Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
Aktív témák
-
törölt tag
Asszem ennél van durvább is: Need for Speed Hot Pursuit - E3 Gameplay HD, basszus, ez nagyon jónak ígérkezik. A Criterion nem csinál félmunkát, ha ők visszanyúlnak a gyökerekhez, abból valami nagy sülhet ki. Az NFS 5 óta nem volt igazi, értelmes NFS, remélem ezzel lesz újra igazi NFS. Van egy buzi reklám az elején, Enslaved, utána jön a lényeg. Remélem a játékban nem lesz tuning, mert már nagyon unalmas, hogy rizsrakétákat okádék ocsmányra kell tuningolni, hogy valamit el lehessen érni és az egészet nagymellű ribancokkal próbálják eladni... A NFS nem erről szól.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #29598 üzenetére
nekem az izzó fékek jönnek be nagyon. -
Varoz
addikt
válasz #19617792 #29592 üzenetére
Nagyon faszának néz ki. Ha mellette még felélesztik az Underground vonalat akkor kenyérre kentek.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
subaruwrc
félisten
nah látom megint heppi van
szerintem tovább alázod magad ha egyáltalán hozzászólsz. tudom hogy neked jobb meg a lelkivilágodnak is ha bevered mondjuk a csávó arcát vagy lekiabálod a ribanc haját, de szerintem megalázóbb neki ha le se szarod.
amúgy ezeken a megfogalmazásokon röhögök, de a helyzet nagyon szar , együtt érzek.
mondjuk szerintem alapszabály h miután vége valamelyik idiótával, töröld ki az életedből, és ne nézegesd a közösségi oldalakat, mert szinte biztos hogy valami kurvabántót találsz....Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy kalap szart nem érnek a nők
hát az ilyenfajta iwiwen / facebookon élők valóban nem, de van azért aki megéri az energiát -
No-kia
addikt
válasz #19617792 #29592 üzenetére
pont előbb néztem, hát ez elég jónak igérkezik, nekem a HP volt az els rész amivel játszottam anno
ZK-jah, énis láttam a cipőt, nekem nem tetszik, de ha te szemeddel nézem, akkor jóféle
én most hasonóra pályázok, 3-4 DC pólóval együtt, sztem jövhéten rendelünk is spanokkal erről az oldalrólNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #29590 üzenetére
"Dehát te apple tulaj vagy. Everything happy and ok. Nem?"
Micsoda szarkazmus, jól forgatod a szavak kardját!
Más: Új NFS HP trailer, ha a Criterion tényleg ilyenre csinálja, akkor méltó lesz régi nevéhez a NFS. Need for Speed Hot Pursuit - E3 Reveal Trailer, elsőre nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Jóéjt.
Ha majd hívlak, hallasz. De a te egységed is ürül. Szal czink. És nem a melinda.
Tán hamarosan összehozok egy laptopot. KitartásJó éjt. Én végre szabin vok. 1 nap. Jed
Puxa berénynek. Mindenkinek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #29587 üzenetére
Akár
Dehát te apple tulaj vagy. Everything happy and ok. Nem?
Láttad amit linkeltem cipőt bence?..Péterem
Ú, ottleszek. Wárjatok meg pls
Elméletileg 1.5 hónap múlva mehetnék. De nincs pénzem. Ehe. Utalok mindent haza
Lehet nyár vége. Passz. Én úgy tervezem hogy jövő január. Ha előbb, az nekem jó.
Viszek skót whiskeyt. Meg egy 4850et" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Na eddig bírtam, 9 kor kelés, és folytatom.
Drága Zk Barátom neked, pedig kitartást, és millió csók innen berényből! Nagyon sokan várnak rád! (L)
u.i.: Telóra nem lehet valami skype szerű progit tenni, hogy tudjunk egymással beszélni? Jó lenne már hallani a hangod!
Jó éjszakát!
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #29586 üzenetére
Drága barátom ránk fér már az biztos. Bennem is felgyülemlett egy jó nagy adag szar.
De csak jönnél már! Az egész csapat téged vár, remélem mihamarabb össznépi parádé lesz! Várunk haza! DE NAGYON!!!!Nem tudom meddig leszek, 15. tételt nyomom most, kb.fél órát tudok még maradni.
Nixx: Hát még szép, az egész topic jelen lesz, a berényi csapattal együtt.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #29586 üzenetére
jöhetek énis?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
Ha hazamek, kiöntöm neked a lelkem. Why? Mert tudom, te megértenél. Megértesz.
Nem kommentelek semmit ehez, én veled, benned, érted vok (L)
Hazamek, berugunk, és sirunk. Ránkér szvszSzerk. Meddig vagy gépnél. Mek tescobe.
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #29583 üzenetére
Utólag kezdem teljesen tisztán látni ezt is.
Most amúgy megint jól tarkón baszott a sors papi...
Lerágott csont. Exem. De azért utólag, még szarabb, mert mintha porig aláztak volna.
1 év után most mintha fejbe rúgott volna egy ló...
Kezdődött a kegyelemdöfés azzal, hogy jelenlegi köcsög, homoszekszuális állat, akivel együtt van, bejelölt facebookon. Egy igen intenzív elutasító szándékot löktem oda neki, egy kis üzenettel... talán nem kéne szórakozni velem...Erre oké, visszaír, hogy jajj tényleg nem ismerjük mi egymást... Adatlapjára ránézek, kapcsolatban párja Világ Ribanca, évforduló 2009. július 31. Mondom WTF??????
OKé. Átmeek a lotyó adatlapjára, évforduló 2009. júli. 31.Mondom azt a kenderbe tekert, meleg huggyal átitatott, hengerfejes zastavának az ajtókárpitját rágó, mocskos zoknit a fejére húzó, lejárt szavatosságú, háromszor megrágott, és félig elhasznált ágymelegítő jó édes anyja ez?
Akkor még jártunk! Szóval a retkes kurvája akkor IS megcsalt.
És ez igencsak önbecsülés tipró dolog, és lehet pénteken szálanként fogom kiszaggatni mindkettő haját, miután félig emésztett szesszel oldalba vukkolom őket...
Röviden ennyi, be is tettem The Dj fórumtársunk remek mixét, a broken promisest...
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy kalap szart nem érnek a nők. Javítom. A nagybetűs NŐK megérik a belefeccölt energiát, de az ilyen tápos verebek, 3 olyan istenesen nagy pofont érdemelnek. szarházi banda...mik derülnek még ki ??? De csúnyán szét fogom szedni, csak találkozzunk. Szeptember óta nem beszéltem vele 1 szót sem. Még azt is megbánja, hogy megszületett...
Zk: Szia Drága barátom!!!
Hogy vagy Mesterem, és tanítóm?Igen csak a szar fenekén vagyok olyan jó 2 hete, de remélem hétvégére egy csapásra megoldódnak a "gondok".
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Hay.
Vki?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Ahogy elnézem, most csak én virrasztok. Küzdök az álmossággal, de furcsamód fog az agyam.
Zene elalváshoz, relaxhoz, vagy ha már elég volt a világból.
Empire of the Sun - CountryMindig is imádtam őket, de most hogy így szarrá kimerülve hallgatom az albumot, azt kell mondjam, óriási zenét nyomnak.
Érdekes dolog, de most hogy jobban átnézem az anyagot, találok benne 1-2 jó dolgot, és még jobban rájövök hogy a közép iskolai oktatás a többivel egyetemben a szarral egyenlő.
Saját megközelítésemből teljesen egyértelműek, és elgondolkodtatóak az anyagok, főként irodalomból. Az eddig utált tantárgy, tud egész jó dolgokat mondani most nekem. Érdekes.
Nem tudom a tanulót miért kezelik hülyének, és alattvalónak. Nagyon jó beszélgetős, és világ megértéséhez szolgáló témák lennének, amiket szárazzá, és számunkra teljesen érdektelenné tesznek, pedig nem is akkora hülyeség. Ezt a banketten úgy gondolom el fogom mondani.
Egy idézet, amit direkt most megtanultam, ha ezt a tételt húzom, lekenyerezem a tanárt.
“Csapódj, hát, csapódj, ostorozva bölcsen,
hogy amit megfogadtam, ne felejtsem,
mert aki életét hazugságba veszti,
a boldogságtól magát elrekeszti.”És okos a dolog. Csak ilyeneket miért basztak tanítani? 4 év anyagát tanulom meg 2 hétben, és sokkal jobban "élvezem", mint ahogy leadták.
Tanár egy undorító állatfaj, mindennemű dologra alkalmatlan. Tisztelet a kivételnek, bár egyre inkább úgy látom, nincs kivétel. Kövezzenek meg érte...
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #29580 üzenetére
MAI ZENE:Sophie Ellis-Bextor - Bittersweet (Freemasons Radio Mix)
Gyerünk-gyerünk, már csak 12 tétel... Holnap meglesz. Már csak azt lenne jó tudni, hogy szerda, vagy csütörtök. Egyesek szerint csütörtökön leszek, mert szerdán nem láttak a kiíráson. Ha van isten így lesz. Osztályfőnök azt ígért, ma feltolja osztály email címre a listát, még baszta megtenni... Akkor elég lenne ma éjfélig tanulni, és holnapra beosztanám. Ha nem teszi fel, akkor ma is éjszakázunk...
-
I'm Jocc
tag
Na holnap kiosztják a bizonyhitványt, aztán tényleg vége a sulinak
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
törölt tag
-
No-kia
addikt
vmelyikőőtök nem tudjahogy vane olyan progi amibe csak behúzom aképeket és egymás után rakja őket szépen, mondjuk egy 4*4 es táblázatban?
mert van egy csomósorozatképem és nincs kedvem egyesével megcsinálni őket..
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #29568 üzenetére
Már te is kezded a magadban beszélést?
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
addikt
válasz westcoastog #29570 üzenetére
tudom azért válaszoltam a válaszodra
-
pckownz
őstag
Na, havernak elkészült a 3. produkciója is.
Akinek tetszett az első kettő, az meglesheti ezt is.
[link] -
addikt
válasz westcoastog #29568 üzenetére
Nem
kimenet =/ bemenet
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #29567 üzenetére
nem.
-
westcoastog
veterán
Azt nem lehet megcsinálni hogy a set-top box-ra rákötöm a gépet hdmi-vel és az viszi a jelet a tv-re? megtetszett az ötlet, haver kapott egy technika kis lcd-tvt én meg adtam az ötletet hogy kössük össze a gépével, mekkora fíling volt azon stalkerezni.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
LoL Nokia, facebookon néztem képeidet, zsír vans lépőd van
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29562 üzenetére
Már nem azért, de a FU-nak semmi köze a JK-hoz. Se hivatalosan, se félhivatalosan.
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29560 üzenetére
Nem értem az embereket, sokan szidják. Nekem semmi bajom nem volt vele. Ha a 2 is lesz legalább ilyen akkor engem már megvettek.
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29558 üzenetére
A picivel később nem egy évet jelent. Szerint max. 1-2 hónap, azt meg kibírjuk.
Bár nem biztos, így a videót látva.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
A bejelentés értelmében a The Force Unleashed 2 megjelenése 2010. október 26-án lesz, viszont a rossz hír az, hogy úgy néz ki, a PC-sek ezúttal kimaradnak Starkiller újabb kalandjaiból. Az információk alapján a játék csak konzolokra, azaz PS3-ra, XBOX360-ra, PSP-re, Wii-re és DS-re fog majd megjelenni (Esetleg később lesz PC verzió is, de erről még hivatalos megerősítés nem érkezett).
http://gamepod.hu/hir/sw_the_force_unleashed_2_megjelenesi_datum.html
Vadi új videó jelent meg az októberben érkező Star Wars: The Force Unleashed 2 játékból, melyet alább nézhettek meg akár HD felbontásban. Xbox360-ra és PS3-ra biztosan egyszerre jelenik meg a boltok polcain, legalábbis a GT szerint. Mi úgy tudjuk, hogy a számítógépes portot is meg fogjuk kapni picivel később a Lucas Arts alkotóitól.
http://gamepod.hu/hir/the_force_unleashed_2_e3_cinematic_trailer.html
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29555 üzenetére
Most elméletileg egy időben lesz. Mivel most élből úgy kezdték, hogy lesz PC-re is.
Ezek szerint.
EarL
Gondoltam ám.
Csak úgy éreztem szót kell emelnem a termőföldért.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Az a gáz, hogy FU2 mire kijön pc-re....
Remélem nem akarják megint kiszúrni a SW fanatikusok szemét egy fél jedi knighttal....
Én részemről egy Blizzard dátumot várok, méghozzá Diablo III-mal fémjelezve
Nem tudom mennyi esély lenne rá E3-mon, mert nem olvastam sehol, hogy részt vesznek.
Viszont a Microsoft és a Sony nagy dobását kíváncsian várom.Mi az hogy 1d 12h?
Nem ma kezdődik? XD -
Varoz
addikt
válasz pckownz #29553 üzenetére
Idén jó pár játék van amit várok. Force Unleashed II, SW TOR, Mafia II, Batman: Arkham Asylum 2, Mortal Kombat
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29551 üzenetére
Jól.
Na ezt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Jól sejtem, hogy ma van E3?
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #29546 üzenetére
Ne szidd a szántóföldet.
Zk
Nem sajnos. De tetszik.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
A cipőt amit linkeltem nem ismeritek névről?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WRoli
tag
HD3850
1éve-....Isten is ugy akarja akkor tovább!IQ
-
törölt tag
válasz westcoastog #29538 üzenetére
Ami érdekel, azt nem felejted el, mert többször előkerül és jobban rögzül a tudatban, de mivel a középiskolai tananyag 90+ % fölösleges baromság, azokat hamar elfelejti az ember. Egyik egyetemi tanárom "mondása" nagyon megragadt bennem. Ő szerinte beseggelni valamit az nem tanulás, az csak fűrészpor adagolása a fejbe. Akkor jó és könnyebb megtanulni, ha érted azt amit tanulsz, tudod egyik anyagrészt átkötni a másikba, össze tudod kapcsolni őket, meg ilyenek. Van benne valami. Bár a főiskolai tananyag jó része is fűrészpor, de nincs mit tenni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
-
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #29536 üzenetére
Hát elég vad az tény.
Töriből volt pár tétel, amivel nem kellett sokat foglalkoznom, mert megmaradt 1-2 dolog, irodalomnál szintén, meg hát itt lehet vakerálni, nem kell mindent megtanulni, csak tudjál rizsázni.
Varoz: Irodalom 20, töri 20, info 20, nyelvtan 8, + nem tudom hány angol témakör, de az menni fog.
Az a baj, hogy hiába tanultuk 2 éve, ha már rohadtul nem emlékszek semmire. Érdekes, hogy az évszámok most elsőre megragadtak bennem, a nevek viszont nagyon nem.
grabber: ...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #29538 üzenetére
Elfelejteni elfelejdet, de ha előtte átismétled akkor előjön.
Sokszor elég csak átfutni.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Ez az összes tantárgy ugye? Mert én magyarból huszon tételre emlékszek.
westcoastog
Úgy, hogy ezt 4 év alatt kéne megtanulnod.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #29534 üzenetére
Összesen 68... Még kimondani is sok.
-
nixx-21
őstag
úúúúúúú srááácok ez a hétvééége iszonyatosan húzós volt ááh...
zene az wáow.
grabber:mi van jáki?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #29528 üzenetére
Jó hűtő, én szeretem! Ha az én kazánomat lehűti, a tiéddel sem lesz baj! TX2-3, freezer kombónál jobb, ennyi pénzért ajándék!
Nekiültem az irodalom tételeknek, letoltam most 5 tételt. Alig élek. Lemegyek iszok egy ücsit, aztán vízszintesbe rakom magam szerintem.
kis MAI ZENE:Adam Tas feat Sopheary - Say (Yuri Kane Remix)
Újabb gyönyörű vokál. Nixx-Subaru-Earl ajánlom nektek!
-
No-kia
addikt
nah hazaértem veszprémből, hülyék voltunk mint mindig, jó hétvége volt, 3 kötött program volt csak, ma a vadasparkban kb végig csak söröztuünk xD
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz westcoastog #29528 üzenetére
Occó és jó hűtő az.
-
westcoastog
veterán
Ekl cold tower iz koming,
-
WesTM
őstag
válasz I'm Jocc #29525 üzenetére
Sziasztok!
Palackozott procifüst? Japcsik biztos izgulnának rá.
MÁS: Tegnap sikerült igen csak ficakból bebaszni. Kimentem éjszakára horgászni, de hazajöttem 10 óra felé, aztán áttekertem Marci barátomékhoz, ahol igen becsületesen bebasztunk. Úgy terveztem, délelőtt tanulok, hát semmi nem lett belőle. De nem baj. Ez a nap már ilyen.
Peugeotokat gyászoltam, mikor felkeltem, hatalmasat ment az utolsó életben maradt gép a 3. helyért, aztán ugyan úgy mint a többiben kikönyökölt valami...
Nem csípem az audit. Nagyon nem...
Most VB-zünk egyet, aztán kis F1, fürdés, aztán tanulás. Már nincs szemem. De üsse kő, ennyi baj legyen.
Majd visszaolvasok később, most csak benéztem!
Addig is kitartást!
-
addikt
Laptop napon maradt,szoba asztalon ás rásüthetett szokás szerint.Igaz rajta volt a füzetem.
All-in 90C°
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #29513 üzenetére
"A zalman ventijéből "sikeresen" letörtem egy lamellát, így 5V-on még elmegy, de afölött rezegteti a berendezést rendesen, 5V-on még emberes, de inkább nem ajánlom úgy használatra. Ventit beszerezni hozzá macerás, de kis fogyasztású cpu-kat passzívan is elvisz akár légmozgás nélkül, ha meg van egy kis légmozgás akkor simán. Am2/3 lefogató van hozzá.
Ára 4000,- Ft" -
törölt tag
westcoastog: Ezt nagyon ajánlom a figyelmedbe, hihetetlen áron egy remek, bár hibás ventis hűtés. Javítás egyszerűen megoldható, némi barkácsolással, #5 hsz-ben a megoldás erre. Ha 1500-ért adja, akkor ez nagyon megéri, ez és egy jó 9 cm-es venti nem kerül sokba és van egy remek hűtésed.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Ehh, most hívott egy régi nagyon jó barátom, hogy 2óra múlva Zalaegerszegen van autóval úgyhogy készüljek...
Szeretnék sűrűbben ébredni ilyenre -
- = Zk = -
félisten
puma cipő
Nah ennek a cipőnek mi volt a neve hivatalosan? Nekem a puma inferno ugrott be, de nem az. Help me pls" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #29509 üzenetére
Mégcsak kedvenc vagyok, de köszöntem
Te? Kifizetnek ilyenkor?
Jó bulizást" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #29508 üzenetére
Tiszteletem ZK nagyúr!
na én most végeztem melóval... 1:30kor elment az utolsó partybusz
megyek is egyből belevetem magam a pösti éjszakába
irány hajógyári felveszem a fizut és sztem benézek 1 Dokkbeach-bedbeach es történetetAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
Üdv nektek
-
nixx-21
őstag
Wáááhh magyondurva ez a melo hajogyárin illetve szénatéren xD
kib*szottul unatkozom
de45 perc és vége 4óra alatt 5rongy csusszan a zsebbe és ingyen partizok hajogyárin akárhol ^^, adomAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
Ezt a gyökeret, úbameg: Tirexi múzeumos idegeskedése, állítólag friss videó. Behalok rajta. "Mi vót az a kemény baszimbasz?!" Áááá, sííírok.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #29503 üzenetére
Na igen. Általános iskolából is leginkább az osztálykirándulások maradtak meg. Főleg 5-től felfele a már 3 naposak.
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #29499 üzenetére
Hát nekünk itt a középsuliban a 4 év alatt egy se volt. Nem is lettünk egy igazi összetartó osztály.
Ne is mondd, próbáltam tenni ez ügyben, de az osztály le se szarta, hogy lesz-e vagy sem. Szalagavató után is lett szervezve kajálás. Hát az osztály harmada ha elment.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest