- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
Polllen #1380 üzenetére
Attól is függ milyen albumokat hallgatsz. Tény hogy van ami csak 128kbps-en jön, akkor is, ha hq minőség van bepipálva.
Én is próbálgattam mindkettőt, vannak még komoly hiányosságaik, de gyorsan fejlődik mindkét szolgáltatás.(#1382) madgie: Konkrétan 1994-ben semmi csoda nem történt zenei téren.
-
AMDFan
addikt
válasz
Polllen #1374 üzenetére
Én is nagyon ráálltam a Spotify-ra iszonyat jó szolgáltatás. Mindenkinek ajánlom. Ráadásul az árát is nagyon megéri. Erre bátran merem mondani, hogy legális alternatívája (lesz) a torrentnek.
(#1378) krichd1: deezert is kipróbálom majd. egyelőre a spotify első ingyenes hónapját tolom. aztán megnézem mit tud a deezer és a kettő közül választok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest