Hirdetés
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #26595 üzenetére
JÓ reggelt gengszterek!
Zk barátom imádlak nincs mese!
Nixx: Legyek túl ezen a görény érettségin, felmegy az alakulat!
pckownz: Aztán szóljon a cucc rendesen papi!
Ma iskolanap van, nincs tanítás, de negyed 9-re be kell mennem, mert beneveztünk teremfoci tornára, aztán meg kell vernünk mindenkit. Még így utoljára jó lenne elverni mindenkit. Érzem formában vagyok.
Berúgunk SE a nevünk.Dél környékén meg hoznak egy konténer fát, délután azt kell behordani. Úgyhogy ma sem fogok unatkozni. Holnap reggel bónuszolunk az egyesülettel, végigtakarítunk a zagyván egy kb. 5km-es szakaszt reggel, jó kis gumicsizmás menet lesz, csak nem értem hogy fogjuk csinálni, mert árad a folyó mint az állat.
Utána délután Terjéki barátom 18. szülinapját ünnepeljük lightosan, kis főzés-sörözés lesz a horgász tanyán, aztán délután közepétől pedig peca, egész éjszakát beleértve. Vasárnap pedig kicsit tanulni kő, jövő héten konkrétan 4 tantárgy jegyem múlik, és mindegyikből viszem a pontot. Izgi lesz...
Na kitartás uraim, nem tudom mikor keveredek legközelebb ide.
Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest