Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Én jártam E85-tel, szerintem elég jól kitisztítja az is. De akkor várd meg a jobb időt, hidegben nehezebben indul.
Az ilyen adalékokat nem nagyon ajánlják a szakértők, szerintem egy jó motorolajhoz nem is kell.
Én ilyet fogok venni jövő hónapban, ismerősök ajánlották, állítólag jól ken. Eredetileg én is olyat akartam, mint te.GM-ről én is hallottam rosszakat.
Egy kérdést feltennék én is:
Mai technikával feltöltés nélkül mekkora teljesítményt lehet kihozni egy szívódízelből literenként?
Amikor a VW abbahagyta az SDI-t, akkor 2 literből hozott ki 75 lóerőt, a Mercedes-Benz E 300 D 136 lóerős és 3 literes. Tehát előbbi 37,5 LE/l, utóbbi 45,3 LE/l.
Tehát ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Matte EVO kerámia védelem (50 ml)
- Güde Inverteres áramfejlesztő ISG 2000-2
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
Üzleti előfizetők hirdetései
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest