Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39290 üzenetére
Az nem jó ha satu részeg vagy... Szerintem semmi értelme Jó legyen a hangulat, aztán kész. Én piától még sose hánytam vagy ilyesmi. Elfekvő azért már voltam
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #39299 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá én is. Bár az első nem tetszett... Alapból nem szeretem a Star Wars-t, aztán így nem tudom. De ahogy néztme ennek az előzetesét, brutális lesz!
Jocc: Utólag én is mindig megfogadom, mert szenvedek mint az állat, de évente vagy 2X sikerül a dolog.
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39301 üzenetére
apám mondta mindég: fiam, a félberúgás kidobott pénz!
alkoholista az öreg, de ezt már mondtam...
néha nem árt pocsolyának lenni. persze kell tisztitó spicces kúr(v)át is tartani...
de pl rám már rámférne az a gecinagy buli...
kezdek kifutni az időből...péterem
volt family guy star wars?...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39304 üzenetére
Nem azt mondtam, néha belefér. Csak én nem szeretek másnapos lenni meg hányni meg ilyenek. Amíg vicces a dolog, elfekszek-felkelek, röhögök, jól érezzük magunkat, addig tetszik. Én nem akarok mattrészeg lenni, nem tudom, bennem ez így van valamiért.
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39305 üzenetére
..
annak is van határa. lehet valaki pocsolya részeg, és tud magáról (Y)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #39305 üzenetére
Csak én nem szeretek másnapos lenni meg hányni meg ilyenek.
Szerintem senki, csak úgy néz ki nehéz megmaradni a határ eme felén.
Én a te nézetedet gyarapítom, sosem voltam még részeg.
Bár néha azt érzem kellene.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
-
Varoz
addikt
Szeretem én is a vonatokat. Hát a videó sajnos igaz, hogy mi a teljes ok, azt nem tudom.
Általános iskola felső tagozatában mindig vonattal mentünk az osztálykirándulásokra. A kis piroskával.
Ha már Kondoros: Melis György - Kondorosi csárda mellett
Nekem rokonom is volt.Zk
Azért csak volt, mert már nem lehet közöttünk.
Szerintem fent is csak énekel.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
hogy hogy Z mester? hogy hogy csak volt?
vagy vanm vagy nincs, nem?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
jjjaa, bocsáss meg. tudatlan voltam ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz I'm Jocc #39310 üzenetére
Jóéjt neked is!!!
Varoz:
Nagyon nagy varázsa van a vonatoknak. Imádom az összeset. Na jó, ha heti 400km-t kell lehúzni rajta nyomorogva, kissé unalmas, de maga a hangulat isteni. Mennyit játszottam a microsoft train simulatorral jóég. Teli Magyar pályákkal, Magyar vonatokkal. Ha megfizetnék őket, simán elmennék mozdonyvezetőnek. Csak sajnos mindenhol ott a HA...Én is elköszönök, alszok már, ha tegnap éjjel nem sikerült... Reggelre meg itt a nagy hó, és pont holnap megyünk a temetésre Mezőcsátra... Az se itt van... Édes istenem ötödik temetésem 2 hónap alatt. Nagyon hamar el akarom felejteni ezt az évet. Ma délelőtt csak úgy spontán elsírtam magam lent mikor nem volt itthon senki. Sírni nem szégyen. Vagyis nem tudom közel 20 évesen minek számít. Csak igazából foggggalmam nincs már hogy miért is. Annyira labilisnak érzem magam már mint az állat. Mikor már apu kérdezi hogy valami baj van akkor én is meglepődök. Ennyire látszik rajtam? Áhh csak nem aludtam. Ritka az mikor lefekszek, álmos vagyok, de annyira pörög az agyam, hogy képtelen vagyok aludni. Mint tegnap éjjel. Remélem semmi rossz nem történik már, ezeket se nagyon tudom már hova tenni. Próbálom lenyelni az egészet, csak hát na... Idén szilveszterkor nem fogom tudni azt mondani, hogy még ilyen legalább 100-at. Ritka eset mikor le se bírom írni mit érzek. Valahogy senkire nem tudok odafigyelni, magamra sem, egyik nap a másik után, csak a rossz hírek, de tényleg semmi jó. Erre rásegít a tél, ami minden évben depresszióssá tesz. Azt már látom jövőre nagyon sok mindenen változtatnom kell, és most nem a tanulásról van szó, mert tényleg mindent megtettem, és lett is értelme.
Azt mondták 2012 nem világvége lesz. Pont fordítva. Egyszerűen a föld egy olyan rezgésállapotba került, mikor mindenki feszült, háborúk-válságok, katasztrófák stb. történik. Attól az ominózus naptól pedig újra visszaáll a rend, béke. Hát nagyon remélem. Belegondoltatok már ebbe az évbe? Történt e valami jó dolog? Én még soha nem láttam ennyire kilátástalannak a világot. És ehhez a politikának nincs köze. Sajnos a felhalmozott adósságot más úton nem lehet visszatörleszteni, ezt le kell nyelni. De amúgy itthon. Árvizek, katasztrófák, morális légkör soha nem látott mélységben, egymást tapossuk, megkaptam még ezt a pár halálesetet is, valahogy semmi okom rá hogy pozitív legyek, akármennyire is próbálom. Valami megint megváltoztatott, kifelé nem tudok olyan lenni amilyen amúgy a megszokott. Pedig elhihetitek nagyon erőlködök. Kicsit egyedül érzem magam. Talán ez a legjobb szó. Jól elvagyok magamnak, egy héten 1X találkozok barátokkal, kis buli, és utána meg szürkeség. Ez annyira nem én vagyok. Csak nincs okom jókedvűnek lenni. Ezt a telet éljem túl, tavasszal új életet kell kezdenem. Nagy szavak, de soha nem voltam még ilyen mélyen lelkileg. Úgy isten igazából kiállnék most egy nagy mező közepére, és káromkodnék egy olyan betyárosat, amilyet még a kocsis sem tud. Most egy fejkiszellőztetés kevés lenne. Egyszer fent, egyszer lent. Bár mintha ezt nem is olyan rég írtam volna, hogy ennél lejjebb nincs. Hát van. Most megéltem.
Na nem traktállak titeket a hülyeségeimmel tovább, megyek szundizok egyet 7ig.
Nyugodalmas Jó Éjszakát!
-
- = Zk = -
félisten
kezded élni az Életed Péterem.
Kezdesz felnőni ...másképp látsz, érzel dolgokat. másképp próbálsz cselekedni, stb.jó8 nektek is ...
-
No-kia
addikt
nah kezdődik, zsa fodrászhoz jó lenne szerezni gombavatóra egy kocsit...nekelljen buszozgtani
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #39318 üzenetére
én utóljára márciusban estem át, de akkor nagyon.. azóta is voltak nagy berúgások, de nem annyira.... engem az zavar, hogy ha nem is rúgok be nagyon, akkor is sok mindent elfelejtek...mondják h nem is néztem ki úgy mint aki ivott aztán semmi se rémlik ez kb 1 éve van így
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
júj a csudijó tudatlan állapotú részegség. többet berúgni sem akarok.
-
westcoastog
veterán
megdöglött a macskám.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #39321 üzenetére
de még haverom kutyája is aki már velük volt kb 13 éve.
Jól indul a napom, két szeretett állat is bevégezte....[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz pckownz #39318 üzenetére
Hát legalább visszavettél normális szintre, mert azért egy pofa sörbe még mindig benne vagy! Téliszünetbe valamikor egy sörözés? Vagy egy fifázós sörözés?
Fuck... Erre a két napra szünet előtt még egy irodalom témazáró, meg egy töri felelés...
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #39324 üzenetére
Jó nektek... Addig pihenj helyettem is
-
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #39328 üzenetére
A matek fölösleges?
Így legyél te informatikus -
- = Zk = -
félisten
Adj Isten.....
aki gyászol, annak: részvétem
aki meg csak itt van, annak : hay!
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39330 üzenetére
Ahoj!
-
- = Zk = -
félisten
Az apuka bemegy a gyerekszobába, és látja, hogy a kisfia dühösen járkál a szobájában:
- Mi baj van, kisfiam?
- Nem jövök ki a feleségeddel!Sterbinszky Úrnak is van humora from FB.
szerk:
egy kis "zúzás" tőlem. ime egy részlet, miért is szeretem a holland HC-t ...
Negative A & Counterfeit - Present Danger[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #39334 üzenetére
Pistike levelet ír Jézuskánakedves Jézuska!Idén nagyon jó gyerek voltam..elgondolkodik:Ááá..Ez nem lesz jó, Jézuska úgyse hiszi el,kezdi újbóledves Jézuska!Idén csak kicsit voltam rossz de a maradék időben jó voltam,újra elgondolkodik:Ezt se fogja elhinni,fenébe.Elege lesz lekapja a falról Szűzanya képét,beteszi a táskájába becipzározza,majd újból írni kezd:Jézuska!Fogvatartom anyádat!Következőek a követeléseim..
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #39335 üzenetére
picsába, hogy ezt az Antheme-et mennyi idő óta keresem.. rohadj meg, de köszönöm
-
I'm Jocc
tag
Részemről egy kis mai zene Szerintem nagyon nagy.
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #39338 üzenetére
Asszem zenében nem vág össze az ízlésünk
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39339 üzenetére
nem is azért vagyunk ebben a topikban
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39341 üzenetére
tudom mester, azért tettem offba, mosollyal a véégén
-
pckownz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
I'm Jocc
tag
Azon gondolkodtam, hogyan lehetne valami frankó cuccost csinálni, ami a zene ritmusára villog, vagy akármit csinál. Most olyanra gondoltam mint ami pl. WMP-ben is van. Bár biztos nem könnyűűű
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
Nincs net a laptopomon. Qrva eletert. Vmi proxyfaszsagra aggodik. Vmi, nincs beallitva fogadasra. Halal. Nem hiszem el...
vki can help?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest