Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #30998 üzenetére
nah pontosan arra gondoltam. szigszalagot inkább hanyagolom.
szerintem az lesz a legjobb, és legolcsóbb megoldás, ha veszek egy scythe kaze q-t meg előre egy ledes scythe-ot, aztán meg elvezérelgetném én, a tápot idle letekerném, ha meg játszok följebb. h profilú gumit hol találok? google nem segít.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #30997 üzenetére
Sima H profilú gumival el tudod tüntetni a vágás élét, régebben ezzel is rögzítettek plexit a gép oldallapjába. Vagy a legegyszerűbb, szigszalag powa!
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #30996 üzenetére
nem, végigvadostam oldalcsípővel, meg amit tudtam lehajlítgattam, és reszelővel végigmentem rajta, az első is kb ilyesmi csak picit rosszabb.
Valami gumi féleséget lehetne rá húzni, kb mint a buszok ablaka körül lévő, csak kicsiben, azthiszem láttam már gépházon olyat. Vagy valami keretet tenni rá előre, hátra, hogy ne látszódjon a vágás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #30995 üzenetére
Süket vérpistikék gémergépébe.
Végül mivel vágtad ki, flexszel? Szép, pontos vágásnak tűnik.
"am idle 45 fok a vga, normális ez?"
Ebben a dögmelegben, lassan járó hűtővel persze. Nekem is kb annyi, igaz, enyém jobban fűt. Nekem van, amikor 50-52 fok idle.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nah kész vagyok vele, de nemtudom megérte-e, az xigmát elrakom jó mélyre, nem tudom ilyen fost hogy lehetett tervezni, eszméletlen motorhangja van.
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz pckownz #30986 üzenetére
"thx to cserélhető talpacskák"
Majdnem minden egeren cserélhető, csak némi kreativitást igényel. [link]
Könnyebb egér jó talpakkal jobban csúszik.
OFF: Vuvuzela turmix, végre valaki talált egy értelmes funkciót a vuvuzelanak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #30982 üzenetére
Jó is ez a 748K A4Tech, kicsit Razeres beütése van. Ez a Logitech M500 még nem is durva drága, ha hozzávesszük, hogy ez is lézeres, oldalgombos, scriptelhető, presetek is vannak és ott van még a Microgear görgő, két móddal (racsnis és szabadon futó), ez a görgő nagyon jó.
"súlyozás amiben cserélhetőek a súlyok"
Mondjuk ennek semmi értelme, gyárilag jó súlyúnak kellene lennie az egérnek, minél nehezebb, annál nehézkesebb kezelni is. Logitech egyszer beletette a G5-be a súlyozást, azóta mindenki erőlteti...
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Sose értettem az ilyen durva drága egereket.
Én életem egyik legjobb vételét csináltam amikor az x748k-s A4Tech-emet megvettem 6ezer forintért.
[link]
Van hozzá program, igény szerint lehet scriptelni a gombokat, illetve presetek egyes játékokhoz.
Gombbal állítható DPI, súlyozás amiben cserélhetőek a súlyok, talpára ragasztható pót "csúszókák"...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30980 üzenetére
"meg kell vennem egeret, mert tapipaddal kész tejszínes öngyilkosság"
Most, hogy mondod, hogy egér is kell majd neked, múltkor voltam Media Marktban nézelődni, meg tudtam nézni a Logitech M500 és G500 egereket, hát, nagyon isteniek, kényelmes fogásuk van, jó a méretük, nagyon jók. Az M500 kb 8-9k itthoni bótokban (MM-ben 10k+ hehe... ), aztán a G500 árát néztem, 17-18k. (MM-ben 20k+ vááá ) Egy olyan M500 jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30979 üzenetére
megvan....
most 7zippel csomiztam, nem winzippel....meghallottam az ol zenéjét, és akkora örömöm lett, hogy majdnem magam alá vizeltem hisztizés közben
majdmég a felbontást kell belőni..meg kell vennem egeret, mert tapipaddal kész tejszínes öngyilkosságnfs carbon és underground 2t kell még majd meglesnem....
ha lejön végre" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30978 üzenetére
Ha a mod egy gamedata mappa és egy fsgame.ltx, akkor csak simán kicsomagolod, oda ahova a játék települt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30977 üzenetére
nemmén
hova kell a mappát tenni?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30976 üzenetére
Elvileg az egész egy gamedata mappa, én azért csináltam, mert save helyet, meg néhány dolgot átírtam.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30975 üzenetére
bazz
létre kell hoznom egy gamedata mappát ehez az ol2.2höz?
a 2.0 kicsomagolás után gamedata mappává alakulthmm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30974 üzenetére
Jaja, jó úgy is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30972 üzenetére
anno átmásoltam, és kézcsók.
most is jó igy, hmm?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
vááá szerdn lesz kész a szobaaa, addig kb ott alszunk ahol helyet találunk az ágyaknak a házkörül
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30970 üzenetére
"de minek kell a savegame mappát áthelyeznem?"
Igazából nem kell, csak amolyan kényelmi megoldás, ha meg kell keresni a saveket, akkor könnyebb megtalálni.
Az fsgame.ltx-et amúgyis át kell írni, az Oblivion Lost mod át is írja, (felülírja ezt a fájlt), azért kell átírni/átíratni, mert a gamedata mappába kerül a mod(ok) tartalma, textúrák, config fájlok, scriptek, hangok, stb. Ha nincs a gamedataban egy adott fájl, akkor a játék a beépített megfelelőt használja. A gamedata-s sor pont azt adja meg, hogy ha talál ebben a mappában fájlokat (megfelelő mappában, névvel), akkor ezt használja a beépített helyett.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30967 üzenetére
oszt' elne rontsd nekem
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30969 üzenetére
szupi
de minek kell a savegame mappát áthelyeznem?...nem jó az ott ahol van?...hmm
miez az fsg. ltx átírás?...minek...ennyit változott a gém ol2.0 óta
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30968 üzenetére
STALKER SoC telepít
STALKER SoC 1.0005 patch telepít
Oblivion Lost mod 2.2 telepít, ennyivel simán működésre bírható és jól is megy.Játék mappájában az fsgame.ltx-et megnyitod, átírod ezt a sort:
$game_data$ = false| false| $fs_root$| gamedata\
Erre:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
Aztán a savegamek helyét is át lehet írni, könnyebb hozzáférhetőséghez:
$game_saves$ = true| true| $app_datat_root$| savedgames\
Erre:
$game_saves$ = true| true| $fs_root$| savedgames\
És csinálj a játék mappáján belül egy savedgames mappát. Ez tulajdonképpen annyit csinál, hogy a játék telepítési mappáján belül a savedgames-be irányítja a mentést, a mentéseket ide fogja rakni a rendszer, semmi különbség nem lesz a mentésekben, meg a játékban, csak máshova ment.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #30958 üzenetére
oblivion lost go up ...
megmég pár patch
van pár tudtommal" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #30965 üzenetére
Ha a flexet nem engedik, akkor oldalcsípővel vágd ki a rácsot, igaz így nem a legszebb, de ráspollyal némileg javítható.
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #30963 üzenetére
fémre van külön korong
-
törölt tag
válasz westcoastog #30961 üzenetére
Arra az 5-10 percre csak odaadja a flexet.
Dekopír csak marcangolja a lemezt...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #30960 üzenetére
Nyilván szét szedném a gépet, ez olyan magától értetődő mint a bármi. há most látom sógornak van itt már flex, meg dekopír fűrész is, csak kérdés hozzányúlhatok e. Mondjuk ma meg lehetne csinálni, mert ráérek, ma semmit nem kel csinálom, senki nem ér rá, így itthon vagyok ma is. Ha dekopírral nekiesnék? azt lehet úgy gondolom hogy tolom a gépházon közben vág. Csak nem merem nővéreméket fölhívni mert akkor sógor meg morogna hogy milyen ökörségeket akarok csinálni, meg nem adná oda biztos. Franc.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #30959 üzenetére
Egyszerű sarokcsiszoló és vágókorong, óvatosan machinálva. Előtte rajzold meg filccel a vágási utat, aztán szép lesz az. Aztán a
tésztaszűrőrács kivágása nem gány, pont hogy praktikus. Persze előtte a gépből szedj ki mindent, nehogy a szikrák, reszelékek szétverjék a gépet. -
westcoastog
veterán
Am szerintetek dremel és egyéb ilyen kis fűrészek hiányában, valahogy kitudom vágni a gépházban az első és hátulsó ventirácsot? Vagy ink hagyjam nehogy gány legyen belőle?
Csak mert ha nem lenne rács nyugodtan betehetném a 2 ventit, és nem lenne szélzaj sem olyan nagy. -
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #30956 üzenetére
Ójee
No-kia -
No-kia
addikt
most jötem be a ponyva alól az udvarról, 1 kor hazajöttünk a pincétől, aztán go le a kocsmáb a mert élőzenés party volt, aztán 4 kor haza, odakint ponyv alá bebújtma, megkerestem egy ágyat és kint aludtam, megfáztam
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #30955 üzenetére
soc fentvan
muhahaha..... most alvás. majd try később...joccakát
-
- = Zk = -
félisten
üdv pupákok
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #30952 üzenetére
hát ja mer az utóbbi héten szétrohangálom a seggem alig vagyok itthon, szervezek megoldok rohanok fejemet tágítják, és fáradok erre anyám meg idiótán viseledik
elég szép pofon a nagybetűstől
nem elég hogy az utcán meg a bkv-n prosztó mindenki, itthon sincs nyugalmam... -
subaruwrc
félisten
kivánok az uraknak!
láttam elhangzott megint a kivel mi a helyzet kérdés.
az én válaszom:tegnap reggel 7 kor kelés 9re erzsébet körút délután 5 ig tanfolyam
6ra nagyanyám
vacsi alcsi 7ig- 8-10ig tanfolyam
11-re itthon, itthon anyám kiborulva, fél 2ig beszélgetés, síkidegen alvás, reggel 7 kor kelés, 9re tanfolyam, 4ig fejtágítás, 5re meki fél hatra itthon , megint balhé, faszomkivan -
westcoastog
veterán
nem kell valakinek egy xigmatek és egy scythe slipstream?
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30948 üzenetére
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30946 üzenetére
Én meg hétfőn megint melózok, és remélem megint 52ember fog jutni 1 négyzetméterre 34fokban.... Ez miatt viszont csak kedden tudok bemászni balesetire a kezemmel... Naggyooon babaaaaa
Hétfőn remélem garifutár el tudja vinni a lapomat. -
I'm Jocc
tag
Jó estét emberek!
Mi a helyzet? Én ma egész nap melóztam, dög vagyok... Ezen kívül most ebben a pillanatban kell egy csajNever give up, NEVER BACK DOWN!
-
No-kia
addikt
nah mek bográcspartira, mert itthon nincs hely az ágyamnak xD csösztök
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #30940 üzenetére
dede....először miközbe cisnálod akkor pre-render és mikor "exportálod a filemt" végig rendereli a látható képkockákat és effekteket...mninél több réteg/effekt van ugye annál több ideig tart egy képkocka
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30926 üzenetére
Teló. Rossz hír. Közel a föld...
FAKK!!! Senkinek sincs PCI-E lapja a környéken. Akinek meg van annak egy ósdi-szar táp van benne.... 300w-os Codegen tápba nem akarom belerakni a vga-t....
-
nixx-21
őstag
válasz nixx-21 #30937 üzenetére
minden héten*
és nem akarok sokat várni szerkesztés közben a renderelgetésre és eddig nem is vittem bele durvább effekteket pont ezért mert egy év lenne még végezne a renderrel
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #30931 üzenetére
ígyvan....pontosan...pretested X3
Nokia:hát mostanság a vasárnapi akrobatikus edzéseket szoktam felvenni és viditket csinálni belőle szal minden csinálok egy vidit
de ezek szerint elég lesz L3 nélkül isAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #30935 üzenetére
nem, nyert, a monster pont h nem tutti-frutti ízű, hanem teljesen msá, plusz más hatóannyagok vannak benne mint a többi energiaitalban, és igen a márkát fizetem jórészt, de ennyit, megér, az amit csinálnak, és ahogy csinálják( gondolok itt a támogatásokra,csapatokra az ÖSSZES extrémsportban)
-
törölt tag
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30933 üzenetére
itt a visszapakolás 2-3 nap lesz, , így jár aki 2 háznyi cuccot tárol egyházban
jóhír: ma is megittam az ajánlott folyadék menyniséget
rosszhír: mind monster voltnem iszok alkohollt, csak minimális menyniségben,, erre rászokok, vmi sokkal rosszabra
-
törölt tag
válasz nixx-21 #30930 üzenetére
És nem lesz elég gyors P4 után a render? Rana meg 4mag? A Propus a 4 magos, a Ran 3 magos, vagy ez pretested X3@X4, 04ahgytől?
PH! teszt, látható, hogy van különbség, de nem nagy.
"A különböző animációszerkesztő és renderelő programokban az Athlon II-esek jól szerepeltek, nyilván lassabbak, mint magasabb órajelű, L3 cache-sel ellátott megfelelőik, de mindenhol a dobogó közelében végeztek. A gyorsítótár megléte/nem léte itt nem számít sokat, mert renderelés közben alapvetően adatfolyamok folyamatos feldolgozásáról van szó, a cache-ekre nem hárul túl nagy feladat, inkább a számolás gyorsasága, ami számít."
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #30928 üzenetére
srác akitől veszem néz nekem egy 3,2-es beállítást minél kisebb feszekkel...(amin vlaszeg használni fogom)
és mindent bele ami-a-csövön kifér setup-ot is....mondjuk kicsit félek h a 4mag elfog fogyni renderelésnél az L3 hiányábanAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
áá kivagyok lakoltatva az előszobába a fagyasztó mellé a festés miatt, 7 óra alatt nem tudtuk kipakolni a szobát, még mindig van egy csomó cucc
-
nixx-21
őstag
na úgynézki nem Deneb lesz aza mag hanem Rana..... L3 nélkül... de legalább olcsobb lesz :/
sráco kez a balaton nagyon veszélyes xD egy este alatt 4 ember 1,2 liter rum.... abból 4-5 decit én ittam meg
módszer így nézett ki...3 decis pohár bele azt telitölteni bacardival....aztán szépen mellé (hogy ne folyanak össze) kólát/energia italt és ezt úgy kell inni h szvószál bele űa felespohárba és húzóra felszüpürcsölni
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30922 üzenetére
remek
de jobb mint a semmiazért egy socot rádobok, próba képp .....
-
törölt tag
Ez végleg lefárasztott, de nagyon őrült!
-
törölt tag
Narwhals, au.
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30919 üzenetére
Ez az Intel régi int VGA-khoz képest egészen használható VGA, DX10 támogatás (hardveres!, a régi GMA950 még DX9-et sem ismeri...), 10 shader, a sima M verzió nem nagyon támogatja a HD videók lejátszását, az MHD már igen. Semmi extra, játékra alkalmatlan, minden másra meg használható VGA.
-
No-kia
addikt
óó ma sobafestés, a válás óta a régi nagyházunk bútorai a mostabnii 1 szobába vannak bezsúfolva, 1 nap a kipaolás, holnap festik, meg még egy nap a kipakolás, addig TVse nagyon, gépet még talán összetudom dobni vhogy
-
pckownz
őstag
Irány szolgálat.... Kezem szétzúzva, fakk
-
- = Zk = -
félisten
jah.
a gépem adattáblája
compaq presario cq61 402sajöhetne nékem some info erről az intel gma 4500m nevezetű grafikus chipről
ezmost mi is ez?.....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30916 üzenetére
juj de fucken boldog vagyok bazee
kibebaszott w7 honosítás felb.szott.....
remélem azbesztel sikerül valamit kiokoskodni...jah. hy annak, aki még fent van
-
törölt tag
Na tessék, PH! addikt lettem.
-
törölt tag
válasz westcoastog #30913 üzenetére
Mondjuk ettől még maradhat néhány bejegyzés a registry mélyén, ami esetleg meghiúsíthatja egy jövőbeli telepítés lehetőségét.
-
törölt tag
válasz westcoastog #30911 üzenetére
Le van törölve az Office 2010, de bent ragadt? Mert akkor meg lehet próbálni CCleanerrel kiszedni a listából.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Kép csíkozás lehet alaplap hiba? Csak pci-e vga-val csinálja.
-
No-kia
addikt
am az ismerősnek számít ha olyan csajok jelölgetnek FB-n, akikket csak buszon láttam, haverom jóban van velük, de én még a nevüket sem tudtam xD mégcsak köszönő viszony se volt xD nah mindegy, majd megismerem őket
amúgy egy autó, sima fehérre fényezése(csak kívülről, menynibe fáj? oylan 80-100K-ra saccolom, mert mos van egy lepukkant 3 ajtós renault 11 a hasznaltauton, és kurvára tetszik, de a festés levan kopva( a kocsi 99K, sztem 80 é odaadná)
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
hoh, kicsit szerkesztgettem az about:config-ban és minden betűm antialájzingolt lett az ff-ben. ahhoz képest hogy a 4.0 prebeta 2 neve minefield, még egyszer sem volt vele gond, pedig elsőre bíztató volt a neve. ja nem müxik az adblock+
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #30904 üzenetére
hát mondjuk mi inkább a centrumban vagyunk, iss itt goindnélkükl megy a régi vvonalakon a 15 megabit, lehet egy nagyobb faluba már nem lenne meg, de nálunk még talán pont igen, csak nem tudom vane 1K plusz, havonta, mert az is sokat számít
-
törölt tag
válasz No-kia #30899 üzenetére
Mbitből sosem elég. Nálunk a falu végén nem hiszem, hogy 15 Mbit meglenne, múltkor kérdeztem őket, hogy mennyi az elérhető, ~6.5 Mbit-et mondtak, IPTV miatt kérdeztem...
WesTM: A szar modemeket leszámítva nincs gondom az Invitellel, 4 év alatt 2x volt szünet a szolgáltatásban, egyszer 512K -> 1M ingyenes ugrade miatt, nemrég meg az akciós 1M -> 4M miatt...
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #30901 üzenetére
PR-telecom.
Most néztem 135-el tudok feltölteni, cirka 10X gyorsabban, mint eddig. Eddig 12kb/s volt a max upload...
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest