Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz biker #4099 üzenetére

Milyen kár hogy beetették a kapszulával (is) az embereket. Kell még pár évtized hogy lássuk milyen hatással van a Nestlé az élelmiszeriparon keresztül az egészségünkre - ha lesz még rá pár évtizedünk.

Én most tettem vissza a karos helyére a Philips automatát, ami gyári állapotba van hozva, most volt két éves. Meg tudom vele csinálni azokat a cappuccinokat, lattékat amiket karossal, meg gyengébbet is tudok, vagyis Frei csészébe 100ml tejhabbal egy gyengére állított 20 ml-es ristrettot felönteni, amit azért karossal pocsékolás nélkül nem lehet. Amiket karoson tanultam, most automatán is elismételem. A cél a hasonló ízhatás és textúra, csak kisebb adagokkal, eddig jók vagyunk. Hirtelen fura a kényelmesség, meg hogy nem sugároz egy ötven fokos fém test az orrom előtt. :D Még csak a gőzölésre se kell sokáig várni, úgy látszik a dual bojler csak a hőstabilitáshoz ad hozzá, a gyorsasághoz őszintén szólva nem nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák