- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
A topiknak nem az év számunkra legjobb albumairól kéne szólnia? Én azt vettem észre, hogy egyesek amint találnak egy új albumot a kedvenc stílusukban, már tolják is ide befele
Nem létezik hogy évente több száz kedvenc albumja legyen valakinek.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Farkassacred
őstag
Les Chants Du Hasard - Livre Second
Symphony/Black/OrchestraLes Chants Du Hasard - Livre Second
Az idei év legkülönlegesebb albuma ez számomra, eszméletlen egyedi atmoszférája van...
-
Bjørgersson
félisten
-
Peterhappy
őstag
Mustasch - Killing It For Life
Hard RockAz van, hogy ha valaki egy hete említi a Mustasch nevét, igen fura fejet vágva vontam volna meg a vállamat - soha nem hallottam még róluk. A minap a Dürer kertben léptek fel és futottam bele ezen apropóból a zenekar nevébe. És ha már arra jártam, tettem egy próbát.
Hiába volt közel 39 fokos lázam egész vasárnap, még így is majdnem elvonszoltam magam a koncertre. Baromira betalált a zene, erősen "stoner"-es beütésű, nyers, dübörgős, tökös zene ez kérem a javából!
Ez közel húsz esztendős zenekarról van szó, egyenesen Svédországból, szeretettel! Márpedig ha valakik, hát a svédek aztán baromira tudnak rockzenélni.
Én EZEN playlist alapján kattantam rájuk, de tegnap óta már a napokban megjelent, legújabb lemezük forog. Ami így, kemény ~4 nap tapasztalatával a hátam mögött úgy hiszem, nem a legjobb, nem a legerősebb lemezük, de azért csak elillant az idő tegnap is és ma is, s hallgattuk meg gyors egymásutánban négyszer, illetve háromszor
Nem tudom, a korong felfér-e az év végi toplistámra - nem lesz könnyű dolguk, mert piszkosul jó évünk (évem) van -, de a (számomra) újoncok éves listámon bérelt helyük van a dobogómon
Kóstoló:
- Blood In Blood Out
- What is wrong
- Before a Grave -
Gotiz
csendes tag
Kimyan Law - Yonda
Experimental, Drum & Bass
Az előző albumát is imádtam és a mostani is felülmúlta a várakozást.
-
Vanir
veterán
válasz
Bjørgersson #2590 üzenetére
A sima "fényes" felületű poszter papír.
Fullos minőség. Gondolkodom egy Lore-n is...
-
Vanir
veterán
válasz
Bjørgersson #2588 üzenetére
A Lore volt, amit először hallottam tőlük. Tetszett, de nem hallgattam rongyossá, a Reflections pedig nekem sem különben tetszett első hallgatásra. Azóta szerintem 600x ha nem ment le, akkor egyszer sem. Tavaly volt szerencsém élőben is hozzájuk, beleköthetetlen az élő produkciójuk. Nemrég jött meg a poszterem tőlük...
-
Vanir
veterán
válasz
Bjørgersson #2586 üzenetére
Tegnap akartam posztolni.
Kedvenc zenekarommá nőtték ki magukat a Reflections-szel; ez most más irány, de ugyanannyira imádom őket.
-
Bjørgersson
félisten
Elder - The Gold & Silver Sessions (2019)
Psychedelic Stoner MetalThe Gold & Silver Sessions (Full EP 2019)
-
Vanir
veterán
válasz
Peterhappy #2583 üzenetére
Örülök, hogy tetszik! Ismerem igen, a The Equinox Death Trip album elég sokat pörgött, mikor kijött.
-
Peterhappy
őstag
Hát ez baromi jó, köszi!
Jess and the Ancient Ones-t ismered? Nem feltétlen stílusazonos, de néha nagyon ők ugrottak be. Sulfur Giants pl. irgalmatlan jó dal.
-
Bjørgersson
félisten
Hour Of Penance - Misotheism (2019)
Technical Death MetalHOUR OF PENANCE - Misotheism (Official Album Stream)
-
Peterhappy
őstag
Sascha Paeth's Masters of Ceremony: Signs of Wings
Power Metal / Hard RockSascha Paeth a metal színtér egyik legismertebb hangmérnöke-producere, emellett remek gitáros. A Signs of Wings pedig az első, önálló albuma.
Többször is nekifutottam, de mindig azt éreztem, nem igazán tudja a lemez, mi is akar lenni - kis túlzással nincs rajta két egyforma stílusú-típusú dal. Ez eleinte zavart, most pedig épp ezért tetszik napról-napra egyre jobban és jobban. Mert bizony annyira fogós, hangulatos nóták vannak rajta, hogy egyfolytában vissszakalandoztam hozzá; amihez csak még inkább járult az énekesnő (Adrienne Cowan) teljesítménye, ami (aki) kilóra megvett. Baromi dögös hangja van, aki ha kell, már-már hörög, ha kell, üvölt, és ha kell, kristálytisztán énekel. Itt azért elsősorban a dögös tiszta ének dominál - ami nekem nagyon bejött.
A kisasszony Alissa White-Gluz-ra, az Arch Enemy énekesnőjére emlékeztet (aki fülig szerelem nálam, mikor éppen nem hörög), csak több a tiszta énekhang - legalábbis itt (a többi munkáját nem ismerem).
A lemez sokszínűsége és hangulata mindenképpen megérhet egy próbát.
Kóstoló
- The Time Has Come
- Die Just A Little
- The Path (csak audio, ballada zongorakísérettel) -
Vanir
veterán
Monolord - No Comfort
doom metal / stonerhttps://www.youtube.com/watch?v=eCj1p6kgItU
Régóta követem a zenekart, de ez az album (különösen a Last Leaf) valami eszméletlen érzelem-orgia, az elejétől a végéig.
-
boygabi_
aktív tag
TOOL - Fear Inoculum
prog -metal, alternative, rockA Tool rajongóknak nagyon sokáig kellett várnia erre az albumra. A 2006-ban megjelent lemez óta eltelt 13 év. Oly sok hitegetés és ígérgetés után szerintem már sokan nem hittek benne de végre itt van.
[Youtube link az albumhoz]Mint minden lemezüknél itt is készültek a gyűjtőknek valami különlegességgel:
[Gyüjtői változat] -
Sonja
nagyúr
válasz
Peterhappy #2575 üzenetére
Nem rossz, de a Coca Cola szám nélkül 10/10-es lehetett volna!
Szintén szeretem Joe Bonamassát is, és a közös lemezeiket is.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Peterhappy #2573 üzenetére
Szívesen.
Igen, a Fire On The Floor egy 10/9-es album. Csak azért 9-es, mert a harmadik, Coca Cola című szám nem kellett volna rá, szvsz.
1-2 naponta mindig meghallgatom amúgy.
A mostani se rossz, de nem egy Fire album.
-
Peterhappy
őstag
Köszönöm!
Nagyon vártam ezt a lemezt, de teljesen megfeledkeztem róla, hogy mostanság érkezik.
Reggel óta ez szól, jól sikerült, bár nekem az előző albuma jobban bejött, az rockosabb-bluesosabb lett kicsivel, több benne a dög.
Mindettől függetlenül tele vannak érzelemmel a dalai és még mindig fantasztikusan énekel, nem lehet nem szeretni a hangját. -
Bjørgersson
félisten
Insomnium - Heart Like A Grave (2019)
Melodic Death MetalValediction
Pale Morning Star
Heart Like A Grave -
Peterhappy
őstag
The Ferrymen: A New Evil
power(?) metalHa mást nem, legalább a borító tök jó, nem?
Három egészen kiváló zenész projektjéről beszélhetünk:
- Ronnie Romero, a Lords of Black korábbi énekese, aki elsősorban Blackmore Ricsi bácsinak köszönhetően került a rivaldafénybe (Ő kérte fel a kétes sikerű, újjáalakuló Rainbow együttes énekesének), parádés énektudású, kiváló frontember
- Mike Terrana, a Rage és Masterplan korábbi, egyedi stílusú, extravagáns dobosa, hangszere mestere és
- Magnus Karlsson, szenzációs gityós és dalszerző - noha féltucatnyi siker fűződik a nevéhez, én önző módon mégis a Primal Fear-hez rendelem hozzá, amelybe "grátisz hatodik tagként" beugorva nagy mértékben járult hozzá az együttes élvonalba vezetéséhez.A trió második lemeze ez, az első, bevallom őszintén nem váltotta meg nálam a világot, hiába próbáltam szeretni. A ma megjelent kiadvány már lényegesen bizalomgerjesztőbb, noha csak kétszer tudtam délután végighallgatni, a korábban kikerült dalokkal már igen jó barátságba kerültem; beérni kezd a közös munka, bár bevallom, kicsit Karlsson-sablonosnak hat, de én ezzel például együtt tudok élni, Romero hangja bőven a nagy átlag felé emeli a lemezt.
Kóstoló
- Bring me home
- A new Evil
- No Matter How Hard We Fall
SPOTIFY -
Peterhappy
őstag
Piros betűs ünnep a mai, két remek album is ma látott napvilágot
Igazi skandináv tökös-dögös energikus, dallamos hard rock zaj. Azt szoktam mondani, ha Bondzsovinak még meg volna a pöcse, ma ilyesmi zenét játszana.
Az első (öt) nekifutásra azt mondanám, a lemez hozza a szokott Eclipse-színvonalat, remek, fogós dalok alkotják, de az előző két, elképesztően jó koronghoz képest - Armagedonize (YouTube Spotify) és Monumentum (YouTube Spotify) - egyelőre még picit karcsúbbnak tartom. Megpróbálom azért toplistásra hallgatni, de kimondottan jó évünk (évem?) volt, nem lesz könnyű dolga.Kóstoló
- The Masquerade
- Viva la Victoria
- Mary Leigh
SPOTIFY -
PuMbA
titán
-
Peterhappy
őstag
Epica - Design your Universe (Gold edition)
szimfónikus / progresszív metalEszméletlen nagy zene. Egy eszméletlen csinos Hölgyeménnyel a mikrofon mögött
Kicsit csalok, ugyanis valójában egy tíz évvel ezelőtti korong újrázásáról van szó, de hát ha egyszer "az év legjobb zenei albumainak" egyikével van dolgunk?
És ha valaki esetleg nem ismerné a lemezt, kiváló alkalom ez arra, hogy megismerkedjen vele. Kemény, helyenként kőkemény zúzással és nagyszerű dallamokkal telepakolt dalok tömkelege, kreatívitásban és hangszeres virtuózitásban nincs hiány.
A ráncfelvarrással a dalok még tökösebben-dögösebben szólalnak meg. Érdemes rászánni az időt az ismerkedésre. Az új kiadás egyúttal néhány dal átdolgozását is tartalmazza (már-már megszokott módon, akusztikus hangszereléssel és alternatív dalszöveggel)
Kóstoló
- Unleashed
- Tides of Time (líraibb hangvételű dal, csodaszép női énekkel a főszerepben)
- Kingdom of Heaven
SPOTIFY -
Bjørgersson
félisten
In Mourning - Garden Of Storms (2019)
Progressive Melodic Death MetalIN MOURNING - Garden Of Storms (Official Album Stream)
-
gyerecske
senior tag
válasz
Peterhappy #2561 üzenetére
Ez nagyon jó, köszi.Én sem ismertem öket.
-
fattyu
veterán
válasz
Peterhappy #2562 üzenetére
Köszi a két trasht. én sem ismertem egyiket sem és nem rossz.
picit lehetne heavybb a hangszer hangzás de nem rossz. -
Peterhappy
őstag
Carthagods - The Monster in me
progresszív power metalNem titkolom, odavagyok a Myrath-ért (mondjuk ezt korábban sem rejtettem véka alá), így mikor belefutottam a szintúgy tunéziai Carthagods-ba, már tudtam, hogy nekem való muzsikával lesz dolgom.
A Myrath-énál jóval keményebb zene, sajnos jóval kevesebb arab motívummal, de azért szerencsére nyomokban fellelhetőek orientális elemek.
Jól összerakott korong, tele nagyon-nagyon jó dalokkal.Kóstoló
- The Monster in me
- The Devil's Dollsmegj: Elnézést a szpemelésért, mostanság nem sok időm volt pötyögni, volt mit bepótolnom.
-
Peterhappy
őstag
Death Angel - Humanicide
thrash metalEzt nem fogom lemosni magamról
Fogalmam sincs, hogy csináltam, mindenesetre még egy thrash, de állítólag abból sosem elég.
Tökös, dögös, baromi jól megdörrenő anyag, azt hiszem a műfaj szerelmesei nem fogják egykönnyen kirobbantani a lejátszóból.
Brutálisabb zene, nyersebb ének, mint a Flotsam&Jetsamé.
Utóbbi talán izgalmasabb, kevésbé sablonosabb (és kevésbé nyersebb, így az speciel nekem jobban bejött, de ez a korong is tartogatott számomra zseniális pillanatokat).
Kóstoló
- I came for Blood
- Humanicide
SPOTIFY
YOUTUBE (full album) -
Peterhappy
őstag
Flotsam and Jetsam - The End of Chaos
thrash metalJóféle bólogatós thrash. Én nem ismertem korábban őket, nemrég futottam bele, nem vagyok egy thrash fanatikus, de van benne anyag
Kóstoló
- Demolition Man
- Control
SPOTIFY -
Peterhappy
őstag
Arch/Matheos - Winter Ethereal
progresszív metalŐszintén szólva még én is ismerkedem vele, első nekifutásra azonnal kukáztam, most másodjára már sokkal jobban tetszik. Több helyen az év legjobb metal lemezeként tekintenek rá - nálam ettől még távol áll, de tény, hogy van benne fantázia. Mindenesetre egyelőre még messze az év végi dobogómtól
Kóstoló
- Straight and Narrow
- Wanderlust
- Tethered
SPOTIFY
YOUTUBE (teljes album) -
Bjørgersson
félisten
-
borges7
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2551 üzenetére
Szívesen, ritkán hallgatom én is, ez nem az a háttérzene, ami csak úgy szól, miközben csinálsz valamit. Mondjuk a legtöbb embernek szerintem még ez is elég elvetemült
vagy legalábbis nehéz kapcsolódni hozzá
-
Peterhappy
őstag
The Hu - The Gereg
folk metal - folk rock (?)
Magam odavagyok az orientális-tradícionális motívumokat tartalmazó zenékért (Myrath, Orphaned Land stb.), így mikor szembejött velem ez a mongol lemez, tudtam, hogy adnom kell neki egy esélyt. És milyen jól tettem!
Igazi különlegesség. Hagyományos mongol torokénekléssel (és dalszöveggel!), tradícionális mongol hangszerekkel és lenyűgöző hangulattal. Élvezetes dalok, amelyek minden újrahallgatással egyre többet és többet mutatnak meg magukból.
Ugyanakkor nem hivalkodó zene, háttérbe húzódva is nagyon kellemes élményt nyújt.Kis kóstoló az ázsiai konyhából: (a videók angol feliratot tartalmaznak!)
- Yuve Yuve Yu
- Wolf Totem
- The Great Chinggis Khaan -
norvik
aktív tag
válasz
Peterhappy #2553 üzenetére
Köszönöm, nagyon. Imádom a zenét, de sajnos nem vagyok naprakész. Az ebben a topicban szereplő zenei újdonságok közül sok felkerült a saját " sikerlistámra" , köszönet érte a sok jóízléssel megáldott fóumtársnak. Ezt, meg külön is nagyon köszönöm, soha nem hallottam volna erről a bandáról, és pont úgy van, ahogy írtad, egyszerűen tökéletes!!! Rádiót nem hallgatok, mert szinte csak értéktelen szemetet játszanak. Pedig pont az lenne szerintem a feladatuk, legalábbis részben, hogy új, értékeket mutassanak be. De nem teszik... Köszönet, még egyszer.
-
Peterhappy
őstag
Sons Of Apollo: Live With The Plovdiv Psychotic Symphony
progresszív metal
A világ egyik legnagyszerűbb hangja, két ex-Álomszínház tag, plusz "az apró".
2017-ben adták ki bemutatkozó albumukat (Kemcso kolléga úr ITT írt róla), ezt vitték most színpadra, némi szimfonikus kísérettel. És ha már arra jártak, a dalcsokorhoz hozzácsaptak pár DT dalt és néhány remekbe szabott feldolgozást a "Legnagyobbjaiktól".
A végeredmény: ZSENIÁLIS. Pont.Eszméletlen helyszínen, eszméletlen hangulatú koncert, a setlist és az előadás pedig egészen parádés. Még a helyenként kissé elnyújtott, egyébként egész színvonalas szólók dacára is kiemelkedő koncertlemez, nálam legalábbis az idei legjobb a palettán.
Kis ízelítő:
- Comfortably Numb (Pink Floyd cover)
- Labyrinth
- Just Let Me Breathe (Dream Theater cover)
- Dream on (Aerosmith cover) -
Bjørgersson
félisten
-
Polllen
nagyúr
válasz
Lev Abalkin #2546 üzenetére
Ebben semmi rock nincs.
Csak simán folk/bluegrass
-
borges7
aktív tag
Hortobágyi László: Summa Myxologiae, ezek a címkék, osszátok be
Neoclassical New Age, Hindustani Classical Music, Progressive Electronic, Tribal Ambient, Ambient, Modern Classical
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Lev Abalkin #2546 üzenetére
Nem, majd otthon.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Bjørgersson #2544 üzenetére
Gyanútlanul rákattintottál?
Nemtom'. Folk rock? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Lev Abalkin #2542 üzenetére
Műfajt azért írhatnál.
-
zsocy
őstag
válasz
Lev Abalkin #2542 üzenetére
Nem rossz, a mai hangulatomat fedi is, de ezek elég régi albumok, itt pedig újakat kellene ajánlani... de szerencsére van nekik idei zenéjük is, így meg már bőven ideférnek a régiek.
-
Lev Abalkin
tag
Nemrég tévedtem ide, nagyon tetszik az alapötlet, igazi hiánypótló ez a fórum.
Viszont felületesen átpörgetve az egészet, nem találkoztam a The Dead South lemezeivel.
Ajánlanám is őket:
(2014)(L:http://www.youtube.com/watch?v=0s0RiowRUGE)[link](/L)
[link]
(2016)
[link]
[link]
Nem idei albumok, az igaz, de talán érdemesek a figyelmetekre. -
krisz242
tag
-
Dorien
veterán
válasz
Peterhappy #2538 üzenetére
Jó ez!
Köszi.
-
nubreed
veterán
The Secession - EPOCH
Stílus: Epic Orchestral
Nagyon nagyon erős zenei anyag, egyszerűen nem találok rá szavakat, hihetetlenül szép, mély, drámai, megmozgatja az érzelmeket és a lelket, tényleg eposzi.
Kedvenceim az albumról:
Becoming Human
Apex
Moving WorldsBandcamp:[link]
-
Peterhappy
őstag
Salvus - Írtás
modern metal
Nagyon sokat agyaltam rajta, betegyem-e ide vagy sem. Hónapokkal ezelőtt találtam rá és baromira megtetszett, ugyanakkor be kell vallani, akadnak dalok, amiknek bőven-bőven akad politikai tartalma. Emiatt (is) igen megosztó lehet a lemez; én mindettől próbáltam magam függetleníteni (és el is határolódom mindettől), ugyanakkor hónapok óta rendszeres visszatérő Spotify-n, és egyelőre nálam az év legjobb magyar korongja. Remek zenei megoldások, kiváló dalszövegek és gondolatok, megér(het) egy próbát.
Summázva: itthagyom, aztán kezdtek vele, amit akartok
-
válasz
Bjørgersson #2531 üzenetére
Szeretem a Baroness-t, de ez a lemez puffog. Grrrrr...
-
DarkByte
addikt
-
Patice
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Patice
nagyúr
Sting - My Songs (Deluxe) (2019)
PopBrand New Day (My Songs version)
-
Bjørgersson
félisten
-
boygabi_
aktív tag
-
Rexton
tag
válasz
Peterhappy #2521 üzenetére
Az első albumuk, amikor kijött 17-ben, 2 hétig csak azt hallgattam.
A 2. albumon már túltolták szerintem a diszkót, az annyira nem tetszik. -
Peterhappy
őstag
-
Peterhappy
őstag
A november 13-i Beast in Black koncert (Barba Negra) elott ok lepnek fel! Gyorsan le is csaptam egy jegyre
A BiB is jopofa zenet jatszik, kicsit metalba oltott modern talking kb, de ra lehet kattanni.
Ha esetleg erdekelne valakit... -
Rexton
tag
válasz
Peterhappy #2514 üzenetére
Ezt tényleg egész jó.
-
Bjørgersson
félisten
-
Dynamike
junior tag
válasz
Peterhappy #2514 üzenetére
Ez jó
-
Sonja
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Peterhappy
őstag
Vééégre
Myrath - Shehili
arab fűszerezésű progresszív metal
Számomra az év egyik legjobban várt lemeze a tunéziai Myrath idei korongja. Igényes, izgalmas zene, közel-keleti dallamokkal felturbózva.
Ha valakinél esetleg betalálna, feltétlen próbálkozzon be a korábbi lemezeikkel is, mert érdemes!
TeCső kóstoló:
- Dance
- No holding back
- Born to survive (koncert) -
válasz
Bjørgersson #2511 üzenetére
Ezek a mufaji megnevezesek...
Fifty Shades of Black -
Bjørgersson
félisten
Belzebubs - Pantheon Of The Nightside Gods (2019)
Melodic Blackened Death MetalCathedrals Of Mourning
Blackened Call
Nam Gloria Lucifer -
Bjørgersson
félisten
-
Peterhappy
őstag
Reese Wynans And Friends - Sweet Release
blues rock
Reese Wynans (pl. Joe Bonamassa zenekarának billentyűse) első saját lemeze, jobbnál-jobb vendégzenészekkel. Iszonyatosan hangulatos korong, méltó a Topic nevéhez, simán ott van az év legjobb zenei albumai között (nálam garantált top10-es idén, de megkockáztatom így, április derekán, szerintem dobogós is lesz).
TeCső ízelítő:
- Crossfire
- So Much Trouble (live, ének: Joe bácsi) -
Bjørgersson
félisten
-
Smiley
addikt
-
Cyrin
addikt
-
KMT
addikt
De mi van zenei téren? Vagy ez a metálcunami már elijesztette a más ízléssel megáldottakat?
-
Rexton
tag
In Flames - I, The Mask (2019)
Melodic Death Metal
-
sony309
őstag
-
Sonja
nagyúr
The Hillbilly Moon Explosion - The Sparky Sessions (2019)
Rockabilly, Rock
Queen of Hearts (feat. Sparky) - Youtube
Ebben hallható igazán, hogy milyen hangja van a pasinak. Vajon mennyi alkoholt ihatott meg, mire ilyen hangja lett?!
-
gubabela
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Formula-1
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest