- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4113 üzenetére
Igen én is ezért választottam inkább az LT-t átmeneti megoldásnak.
A ZWCad - de az összes többi is , mivel mondom egy fejlesztő szövetségbe tömörült 8-10 cég fejleszti minimális tartalmi különbséggel, csak más a disztribució - majdnem olyan mint az Autocad, majdnem mindent tud, majdnem ugyanolyan, majdnem....
de van egy nagyon kicsi valami ami miatt a b... amerikaiak programja a jobb.Nekem a tiff, jpg kezelés volt az, ami miatt nem választottam. Addig amíg vektorosan rajzolsz és nem kell hibrid rajzokkat csinálni szuper , gyors és jó de abban a pillanatban amint hibrid rajod van nem jó, nem úgy jelenti meg, nem olyan minőség , stb. stb. Mi pedig 75%-ban hibrid rajokkal dolgozunk
Egyetlen elvitathatatlan előnye van az ára ... bár ha havi bérleti konstrukciót nézem még ez is kérdéses az amortizációs leírás miatt vagyis numerikusan értéken jobb de gazdaságilag nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest