Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
válasz westcoastog #30695 üzenetére
Akkor add el a mostanit, az Asus SK-t is, aztán go cm690, storm scout venni.
-
westcoastog
veterán
Áááá, miért nem vártam a ház vásárlással, most egymás hegyén hátán vannak az apróban a jó cooler masterek aprópénzért. storm scout ~15k meg miegymás
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #30693 üzenetére
CM690 házba ne vegyen senki ilyet, 0 azaz 0mm hely van a kártyák mögött illetve között.
már itt duruzsolnak mellettem -
subaruwrc
félisten
válasz No-kia #30686 üzenetére
nekem meg van accom
meg mégvalami
szióka 5970 crossfire -
No-kia
addikt
én elméletileg hamarosn kapok meghívót
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #30683 üzenetére
Maradt a régi .cc
-
- = Zk = -
félisten
Mi az nmag új címe?
Én valahogy nem lelem... Hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Holnap első nap szolgálatban
-
nixx-21
őstag
csak azt tudom mondani mint sok más kedves ismerősömnek....:/
meghívóra lenne pontom...de..Meghívó
Sajnáljuk, de a meghívás jelenleg nem engedélyezett az oldalra!(Ha rendelkezel meghívóval az természetesen nem veszik el!)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz westcoastog #30677 üzenetére
Nekem csak splinter van, de az nyílt, most az is élőhalott... Így maradtak a külföldi, nyílt trackerek, néha elég sovány seeddel, nameg a fizetős FTP-k...
-
westcoastog
veterán
válasz nixx-21 #30675 üzenetére
jah kb ugyanugy vagyok mint earl, azért ha egyszer megajándékoznál egy meghívóval annak örülnék, kunyerálok már fűtől fűtól de nemkapok.
amugy most van nekem demonoid, bithorlo, bd,teracod stb stb, de ezek nem enkórok, régen kibasztak az 1 megás netemmel mint a huzat. -
nixx-21
őstag
nCore iz baK. :] <3
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
kipróbűltam az új transsformers gamet, de nagyon gyér, kicsit nyomod a gombot a figura csak csúszik a talajon, szánalmas, pedig a graf nem lenne rosz, de így kiábrándító
-
törölt tag
válasz pckownz #30672 üzenetére
Milyen jó, hogy én BIOS-t írkálok. Amúgy visszavettem alapra a karit, így is elég jó, legalább alulfeszelhetem. 700/1000-hez képest -15-20 fok az alapórajel alulfeszelve, és még szerintem lehet tovább alulfeszelni, lehet, hogy így már elbírná egy S1 passzívan?
[ Szerkesztve ]
-
-
No-kia
addikt
köszi,
a cserét inkább kihagynám
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30667 üzenetére
Big Fuckin' Gun?
pckownz: Catalyst topik? Ha CCC-vel nem megy a szabályzás, próbált ATT-vel, ha azzal se, akkor BIOS-ban át kell írni a dolgokat.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #30663 üzenetére
A f.szt! Neked egy kiadós náspángolás kell!
De ha már...
Nekem egy BFG köll!
De jöhetne egy duplacsövű sörétes puska is. Rendet tudnék vele tenni pár helyen.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30664 üzenetére
10.3 működik rendesen, eddig.
-
No-kia
addikt
kelle nekem egy jó állapotú Alfa Romeo 75
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30660 üzenetére
Nem hajlandó vezérelni manualon. Az auto meg lófaszt sem ér.
De eddig csak a 10.6
10.4 volt fönt de az kurva bugos és folyamat lefagyott. Most megy a 10.5.... -
-
- = Zk = -
félisten
Ennek a retkes napnak is vége.
Németek won! Muhaha..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Hehh....
Felraktam az új Catalystot még1x. Gondoltam mostmár működni fog a venti szabályzás. Viszont hiába lövöm be neki, hogy manual fan control, rányomok hogy "Apply" és visszadobja unchecked-re a boxot....
Elég idegesítő, az előbb 99foknál kapcsolt ki a windows aero... -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30646 üzenetére
Megkérdezte be vagyok-e oltva... Mondom 11-es vagyok, fogalmam sincs mire kaptam oltást utoljára közel 4éve. Azt mondja nembaj, ha gáz van akkor kórház... Chhh
-
pckownz
őstag
Fakk....
Most voltam ügyeletem mert kullancsot találtam a derekamon. Beleszakadt a feje és hazaküldtek. Annyit mondtak, hogy ha 2héten belül nem lesz ököl méretű folt vagy hányás stb tünet akkor semmi bajom. Ügyelet ftw -
No-kia
addikt
és hazaértem a drift versenyről, év legjobb napja/hangja/látványa/illata akarom még, jah és végre hugyozhattam
-
westcoastog
veterán
válasz subaruwrc #30640 üzenetére
pontosan, főleg állandó idegben élni mellette, itt a faluban is 2 haverom van akik a legjobb haverim, ha tudunk akkor egymásnál vagyunk mindig meg járkálunk ide oda, más szórakozásom nekem nincs..
másik említésre méltó haverjaim pedig messzebb laknak innen, szóval..
azért a jövőhéten átmegyünk Varbóra, ifjúsági találkozó utolsó bulija, lehet elmegyünk, és megfogom szeretni a sima sört. -
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #30639 üzenetére
már a faszkivan vele
-
westcoastog
veterán
heh punnyadás itthon ftw.
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #30637 üzenetére
Geci jó volt! De még nem vagy lemaradva, holnap is ugyan az esz mint ma!!!!
Egy kis ízelítő. babes Full HD-ban vettem fel, de brutál nagyot kellett tömöríteni. Majd jövő héttől az új nettel lehet feltolni...
Ettől lett kurvanagy kedvem est bulizni, pláne hogy nyert a wolverines!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Hát ez valami kurva jó volt!
Csöcsparádé szó szerint!
Holnap tolok fel vidit a tube-re! Most menek alszok, mert este duhajkodás lesz!
Kurvajó volt ahogy szétüvegelték a trophy megane-t a nézőtér előtt, miközben éppen vedlette le a gumit. Szeretem, mikor hülye valaki! Az f1 autóról már nem is beszélek!
-
pckownz
őstag
....ééééés hazaértem
-
subaruwrc
félisten
nem kell túlparázni srácok
valami durván elmelegedett azt annyi
nálam most alap procival 1.07v-on játék közbe 60 fok az északi 53-55fok a déli híd ..
még bírja -
-
I'm Jocc
tag
Az is bent a pakliba hogy haldoklik a lap? Félek a dologtól, mert most kurvára nincs pénzem új gépre
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #30624 üzenetére
Ja, jó köszi De erősen gyanús nekem hogy melege volt. Ugyanis most videózok youtube-on hd-ban, 62 fok a proci alap órajelen. Na most húzva, játék közben nem hiszem hogy hűvösebb lenne Meglátom hogy így húzás nélkül hogyan szalad, ha nincs gond, akkor addig nem állítom vissza tuningra, amíg nem lesz hűvösebb idő... Úgysem itthon tervezem tölteni a nyaram, addig meg pihenhet a játék nem? Haverok, buli, PINAAAA
szerk: Vagy Te arra gondolsz, hogy kiszűrni mi szart be?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
Respekt! Mehetek gályázni. Ehh.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
Nem gyári, ilyen van rajta.
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #30619 üzenetére
Egyszer csinált olyat hogy újraindult... most meg mintha kihúztam volna a konnektorból.
Bár most nézem 31-32 fok van a szobámban... msn meg net közbe alap órajelen 50 fok körül van a cpu.. az előbb még 3,5 ghz-en ment szval lehet hogy melege volt[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Ja és a ramok eléggéé melegnek tűntek ahogy megfogtam őket
-
I'm Jocc
tag
Ez durva.. Játék közben fogta magát és megállt a gép... benyomom újra, venitk forognak stb, kép nincs... bios reset, most megy, alap órajelen van most minden, eddig húzva volt a proci, ramok is 400 helyett 466-on mentek, vga is húzva volt. Szerintetek?
-
- = Zk = -
félisten
Jajh. Sírok.
Helyettem is érezzétek jól magatokat
Köszönöm a tavalyi lehetőséget. Nem felejtem el megadni az ezer pénzt kamatostúl.
Életem egyik igazán felejthetetlen napja volt.De szívesen mennék, ha... (L)
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #30612 üzenetére
Áhh nem megy az alvás. Nem szoktam ilyen korán lefeküdni mostanság. Most se megy.
World Series by Renault. Kurva jó lesz, keress rá youtubeon. Eddig az összesen voltam. Nagy élmény az tuti. És most a legkisebb Mucsinyi is jön. Már most látom ahogy önkívületbe lesz az öcskös.
Na megyek megpróbálkozok valami South Park nézéssel.
Jó éjszakát!
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Holnap családi hungaroring, kicsit nyújtunk a dobhártyákon!
Érdekes hét volt. Összességében 9 pontot adnék a hétre eddig.
Holnap ez még erősen 10-re változhat. Az tuti, hogy holnap est ebebaszás, és angyalka keresés lesz!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah megyek megünnepeljük haver 18. szülinapját, bár holnap meg kelhetek 5 kor, mert drift verseny, szval nem kéne szzétcsúszni..
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30606 üzenetére
nekem eg yemailem et sem fogadta el
-
westcoastog
veterán
kíváncsi vagyok mikor lessz már nfs-hez szerver...
-
No-kia
addikt
és még mindig szarakodik a net, felb@sznak
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30602 üzenetére
Úgy legyen.
Kinek van kedve melózni? Ha jól megfizetik, akkor oké, de nem ez jellemző.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30601 üzenetére
Und szebb jövőt!
De nemsok kedvem van melózni!
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30600 üzenetére
Szép napot!
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest