Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
No-kia
addikt
lehet má rlinkeltem sensitive congo
de úgy beremeg az egész ház szekrényestől ablakostól meg a mellkasom, hoyg nem lehet abbahagyni a hallgatását hangerő: 14/30
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz westcoastog #39791 üzenetére
Na ez tuti lap, 890FXA-GD70. Még ilyeneket mutogatsz, lemondok a vízről ezért a lapért + komoly léghűtésért.
(#39796) subaruwrc: Asusnak leginkább csak a neve nagy már, persze a csúcslapjaik még mindig ütősek, Gigabyte meg ahogy olvasgattam, BIOS szinten AMD oldalon csúszik lefele. MSI és ASRock jön fel, mint a talajvíz, szép lapok, emberi áron, normális felszereltségben és minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
Zk írtad hoyg mitörtént veled itt a fórumon? lehet átsiklottam felette
hanem akkor oszd meg velünk légszivesNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #39802 üzenetére
Nagyjából.
Bár a fát most földíszitettem, meg pakoltam alá szaloncukrot és gyümölcsöt, meg díszt az ablakra.Nemsokára megyek spannal névnapjára beülünk egyet, aztán késő-délutánra itthon is leszek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #39811 üzenetére
nem osztottam meg.
de maradjunk annyiban, hogy nagyon elcseszett év végém lesz/van. a jövő év eleje meg kész reménytelenség, kilátástalanság." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #39813 üzenetére
Itt sincs semmi... Ugye ketten élünk faterral, nekem már az is karácsony ha itthon van.
Holnap lekéne menni rokonokhoz, de nem akarok.
Unokaöcsémék. Neki anyja részéről csak én vagyok rokon, apja részéről ott lesz vagy 20fő.
Semmi kedvem nincs karácsonykor hozzájuk...
Bár mamám nagyon úgy érzi, hogy utolsó karácsonya, le kéne menni mégis csak... -
westcoastog
veterán
válasz pckownz #39816 üzenetére
Szerintem menj el, már csak mamád miatt is.
más: Csinálnám a szünetre feladott matek érettségi feladatokat, de csak felbassza az agyam, most vágtam bele a tollat a könyvbe majd húztam bele egy nagy szakadást.
A z A halmaz elemei 0-ra végződő kétjegyű természetes számok, B={3k;k eleme N}, határozza meg az alábbi halmazokat. Mi a faszom az hogy 3k;k eleme N??? -
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #39814 üzenetére
Ugye nem a TB-vel kapcsolatos????
westcoast: Én is hülye vagyok matekból, de azért a halmazok minden, csak nem érthetetlen téma szerintem.
Abból ahogy leírtad, A halmazban 10-20-30stb vannak, a B halmazban 31-32-33 stb. vannak.
K a változó, eleme N (mint természetes számok 1-2-3-4-5 stb.)Legalábbis amit leírtál abból ez jön.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #39821 üzenetére
Nekem két matekvizsga.
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #39815 üzenetére
meglátjuk...
westm
de.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #39824 üzenetére
Mi történt Mesterem?
MÁS: Megvolt karácsonyi vacsi, ajándékozás, itt van mamám is, magamhoz vettem 15.000 kalóriát. Feeder állványt hozott a Jézuska, minden évben eltalálja mire vágyom. Kisöcsém pedig berúgott a gyerekpezsgőtől.
-
törölt tag
ZTE Blade!!!4!4!44 Nem hiszem el! Igaz, "csak" 256 MiB RAM-os, de nem érdekel, 1000 Ft-ért hozták el.
-
- = Zk = -
félisten
elbasztam Péterem, ennyi. én voltam a répa...
mehetek jövőre" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
pckownz
őstag
-
törölt tag
Nem látok kékülős gradiens hibát, a tesztképet kicsit darabosnak látom, de gépen is...
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #39827 üzenetére
Imádom a búráját!
I'm Jocc: Van kiktől tanulnia.
Zk: Na majd erről beszélgetünk. HA arról van szó próbálok intézni Berényben valami állást. Legalábbis megteszünk mindent, csak szólj ha tényleg nagy a baj. Ott segítünk, ahol tudunk Életem!!!
TeeBee73: Fiatalság bolondság. a magam 19 évével.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
baker xDDDDD olyan csajoknak segítek bepasizni akiket eddig a leg hoyg is monjam férfifalóbbnak ismertem kb xD tiszta lol, mondják hogy ez más mint réészegen összejönni valakivel... olyan terveket dolgozok ki hogy magam is meglepődök xDD és az egyik küldte a másikat hoyg én majd segítek, igaz hogy a 2. al én is kavarnék már de max megalapozom ajövőt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
I'm Jocc
tag
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest