- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
válasz
gaborka8x8 #36234 üzenetére
Én ezekhez teljesen laikus vagyok, a polírozáshoz. Az autóm jobb oldali szélvédőjén keletkezett egy kb. 10 centis vízszintes karc. Körmöm nem akad bele, de mindenki azt mondta, hogy csiszolás nélkül nem jön ki a karc, csiszolással pedig fénytörés lesz. Egy nagyon jó szélvédős céget is megkérdeztem, ők is ezeket mondták. Cériumos pasztával lehet csiszolni, de fénytörés lesz, nem vállalják, pedig rengeteget olvastam, hogy itt is políroztak szélvédőt pl. a carpro ceriglassel és a hozzá való koronggal és nem írták, hogy fénytörés keletkezett volna. Volt aki azt írta, hogy első szélvédőn biztos a fénytörés, mert hajlított a szélvédő, oldalsó ablaküveget lehet polírozni fénytörés nélkül, hát nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest