- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem meg az első autómat.
Mivel nem volt még soha autóm, eléggé járatlan vagyok az autóápolási kérdésekben, így előre is elnézést, ha nagyon alapvető kérdéseket fogok feltenni most és a közeljövőbenNézegettem az összefoglalót, elolvastam a feltöltött word-öt a mosásról.
Rögtön egy kérdés ezzel kapcsolatban. Budapesten élek, nincs kert stb, így valami kézi autómosót kell nekem is keresni. Azt látom, hogy az alap mosásnál az van leírva, hogy csak a tiszta vizes mosást használjuk, a habos/mosószereset ne.
Múlt hétvégén vidéken szüleimnél - tudatlanul- lemostam egy ilyen kézi mosóban az autót, először a mosószeres funkcióval (azt alig merem leírni, hogy kefe használatával
), majd a végén az öblítés funkcióval.
Jól értem, hogy akkor alap mosás esetén csak az öblítés funkciót használjam, tiszta vízzel mossam csak le?Egyébként úgy sejtem, az autón nincs semmiféle wax.
Majd idővel szeretnék ilyenekkel is foglalkozni, de egyelőre szép sorban haladok.Valószínűleg jövök majd tanácsért a különböző eszközök kapcsán, bár látom, az összefoglalóban szép lista van ezekről is.
A Lidl-ben már vettem pár cuccot a múlt héten: felnitisztító, bogárlemosó, műszerfal tisztító, műszerfal törlőkendő, kárpittisztító.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest