azt hittem, hogy a házi barkács, gány topikban vagyok.
Csodálkoztam is, hogy nyisziati mit keres ott. :D[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz nyisziati #28944 üzenetére
Igazából ajtó lapok, ajtó kereteket akarok csiszolni.
Nem akarom fáig leszedni róla mindent, csak a mostani festék réteget leszedni.
Azt mondták a szalagcsiszoló sokat leszed, azt igazából durvább felületekhez használják.Rezgőcsiszolót már használtam, de szalagot még nem ezért nincs összehasonlítási alapom.
風林火山
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nyisziati #28801 üzenetére
Hát nekem nem érné meg így ötvennégy éves fejjel.....
Sőt például a feleségem munkahelyén pont a "fiatal" korosztály a leggyengébb. Nemhogy 30%, hanem tán 3% a "jócsaj"... még 54 éves szemmel is.... Strandon azért sokkal több a látnivaló.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nyisziati #28798 üzenetére
Csorgó nyállal egy irodában ezeréves nyanyák közt? A fiatalabbak nem a diákmunkás után epednek aki biciklivel, hanem az után aki A8-al jött dolgozni. Anyakomplexusom meg sose volt. Most már tetszenek a negyvenes nők, de most már tízzel öregebb vagyok náluk....
-
Cs1csó
félisten
válasz nyisziati #28781 üzenetére
konkrétan az ilyenekben - ahogy előttem írták is - lehet faxán tenyészteni a szúnyogokat.
Nekünk is van egy hordónk esővízgyűjtőnek néha szoktunk beleönteni egy kis hipót ami a lárvákat - vagy imágókat avagy a fene tudja hogy nevezik a szúnyog ivadékait - megöli de még a víz nem lesz annyira veszélyes, hogy locsolásra ne lehessen használni.
-
-
Weareus
addikt
válasz nyisziati #28291 üzenetére
Az Ikaria XB-1 (Voyage to the End of the Universe) című '63-as csehszlovák hard sci-fi az egyik - ha nem a legkedvesebb sci-fi film számomra. Olyannyira, hogy a teljes magyar feliratozást (angol felirat alapján) én magam meg is csináltam és időzítettem is!
Zseniális film.
Zseniális!!![ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Ispy
veterán
válasz nyisziati #28240 üzenetére
Mondjuk ebayről pont nem, de angol sportdirectstől már többször rendeltem, mondjuk 10-ből kb. 3 olyan, amit nem vettem volna meg, ha élőben is meg tudom tapogatni/nézni/próbálni. De ez persze ezer dologtól függhet, az első mindjárt a méret, ha az ember mondjuk stabilan szabvány méret, akkor nehezebb mellényúlni, egy poló vagy pulcsi még ok, de például egy farmert vagy cipőt nem mernék online venni próba nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nyisziati #28203 üzenetére
Torrente méret kb. elsőre is értettem....
-
C. s.
addikt
válasz nyisziati #28197 üzenetére
Rágóizom? Miért, mire készülsz?
csicso82:
-
Cs1csó
félisten
válasz nyisziati #28112 üzenetére
A Debrecen Plázában a földszinten és az emeleten is volt INGYENES mosdó, az emeletit, ami az éttermek mellett van teljesen bezárták nagy kegyesen, hagytak egy kézmosó helyet - mint írtam az éttermek mellett van gondolom ennek maradnia is kellett lehet jogszabály van rá amit még nem sikerült eltörölni - de a földszinten már fizetős.
A nem messze tőle lévő Fórum nevű helyen ingyenes a mosdó, de van egy pult ahol van egy felirat, hogy 50Ft-ot lehet "önkéntesen" adni, tehát hivatalosan ingyenes.
philoxenia
kiváló ötlet, amilyen árak vannak az üzletekben és amilyen forgalmuk lehet talán még igazad is van.
-
MaxxDamage
félisten
válasz nyisziati #28002 üzenetére
Én régi dokim 96-ban távozott az élők sorából és az igazi doki volt még.
Rendelőbe belépett és mondta, gyerekek előre, asszonyok is (várandósak meg a legelsők)
Most meg hasonló sincs.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz nyisziati #27995 üzenetére
Akkor kb. esélytelen, bár azt mondta, Nootropilt se szedjem, semmi bajom (bár honnan tudja, ő érzi? )
Jó háziorvos mi?
Anno a táppénzem is elb*szta, mert 1 évig sima 8-as kóddal írta a tp.-t és 1-es kóddal kellett volna, aztán a felülvizsgáló doki látta meg (utolsó hónapnál) és volt olyan rendes, hogy kérelmezte + 1 évre a baleseti tp.-t is és kaptam is. Ez a háziorvos még katonaság idejében kezdte és amikor az megszűnt (a kötelező) akkor ment kórházba altató orvosnak, aztán nyalással lett háziorvos kb.pjen: Azt tudom
svensson: Köszi, továbbadtam az infót.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Borisz76
veterán
válasz nyisziati #27765 üzenetére
Én egy hónapon belül tervezem a nappali átalakítását, hogy jobb legyen a házimozi céloknak.....s akkor beüzemelem a közeli 20 éves Technics deck-emet is.
Takarítással kezdem. Valahol egy nagy zárt dobozban vannak a kazettáim....vagy 200 db.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest