Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Akkor elkezdem elölről , 5-6-7-éve /vagy több / olvastam egy tesztet /talán az AM-ben , hogy amennyiben vészfékezésnél nem nyomod ki a kuplungot , akkor nő a fékút . Amennyiben vészfékezel , akkor blokkolnak /ABS-nél blokkolások sorozata / a kerekek , és ha nem nyomod ki a kuplungot , akkor nő a fékút , mivel a fékeknek kell blokkolni a motort és az erőátvitel egy részét . Szerintem is logikus , mivel egy egyszerű teszttel is ellenőrizhető . Pörgesd föl a motort mondjuk 3 ezerre , és vedd le a gyújtást . A motor nem fog azonnal megállni , gondolom ezt Te is belátod , meg így tudod . Vészféknél ezt is a féknek kell lefékezni , emiatt nő a fékút . Ne gondolj nagy különbségre , viszont mint írtam , nem egyszer számít az 1 m is . Mivel arról szólt a beszélgetés , hogy most úgy oktatnak , hogy sima fékezésnél is ki kell nyomni a kuplungot , erre írtam , hogy szerintem emiatt a teszt miatt / több helyen is foglalkoztak vele / terjedhetett el ez a hülyeség /mármint a kuplungos fékezés /.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Projektor topic
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Arc Raiders
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest