- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Látom a melodic death metal nem aratott osztatlan sikert. Mit szóltok egy kis metal a capella-hoz?
Ha valakinek nincs meg a Van Canto, sürgősen csekkolja
- EZT a Manowar feldolgozást, vagy
- EZT a saját szerzeményt.Az új lemez a Trust in Rust lemezre hallgat, arról egy szerzemény:
Többet nem rakok be, mert szerintem borzalmasak lettek a klipes nóták
SPOTIFYn elérhető a teljes lemez.
-
Farkassacred
őstag
Nem azt írtam, hogy leírja az egész albumot... Tapasztalatból mondom, hogy a jobb előadok általában adnak a lemez borító képre. Bár igaz, hogy jómagam csak a "metál világát" követem .. de gondolom más zenei stílusnál is odafigyelnek erre az előadók. Miért te nem tiszteled meg azt akit felkér az együttes, hogy készítse el a borítót? főleg ha remek munkát végez...
-
-
Patice
nagyúr
Az oroszoktól szedett változatban az ének mintha jobban az ember arcába lenne tolva, és az effektek a háttérben jóval mosottabbak, mélyek gyengébbek.
Az én rippelésemben az ének nincs annyira az előtérben, úgy általánosságban kicsit halkabb az egész, de dinamikusabb is, nem vesznek el a részletek, és pontosabbak a mélyei.
Amúgy feldobhatok majd valahova egy számot két változatban és mindenki eldöntheti majd melyik tetszik neki jobban.
-
krichd1
addikt
Nem, nincs elcseszve, akkor nem is ajánlanám. Deluxe Editiont érdemes beszerezni, azon vannak koncertfelvételek is. Tegnap este gyorsan összehasonlítottam az Atlantic 19126/19127/19128-2 CD kiadásokat az új High-Resolution verziókkal és legalább vannak olyan jók, kicsit még jobbak (testesebb, analógosabb, kevésbé rideg), mint ezek az eredeti CD kiadások. Majd ma alaposabban összevetem őket. A vinyl verziókról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest