- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
DM-nek ez a terméke:
https://www.dm.hu/denkmit-oko-vizkooldo-haztartasi-gepekhez-nature-p4066447413380.html
Háromféle szerves savat tartalmaz (citromsav, tejsav, almasav), amit a gépek gyártói is gyakran alkalmaznak. A kombináció valószínűleg növeli a hatékonyságot.
A DeLonghi gyári vízkőoldója tejsavat tartalmaz a leírás szerint:
Csak a leírással ellentétben nem lehet 100 %, mivel a tömény tejsav nagyon agresszív ipari vegyület, 30-50 % inkább hihető:
-
Dr. Szilikát
őstag
Az is citromsav, ahol a gyártó 500 ml / 25 g arányt ad meg, ami 5 %-os oldatnak felel meg.
5 %-os oldatot alumínium bojlerekhez szoktak javasolni a gépgyártók, míg esetünkben például a Krups automatához is 10 %-os (pontosabban 9 %, de ez már lényegtelen) oldatot javasol a gyártó, ezek már rozsdamentes acélcsöves bojlerek. Mint a többi automata is, ma már. Voltak automaták is alumínium bojlerrel, de olyan már régóta nem kapható.
https://www.dm.hu/denkmit-vizkooldo-haztartasi-gepekhez-nature-p4066447413403.html
-
hagyd úgy, nem kell erőltetni, csak lazán nyomd a helyére. szerintem ez ilyen imbolygó. egy youtube videóban is így mozgott. ezután megnyugodtam és már én sem akartam teljes testsúllyal bepattintani a helyére. még szerencse, hogy nem törtük első nap össze a víztartályt!
gondolkoztam, hogy veszek utángyártott szűrőt hozzá, de végül gyárit vettem. 4-es csomagban. kíváncsian várom, hogy mikor kell majd cserélnem és vízkőteleníteni a gép szerint. -
a philips nálam heti rendszerességgel futott üres viztartályra. ilyenkor félbe is maradt a kávé vagy a tejhab készítés. sosem jelez időben. a rivelia lefőzte az utolsó kávét, majd a következő elött irta, hogy előbb vizet tegyek bele. na meg az ilyenek miatt is szeretem:
ezt is ma először írta ki kb 2 hónap után, mert szinte mindennap kiüritem a zaccot. ne áporodjon benne. de ez azért szól, ha mégsem. beleraktaák az időt a fejlesztésnél a tesztelésbe. szerintem.
ha a vizszűrő 2 hónapja letelt akkor gondolom fogja azt is jelezni -
z123456z
őstag
"...meg nem rezonál az egész konyhapult..."
Hát ez az! Majdnem meggyőztek a többiek, hogy nálam van gáz, de végre érti valaki, hogy miről beszélek. Fos konstrukció, nagy, nehéz dög, gyufaszál vastagságú, kemény gumi lábacskákkal. De luxus lenne félévente cserélni, így marad még. Köszi. -
-
z123456z
őstag
Akkor viszont az a kérdés, hogy a Primadonna Soul vagy az Eletta Explore van-e olyan halk?
Régebben találtam egy hangerő listát. Nem lehet túl régi, mert a 2300/3300 Philips már szerepelt benne, méghozzá a második legjobb helyezéssel. Az első egy Siemens lett. Sehol sem találom sajnos, pedig talán van rajta néhány De'Longhi is. -
z123456z
őstag
Csak nehogy bedölj a Philips marketingnek a 2300/3300/4400/5500 kapcsán, hogy megalkották a csendes gépet. Nem tudom, milyen lehetett az előző generáció, de ez minden, csak nem csendes. Viszont az új Delonghi-ról írták itt, hogy nagyon csendes. Én elhiszem nekik, látszik, hogy egy masszív, jól megépített gép. Nem ugrik be a neve, a cserélhető tartályos. Talán érdemes lehet körülszaglásznod.
-
mazsi70
senior tag
Volt 4000-es Latte Go gépünk .Most az Eletta van és szvsz valamivel halkabb a DeLonghi .A Primadonna Soult kb. 4 éve adták ki az Elettát meg még nincs 2 éve .A Primadonna az Eletta felett van pozicionálva .A Bean Adapt jobb a Soulban és a "kifolyó" rész bontható a takaríthatóság miatt .Hirtelen ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest