- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Szívesen! Érdemes élőben is megnézni, vannak minőségbeli ugrások árszintenként...
Az egyik érdekes ugrást ma tapasztaltam meg az EP3510/00 kapcsán...
Már a kezdetektől fura volt, hogy valahol ereszt a főzőegység (ezért is kérdezgettem fear2-t hogy szörcsög-e a Talea központi egysége). Nem tudtam behatározni a helyét, de a hengerfej tömítésre gyanakodtam.
Múltkoriban már bosszankodtam, hogy az új tömítés amit rendeltem az Xsmallhoz, kisebb vastagságú mint a gyári, de most kiderült hogy a gyári is kisebb, mint ami jó lenne, vagy pedig folyton szilikonzsírozni kéne vastagon a munkahengert és a tömítés környékét ahhoz, hogy ne eressze el a nyomást.Végülis volt olyan Xsmall-ból maradt, bejáratott tömítésem amire cserélve a gyárit, vékonyan szilikonzsírozva is pontosan illeszkedik, nem fúj és nem szörcsög főzés közben a gép.
Olvastam egy oldalon, hogy a megdagadt szilikontömítésekért az ecetes vízkőtelenítés felelős és emiatt kerülendő. Ecetet soha
Lehet hogy ez a tömítés sosem látott ecetet, de pontosan illeszkedik, láthatóan vastagabb, régi Saeco darab, egy ideig jó lesz. Most az egyszer nem volt érvényes, hogy "a régi jó dolgokból nem maradt semmi".[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az a jó az EP5345/10-ben, hogy automatikusan készít cappuccinot, lattét. De a tejhab amit készít, tényleg tejhab, ahogy fentebb is írtam, ezek az automata tejhabosítók általában inkább a borotvahab-szerű állagú tejhabbal akarják lenyűgözni a vevőket, aki erre vágyik az jól jár, hiszen azt kapja amire vágyik.
(A pörgettyűs tejhabosítókat is úgy tesztelik némely magazinokban, hogy melyik készít nagyobb térfogatú habos tejet ugyanannyi tejből. Biztosan megvan ennek is a célközönsége, én nem tartozom közéjük, sokkal jobban szeretem az önthető, lattéhoz sőt latte arthoz alkalmas gőzölt tejet, amit pannarelloval elő lehet állítani.)
Ha nem kell feltétlenül automatikus cappuccino gombnyomásra, akkor a legolcsóbb 5000-es sorozatú gép az EP5311/10 (aminek szintén fémes burkolata van viszont fehér az alapszíne) ami az Alzánál most 100e. (Pannarelloval lehet normális gőzölt tejet és persze tejhabot is készíteni, stopper vagy hőmérő, tejkiöntő edény valamint egy megfelelő méretű doboz kell hozzá - alátét gyanánt.)
Ha megér kb 150e-t hogy van automatika és elég a tejhab opció, nem kell latte arthoz is megfelelő gőzölt tej, akkor bármelyik jó az általad kérdezettek közül. Van előnye annak hogy csak egy gombot nyomsz és kész van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...