Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Hát nem tudom.... nekem egyrészt kivenni sem egyszerű... 2 takaróelem, saruk, relék... és akkor kint van másrészt ha már akkut vettem nem sajnáltam rá a pénzt és Bosch Silver S3 70Ah került bele aminél nagyobb már fizikailag sem fér bele, ennek súlya is van, mérete is egy kis 45-ös a fele minden tekintetben
Cipelni amúgy sem szeretek és igaz használva is van az autó napi szinten, elmúlt két hónap 7e kilométer így nekem tölti rendszeresen az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cipelni amúgy sem szeretek és igaz használva is van az autó napi szinten, elmúlt két hónap 7e kilométer így nekem tölti rendszeresen az akkut.