- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Teher motoroknál pl hűtik a dugattyúkat , elég pici fúvókákon keresztül , az olajnyomás tehernél nem ritka a 6-7 bar , az szerintem már töri az olajat elég rendesen .
A 20 vagy 30 ezres cserék miatti motorgondnál én nem zárnám ki , hogy a szervizben nem a megfelelő olaj került a motorba , az itteni citroen szervizt ismerve szinte biztosra mondanám .
Egyébként én is láttam olyan toyota dyna motort , ami 60 egynéhány ezernél szétesett /kikönyökölt/ , csak kiderült , hogy tudtak bele szerezni "szuper" olajat ami kibír 100-at is, csak azt felejtették el , hogy nem ebben a motorban . 450-ért sikerült is szerezni egy fűzött blokkot , megérte .
Nekem is megy a két corolla , mindkettő 200 felett , 10000-ként olaj - szűrő csere , most éppen shell 15W40-es olaj , ennyi . Nem szabad túlértékelni az egészet , a gyárakban az a sok mérnök csak nem hülye . Az iveco meg az1,2 milla alatt megkereste az árát a felújításnak , igaz gondolom ez nem a 6000 ccm körüli motor , azok közt elég soknak 500-700 ezer között eltörik a főtengelye .
Ivecoban is a 2,8.as motor egy régi daily-ben 680 ezer volt , egy másikat meg 140-ezernél fel kellet újítani /igaz ez az olaszokra jellemző , mármint a nagy szórás/ .
Olajcserénél szerintem annyi a lényeg , hogy be kell tartani a gyári intervallumot és a minimum minőséget , akkor bírniuk kell . Az viszont tény , sokan azért cserélik sűrűbben , mert ő "sportosan" megy a kocsival , csak közúton ezt hogy lehet elkövetni azt nem értem , mert egy-két-három lámpás "rugatás" meg "visszahárom" előzésnél az még igen messze van a sportosságtól , de az ő dolguk .
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips HU4813 párásító
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Új Roidmi Eve CC robotporszívó - LEÁRAZVA!
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest