- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
ricogsm #7720 üzenetére
Sziasztok. A fenti képen lévő főzőegységem van. El volt laposodva a piros felső tömítés, így cseréltettem és kávét is szoktam ott venni ahol raktak rá újat. Karbantartáskor jobban megnézve ez az új, mintha még rosszabb lenne, vastagsága kisebb, nem tölti ki a rendelkezésre álló vájatot, átmérőre pedig szélesebb, laza, lötyög. Szerintem át lettem verve
Jól gondolom? Hol tudok gyárit rendelni?
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
ricogsm #7720 üzenetére
Az pont olyan ferde, kivett, reteszelt állapotban.
Piros nyíllal jelöltem a reteszt, ami bepattan, amikor a helyére teszed, illetve ott kell kézzel benyomni, ha át akarod tekergetni. Végül alapállásba kell tenni (megint ferdére áll és a sárga alkatrész is a kép szerinti helyzetbe pattan vissza).
Ha híg a pogácsa, azt okozhatja szorulás is, amit érzékel a processzor, emiatt csökkenti az őrölt mennyiséget. Miután a szorulásból arra "következtet", hogy túl sokat őrölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest