Aktív témák
-
törölt tag
válasz TeeBee73 #41386 üzenetére
Azt szerintem a 350APN bírta volna még, mivel a Prime+Furmark magasabb terhelés, mint amit valaha elérne a gép.
(#41387) WesTM: Ha nem fogy el 12V-on, vagy nem szárad ki a kondi. Én sem teljesítménynövelés okán költenék a gépre, hanem hogy a gép neve kuss legyen. És ebben nem kötök kompromisszumot, ha megszakadok is, de Antec P183 ház + hangszigetelés.
Amúgy, hogy mire elég a 3850 Full HD-ban, játéktól függ... Egyébként nem fog annyira durván jelentkezni a memória szegénység, mint anno 8800GT 256MB-nél, ahol szabályosan beszakadt az fps. Ha már 5770 is bőven elég, akkor sokkal több már nem kell, pláne, hogy még mindig a konzolok a fő fejlesztési irány, emiatt a gépigény jó esetben nem nő nagymértékben. Ez látható is, mert az elmúlt években nem nőtt olyan rohamosan minden játék gépigénye. 6850, 5850, 6870 jó társad lenne szerintem. Nekem a 4830 még alapon is elég (megkockáztatom, Full HD-n is bírná valamelyest, ha le kell venni a grafból, akkor leveszek, ha a játékot csak a graf teszi jóvá, az már nem igazán játék... csak techdemo), csak kell rá egy AC S1.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- További aktív témák...