- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam egy De'longhi ETAM 29.620 Autentica plus gépet amit egy jó ideje nem használtal már.
Tekintve, hogy nekem itthon van egy karos gépem, gondolkodok rajta, hogy ezt majd a telekre viszem, viszont szeretnék egy kis segítséget kérni.
Most teljesen ki fogom takarítani (már amennyire én meg tudom csinálni).Segítséget abban szeretnék kérni, hogy sehol nem találtam arra vonatkozóan leírást, hogy az örlő késeket miként tudnám kiszedni, hogy kitakarítsam (szerintem minimum 1-2 hónapja biztos benne áll a kávé mert nem használták).
Továbbá az lenne a kérdésem, hogy az általános karbantartás mellett mit lenne érdemes elvégeznem rajta.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W