- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Látom a melodic death metal nem aratott osztatlan sikert. Mit szóltok egy kis metal a capella-hoz?
Ha valakinek nincs meg a Van Canto, sürgősen csekkolja
- EZT a Manowar feldolgozást, vagy
- EZT a saját szerzeményt.Az új lemez a Trust in Rust lemezre hallgat, arról egy szerzemény:
Többet nem rakok be, mert szerintem borzalmasak lettek a klipes nóták
SPOTIFYn elérhető a teljes lemez.
-
Farkassacred
őstag
Nem azt írtam, hogy leírja az egész albumot... Tapasztalatból mondom, hogy a jobb előadok általában adnak a lemez borító képre. Bár igaz, hogy jómagam csak a "metál világát" követem .. de gondolom más zenei stílusnál is odafigyelnek erre az előadók. Miért te nem tiszteled meg azt akit felkér az együttes, hogy készítse el a borítót? főleg ha remek munkát végez...
-
-
Patice
nagyúr
Az oroszoktól szedett változatban az ének mintha jobban az ember arcába lenne tolva, és az effektek a háttérben jóval mosottabbak, mélyek gyengébbek.
Az én rippelésemben az ének nincs annyira az előtérben, úgy általánosságban kicsit halkabb az egész, de dinamikusabb is, nem vesznek el a részletek, és pontosabbak a mélyei.
Amúgy feldobhatok majd valahova egy számot két változatban és mindenki eldöntheti majd melyik tetszik neki jobban.
-
krichd1
addikt
Nem, nincs elcseszve, akkor nem is ajánlanám. Deluxe Editiont érdemes beszerezni, azon vannak koncertfelvételek is. Tegnap este gyorsan összehasonlítottam az Atlantic 19126/19127/19128-2 CD kiadásokat az új High-Resolution verziókkal és legalább vannak olyan jók, kicsit még jobbak (testesebb, analógosabb, kevésbé rideg), mint ezek az eredeti CD kiadások. Majd ma alaposabban összevetem őket. A vinyl verziókról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Óra topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest