Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
depe95
tag
Sziasztok, szélvédő belső tisztítására hidegebb időben mi javasolt?
-
Motion_Blur
félisten
válasz focvis #37196 üzenetére
Black Out koptatóra, dobbetétre jó lesz
Amúgy ma neki akartam állni a nyári aluk belső felének Carpro Trix-el mert még volt fél üveg, de beopálosodott és nulla a hatása! Pedig lezárva volt a garázsban, de úgy látszik 2 évet nem bír ki ez az anyag.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
válasz Motion_Blur #37195 üzenetére
10-12 rugó befolyik belőle. De no para; a német eBay-en kapni Michelin MXT-t is, bőven a 90-es évekből.
(#37194) F_Zolee:
2x átkentem Black Outtal, 1x Sonax gumiápolóval; kb. június óta az enyém se barnul.
Itt jegyzem meg, hogy az ~5 éve vásárolt Sonax jobb a Black Outnál (utóbbiból van még fél literrel).[ Szerkesztve ]
-
Hellas
senior tag
válasz BigBlackDog #37185 üzenetére
Volt az 5 húzás is!
Veszek új lapátot, ne ezen múljon az új szélvédő. -
veterán
válasz F_Zolee #37187 üzenetére
Meg a futófelület is poros. Muszáj voltam vakuval fotózni, élőben nem ordít ennyire. Le nem kapirgálom.
#37189) Motion_Blur: 4 éves gumi, ez már nem igen barnul be; jövő októberben megy a Jófogásra (4 mm).
Jogos, tényleg nem sikerült bekenni a peremvédő alatt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz focvis #37186 üzenetére
Volt régebben tapasztalatom több termékkel is, de gumira eddig ez a legjobb. Beltérnél viszont mióta áttértem az Auto Finesse Spritz-re, azóta nagyon nagyon ragaszkodok hozzá, belsőnél nem térnék vissza PERL-re viszont.
Glicerinnel az a baj(om) hogy egy kicsit ragadós felületet hagy maga után. Nyilván az arányok is számítanak, de hát kinek mi.(#37184) Motion_Blur
Én ha jól emlékszem talán 1:3-ba hígítottam. Visszatörölni soha nem szoktam.
iPhone 13 Pro Max
-
F_Zolee
veterán
válasz focvis #37186 üzenetére
Ejj de koszos ez a felni meg ragasztós.
Én még csak hétfőn megyek átvenni a gumikat meg felnire rakatni. De 2t azért kellett venni, mert előző szezon végén beleállt valami az egyik gumiba igy lapos kerékkel kénytelen voltam elgurulni a legközelebbi kútig.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz jozsi252 #37181 üzenetére
PERL-ről amit írtál +1
Simán gumira megy úgy érdemes hogy higítva felkened gazdagon, aztán másnap a maradékot nedves mikroszálassal visszatörlöd. Így nem veri fel a felesleget a fényezésre és nem ragad bele semmi.
ha konzerválom a szettet fél évre, akkor a visszatörlést nem kell megcsinálni
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
Tegnap felkerültek a téli gumik, úgyhogy ma volt egy jó órás felni mosás. Koch Chemie Green Star 1:10-es hígításút használtam, minden részét jól átsikáltam vele és nagyon szépen lehozta a felni belsejéből is a olajos fékporos retket. Szóval akinek van, bátran merem ajánlani a GS-t erre a célra is! Nagyon szép lett a végeredmény.
Amúgy tavasszal mikor a téli gumikat elraktam, ugye említettem hogy PERL-el kezeltem le az oldalfalat. Meglepetésként még mindig ugyanolyan fekete fényes volt mint akkor!! Szóval nem szívta be mint egyes szerek, és nem mattult be pár hét után mint egyes gyengébb ápolóknál.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
pècsimunkás
addikt
válasz Motion_Blur #37179 üzenetére
Jó kezekbe került Saint autója !
Szép munka !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz MunezXBK #37177 üzenetére
Azt nem ismerem . De köszi azért az infot . Nagyon bejönnek nekem a Soft 99 termékek . Nem olcsók , de jók . Meg igazából sokáig elég 1-1 termék . Leglábbis amiket eddig használtam . Lehet mondani , hogy kitűnő ár- érték arányúak .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz pècsimunkás #37176 üzenetére
Ugyanilyen a Rain X is.
-
pècsimunkás
addikt
Felvittem a szèlvèdőre ès a kèt első oldal ablakra a Glacot. 10 perc száradás után vissza töröltem , addig is járt az autó , a szèl is fújt , de szèpen vissza lehetett törölni . Majd mentem vásárolni - kb fèl óra - , utánna ülök be az autóba , akkor láttam mèg egy kis foltot a szèlvèdőn . De simán el lehetett tüntetni . Szóval könnyű a Glaco kezelèse . Ez a 3. termèk a Soft 99- től , mindegyikkel maximálisan meg vagyok elègedve .
-
Hellas
senior tag
válasz BigBlackDog #37164 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
3 hónapos lapátok, használva alig voltak, mert a régi üvegen is volt Glaco, nem csikoztak, nem ugráltak. Akkor szerintem megtakarítom őket, átnézem, és maradnak. Az új üvegre is menni fog Glaco, holnap szerintem már fel is rakom rá. Igazából nem túl draga a lapát rá, 4500 lenne egy Valeo flat szett, de az is pénz természetesen. -
pècsimunkás
addikt
válasz proof88 #37170 üzenetére
Hasonló kendőt használtam èn is , de át szoktam a mikroszálas kendőre . A mikroszálas törlőkendő az mindenre IS jó.
Èn , ha otthon mosom az autót Sonax szivacsot használok . Jó habos , bő vizes szivaccsal mosom az autót .
Nem vettem èszre , hogy karcolódna . Meg mosâs előtt jól leveretem az autót .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
proof88
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek ezekről:
- szarvarsbőr kendő - ezt szárazoláshoz használnám - fényezésen is mehet?
- szivacs - ettől parázok fényezésen használni ... ez azért karcol, nem? -
veterán
válasz BigBlackDog #37168 üzenetére
Nem természetesen, nem fekete a papírtörlő hanem barnás dzsuva jön le róla. A gumi oldalát 1x szoktam mindig, mert ugye azon nem nagyon van kosz, az élén szoktam végighúzni többször.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Hellas #37163 üzenetére
Vedd le őket és úgy töröld át szépen a gumit. Én is át szoktam törölni a lapátot, nekem 1db 70cm-es lapát van, de valami brutál mennyiségű kosz jön le róla. még az 5. áttörlés után is jön le kosz róla. Én APC-t használok erre a célra, illetve van hogy ablaktisztítóval befújom a papírtörlőt és úgy.
De ha olcsó, mondjuk a sima kampós kivitel akkor lehet érdemes cserélned, de ha nem akkor inkább takarítsad. Enyémhez alig lehet kapni, de ami van az is jó drága, szóval marad a takarítás ameddig nem csíkoz vagy ilyesmi.iPhone 13 Pro Max
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz Hellas #37163 üzenetére
Ha rendesen töröltek (nem csíkoztak, nem foltosan töröltek és nem ugráltak) a régi szélvédőn és épek (nem sérült a gumicsík), akkor hagynám őket. Egy nedves ronggyal áttörölném az élüket és kész. Bár, ha nem drága az új, akkor az a biztos. Lényeg, hogy szárazon ne használd őket!
[ Szerkesztve ]
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Ma estem át egy szélvédő cserén. Szerintetek vegyek új ablaktörlő lapátokat, hogy nehogy a "régiek" (kb 3 hónapos lapátok) valahogyan össze karcolják, vagy valahogyan megtakarítsam őket, hogy ne maradjon rajtuk semmi, ami karcolhat (ha igen akkor mivel és hogyan)?
-
japci
csendes tag
válasz BigBlackDog #37154 üzenetére
Milyen kesztyűben pontosan, ha szabad kérdezni?
-
RP1980
tag
válasz eumano #37160 üzenetére
Leginkább semmit. A kezedből kerül rá bőven "anyag" ami puhává teszi, persze ha nem valami olyan a munkád (pl szobafestő, kőműves, ilyesmi) ahol száraz lesz a bőröd. Egy jó tisztítót ajánlok, hogy ne legyen a zsírtól fényes, koszos, ragacsos. Ezzel néha lepucolni és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Króm felületekre mehet wax (collinite 476)? Pl hűtőrács.
-
eumano
tag
válasz pècsimunkás #37156 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, mindenképp kipróbálom a Nivea-s kézkrémet!
-
pècsimunkás
addikt
válasz eumano #37153 üzenetére
Èn pl kenem nèha normál kèz mrèmmel . Vèkonyan kenem be , pár óra ès szèpen beissza. Volt , hogy Nivea , volt , hogy Florena , volt , hogy normál kèzkrèm . Havonta 1x- nèha 2x . Ez utóbbi , ritka .
-
eumano
tag
válasz BigBlackDog #37154 üzenetére
Hát remélem, hogy beszívja! Köszönöm
-
BigBlackDog
veterán
válasz eumano #37153 üzenetére
Akkor már be kellett szívnia egy adag ápolót. Mondjuk valószínűleg hidegen azért lassabban fog ez megtörténni. Ha zavarna, akkor letörölném a felesleget, de nálam általában 2-3 nap alatt teljesen eltűnik a rákent ápoló. Mivel bőrkesztyűben vezetek, így egyébként nem szokott zavarni, nem érzem csúszósnak a kormányt, csak kézzel fogva lehet érezni, hogy nem teljesen száraz.
-
eumano
tag
válasz BigBlackDog #37152 üzenetére
Szia!
Igen egyből lemostam sima vizes ruhával. Egy éjszakát vártam a bőrápolóval.
Olvastam itt a fórumon, hogy sokan a kék Nivea kézkrémet ajánlják. Valóban jó lehet? -
eumano
tag
Sziasztok!
Bőrkormány tisztításában kérnék segítséget:
Meleg szappanos vízzel lepucoltam a kormányt majd bőrápolóval bekentem és most meg csúszik a kormány. (nem fényes a kapott végeredmény hanem matt amilyennek kell lennie)Mivel tudnám megszüntetni a bőrkormány csúzsósságát?
-
veterán
válasz BigBlackDog #37149 üzenetére
Tesco Premiumot vettem ami -35 fokos, tavaly amikor nagyon hideg volt akkor nekem a Sheronnal nem törölt szépen a lapát, értsd úgy hogy koszfátyol maradt.
LIDL-s viszont jó volt, szóval maga a szer nem vált be nekem.
Ez a Tescos remélem jó lesz.iPhone 13 Pro Max
-
BigBlackDog
veterán
Tavaly Prelixet (-40 °C, vagy -30 °C) használtam. Szaga elég szörnyű, de nem fagyott vissza a legnagyobb hidegekben sem, viszont kissé csíkosan lehetett utánna törölni. Idén Sheron (-30°C) került a vasakba. Szagra sokkal jobb, a többit meg majd meglátjuk (a topikban írtak alapján többen is meg vannak elégedve vele).
-
v450
tag
Sziasztok!
Ma reggel elfogyott a nyári szélvédő mosó folyadék, télit szeretnék venni. Úgy hallottam nem mindegyik márkán jó. Melyik lenne ajánlott? 3-5 l
Előre is köszönöm.
-
cOxeR
Ármester
válasz Formaster #37144 üzenetére
Ez itthon nem fog változni sajnos, nálunk a pelenkazó mellett 1 méterre a 400 ezres kanapén pelenkázza a gyereket, minden alatét nélkül a szülő, nem lesz baj úgy se alapon... Sajnos sok olyan van akinek az alapvető kultúrszintje nincs és nem is lesz meg. Nehéz kordában tartani sajnos a folyamatosan változó ügyfeleket, szerencsére a visszatérők meg az értelmesek kivételek többnyire.
-
Newlachka
őstag
válasz Formaster #37144 üzenetére
mi csak arra gondoltunk,hogy a hely lenne biztosítva, minden mást hozol magaddal, vagy pl megveheti a delikvens ott.
Ha lenne egy bolt ott,és lehetne samponokat,waxokat,törlőket venni, lehet jobban megérné..de még akkor is azt mondom,hogy magyar ember nem fog 30 ropit azért fizetni(10h helyért),hogy magának megcsinálhassa a kocsit.... -
Formaster
addikt
Számolhatod még a gép amortizációt, anyag költséget és azt is, hogy hétköznap csak lézengenének az emberek, talán hétvégén lenne fullon. Aztán folyamatosan leltározni az anyagot és a hülyéket okítani, hogy azért mert ingyen van nem kell két doboz waxot rákenni a kocsira. A mikroszálasokat meg kb autónként dobhatnád el.
-
cOxeR
Ármester
válasz Newlachka #37140 üzenetére
Erre egész konkrétan tudok segíteni számokkal, 260nm fűtés 350-450 ezer/hó, ez csak fűtés, világítás, víz semmi sincs benne. No meg a bérleti díj, vagy a vételi ár megtérülési része.
Mellé számolsz egy db embert, aki csak ott van, ez már ott kezdődik, hogy napi 25.000,- kiadás, nagyon alacsony órabérrel 8 órára.
3k / óra, 6 óra telítettség, 5 beállással, 90k. (ami nem lesz minden nap...)
A bérlet meg legalább annyi mint a fűtés, szóval már is kezd karcsú lenni a napi 90 ezer bevétel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van már Magyarországon pár cég ahol szereld magad műhelyt létesítettek. Ennek az a lényege aki esetleg nem tudná, hogy x ft-ért kibérled a műhelyt az összes géppel szerszámmal mindennel együtt, és olajcserétől kezdve, kerékcsere, szerelés, minden létező dolgot meg tudsz csinálni a kocsin.
Erről ugrott be hogy milyen frankó lenne egy olyan hely ami fűtött, és mosótól kezdve minden dolog van ami az autóápoláshoz kell. Ilyen helyen bármikor fel lehet applikálni egy waxot vagy bármi mást. Elég kényelmes ősszel vagy télen egy pl. 23 fokra felfűtött helyiségben mindenkinek kénye kedve szerint ápolni a kocsiját.iPhone 13 Pro Max
-
RP1980
tag
válasz pècsimunkás #37135 üzenetére
Szabadban a por és (ha persze épp süt) a nap miatt lehet grimbusz. Megsúgom én is csináltam már novemberi felhős időben szabadban a felvitelt és nem volt gond, viszont arra ügyeltem, hogy ne kapjon esőt párát stb. legalább 12 óráig... Így szerintem ha nem tudod garázsban altatni tedd fel egy száraz reggelen amikorra csapadékmentes időt jósolnak aznapra.
-
nandow
aktív tag
Ha már szóba került a hőmérséklet. A hétvégi kb 10 fok nem kevés waxoláshoz?
(#37129) focvis
Köszi az infokat![ Szerkesztve ]
-
RP1980
tag
válasz pècsimunkás #37132 üzenetére
Ha nincs garázsod szerintem ugorj el egy parkolóházba és ott tedd fel.
-
RP1980
tag
A vizezett szivacsos aplikálással is tartós marad? Én sosem vizeztem eddig, kiindulva abból, hogy ajánlott 12 óráig szárazon tartani a verdát aplikálás után és egy hétig kerülni kell a vegyszeres mosást. A vizes szivaccsal viszont nemhogy 12 óráig nem lesz vizes, hanem már rögtön felvitelkor.
-
pècsimunkás
addikt
A Glaco - t 5-6 fokban is fel lehet vinni ? Megjött ma , a hideggel együtt ...
-
i-sti
senior tag
válasz pècsimunkás #37127 üzenetére
Én, amatőr level detailer, kijelentem, hogy én is vizeztem a
bortfusso applikátort.
De úgy tudom annak kell is egy hangyányi nedvesség.Novum Forum Siculorum
-
veterán
válasz nandow #37128 üzenetére
Addig várok, míg kezd megszilárdulni / megszikkadni. Kb. 10-15 perc lehet. Felhordom 2 db ajtóra, majd elkezdem visszatörölni. A tető esetén elekezdem valamelyik végén, mire végzek a felhordással, kezdhetem törölni. Kb. 3-4 óra munka a waxolás - mosás, stb. nélkül számolva.
1 rétegben kenem.@Sky: Collinite 476s-ről, azaz klasszikus kemény viaszról van szó.
-
veterán
válasz nandow #37125 üzenetére
Nem kell nedvesíteni az applikátort, sőt minden vizet tüntess el az autóról; az lenne az igazi, hogy pl. megmosod, szárazolod pénteken délután, elteszed a garázsba, majd másnap waxolás.
Amatőrként van hogy körkörös mozdulatokkal, van hogy egymást keresztező mozdulatokkal hordom fel a waxot. Jó vékonyan, de fedjen mindenhol.
A polikarbonát fényszórót is kezelheted.
Fényezetlen műanyagra, gumira ne kend. Ha mégis rámegy, ne dörzsöld; óvatosan szedd le, vagy száradás után töröld le. Ne várj vele másnapig.
Visszatörléskor én (amatőr!) először egy finom, rövid szálú mikroszálast, majd utána egy hosszabb szálút használok. Utóbbi kiszedi a wax maradványokat a résekből (pl. kilincs).
Időnként rázd ki a kendőt.Hirtelen ennyi.
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén szeretnék életemben először waxot tenni az autómra. Maradnék a Collinite 476-nál kezdésként.
Alapos mosás + IPA-val való zsírtalanítás után vinném fel. Egyéb speciális termékem nincs, érdemes lenne még valamit használni wax előtt?Az applikátort kell nedvesíteni? Illetve körkörös mozdulatokkal vigyem fel?
Bármi egyéb jótanácsot szívesen fogadok. -
veterán
válasz MunezXBK #37119 üzenetére
Nem szégyen megkérdezni vagy sokszor elég lenne csak el olvasni a MAGYAR nyelvű feliratokat, de úgy látszik sokszor ez is nehezen megy 1-2 embernek.
(#37120) Newlachka
Én még azt imádom mikor a saras kocsinak egyből kefével esnek neki mindenféle előmosás vagy áztatás nélkül. Persze a marhája jó erősen rá is nyomja mert a hetek óta rászáradt sár nehezen jön le, persze közbe ad a kefének is (következő biztos örülni fog neki), meg a fényezésnek is.
(#37121) mandleee
Nem lett túl jó a kép (kaputelefonnal fotóztad? ), de így elsőre szerintem szállórozsda is lehet. Kátrány az fekete pöttybe vagy csíkba vagy akármibe kerül rá a fényezésre, de ez inkább hasonlít sárgásabb foltra ami inkább szállórozsda, arra meg az IronX jó pl. de mindegyik gyártónak van erre szer.
Esetleg egy közelebbi jobb minőségű fotót tudnál lőni?
Shiny Garage-al jól jársz ár érték arányban, szóval a D-Tox-ot veheted nyugodtan, illetve a kátrányeltávolítót is tőlük.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
mandleee
tag
Sziasztok!
Az autó oldalán több ilyen kis apró pötty van több elemen. Szinte mindkét oldalt. Olyan könnyen észre sem venni, de azért engem zavar. Jól feltételezem hogy ezek kátrány pöttyök?
Mivel érdemes letakarítani őket? Tudnátok ajánlani ehhez valami ami feloldja?Első körben a Carpro TarX-et és Iron-X-et néztem ki, de sajnos készlethiány van átmenetelig.
Kinéztem még a AutoGlym Intensive Tar Remover-t is, valamint még a Shiny Garage T&G-t, valamint szintén a Shiny Garage D-Toxot.Rendelni fogok majd a felnimre egy Autobrite Purple Rain felnitisztítót, azzal azért nem szeretnék neki esni.
Érdemes lehet utána gyurmával áttisztítani?
Tudtok ajánlani még vagy melyiket érdemes megrendelnem/használnom?
Köszönöm a segítséget!
-
Newlachka
őstag
válasz jozsi252 #37116 üzenetére
ilyenek itt is vannak..
levereti 10cmről sima vízzel a kocsit,utána ráviaszol forróviasszal ahol éri,és kész.
a kést meg forgatom magamban..
Ilyet nem is ismernek,hogy övvonal alatt sikálunk max,meg hogy előmosó stb.Múlt héten tizensok milliós mercedes,és a felnimosó kefével sikálja végig...
-
ReFleXx
addikt
válasz RP1980 #37109 üzenetére
voltam már itt párszor, de mindig sokan voltak, egyszer meg mosózsetont sem tudtam venni, mert beszart az automata...
eddig a soroksari auchan melletti volt a legjobb, ott paypass kartyaval is lehet fizetni a zsetonert, csak az annyira nem esik utba.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
veterán
Írtam nemrég hogy vettem GYEON Bathe sampont illetve szárazoló kendőt.
Nos ma du. leteszteltem a kendőt, és azt kell mondanom hogy brutál jó! Az Alis 800gsm-esnél jóval vékonyabb, viszont több vizet tud felszívni! Ez nem csak akkor derült ki amikor töröltem át a kocsit, hanem amikor a végén öblítettem ki tiszta vízbe, és amikor nyomtam ki belőle a vizet, a súlyának a sokszorosa lett a kendő, olyan sok vizet magába szívott. Szóval bátran tudom ajánlani bárkinek ezt a mikroszálast!
Van belőle 1-el nagyobb méret, a mostanim 50x55cm a nagyobb az pedig 70x90cm-es.Egy kis érdekesség. Napokban megálltam egy önkiszolgáló mosónál, előttem lévő emberke a foltmentesen száradó programmal kezdett, majd pedig utána a nem lágyvízes öblítéssel fejezte be (szóval a normál tisztítóprogram teljesen kimaradt). Elég WTF fejet vágtam hogy ilyen nehéz el olvasni hogy kell használni az adott mosót?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
RBJ
addikt
Én is anno mindig hajnal 5 körül jártam mosni. De sok helyen nem nézik jó szemmel a vedrezés közben.
Pedig szivacs nélkül csak öblögetés az egész.
Pont most gondoltam rá, hogy meddig fogok tudni itthon mosni a tél meddig fogja engedni.
Nem nagyon van kedvem rendes mosóba menni, kapkodni.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
MrSealRD
veterán
Azon a részen nincs helyismeretem így nem tudtam társítani...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
MrSealRD
veterán
Egy jó mosó engem is érdekelne BP-n belül, porszívózási lehetőséggel.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.