Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #16999 üzenetére
azt az LG-t ne sztem nagyon szar, az tuti h 5130? és nem elírtad? mert az azért elég alap teló, én egy nokia 6700-t vagy nokia 6303-at vennék , tmobilba nagyon olcsók:
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
válasz No-kia #16996 üzenetére
dettó úgy vagyok mint te, lehet most telefont kéne venni, mert a sony-m haldoklik, csak kihangosítva tudok vele beszélni, mert a fülemnél lévő hangszóró nemszól, ha öszecsukom akkor a takarék módú órát nem mutatja a külső kijelzőn, a kijelzők megbolondultak, ha kinyitom a telót fehérség fogad, és bekell csukdosni hogy megjöjjön a kép
lehet most egy nokia 5130 expressmusic és egy lg kp502 között vacilálok ha oda jutnék hogy telót kéne vennem -
WesTM
őstag
Hát legények heggesztem a horgászegyesület új honlapját, ami meglepiből készül, és azt kell mondjam kurva jó lesz. De kopp-kopp...
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #16995 üzenetére
attól függ mi és mi között kell választani
én is akartam vidkarit, de rájöttem h minden tökéletesen megya gépemen, még sok is ez a kari jelenleg, szval felesleges VGANokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
egerben van egy CM 960 12K-ért még pénzem is lenne rá, de pont enyni van lehet megveszem
-
No-kia
addikt
lol válság van, ismerős mondta hogy az egri Electro World csontra kifogyott, nincs termék
-
pckownz
őstag
Force Unleashed tényleg jó, de nem tudott úgy leülteni elé mint anno a Jedi Outcast 2 vagy a Jedi Academy. Azokat számtalanszor végigjátszottam.
Igen, ezzel egyet értek. De azt sem szabad elfelejteni, hogy a pénz nem boldogít, de a hiánya nyomorba dönt.
Still waiting for Santa...
-
törölt tag
Ahogy a (SPOILER) "Fűre tépni szabad" című filmben mondta Silas:
"A gazdagok fegyverkeznek, a szegények tanulnak."
Van valami igazság benne, mert nem egy olyan zseni van/volt, aki valaha szegény volt. Aki tanult és most gazdag, annak is kellett valahol "lent" kezdenie.No-kia: Áh, nálunk általános suliban mesélték, hogy egyszer régen a büfés nő száraz, kemény zsemléket árult, amiket lespriccelt vízzel, hogy frissnek tűnjön.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Üdv. srácok!
Rég jártam erre, kicsit betegeskedtem mostanában, de már kezdek kilábalni.
Ú, gyerekek, játszott valaki közületek a "Star Wars - Force Unleashed"al, nagyon durva , aki szereti a Star Wars-t annak kötelező. Egy valamit sajnálok csak, lehetne hosszabb is. (11 óra alatt kitoltam a DLC-k nélkül)
Volt, hogy sokáig csak szórakoztam a tereptárgyakkal meg a klón katonákkal, nagyon jó lett benne az erő használat.No-kia: Az szép.
- = Zk = - / pckownz: Most monjam azt, hogy üdv néktek testvéreim.
Nem szégyen a szegénység, csak kellemetlen.
Nem a pénz teszi az embert, a tettei mutatják meg ki is ő.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #16986 üzenetére
Engem is üdvözölhetsz
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #16986 üzenetére
Mihez képest szegény?
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #16984 üzenetére
üdv a "szegények" (?) családjában
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #16982 üzenetére
Nekem is 1 csokimiki, 4-5 szaloncukor, 1 tábla bocicsoki, virgács, meg egy Snickers.
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
én egy db sztracsatellás boci mikit kaptam mádrémtól. nagyimtól virgácsot, és egy db csokimikulást...
nem vagyok meglepve. hisz "szegény" családban élek." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #16980 üzenetére
cserélünk?, vagy lehet a merci-t bontom inákbb
-
WesTM
őstag
CLUB LIFE 140
-
- = Zk = -
félisten
nem volt semmi az MW2. voltak olyan jelenetek, amik hanyatt basztak. a grafika tény és való, hogy felülmúlhatatlan. úgyhogy ki van játszva, mehet az uninstall
jöhet az új MOH
vagy egy jó pecs a szabötőr játékhoz975: nokia: ezek nők. ennyi!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
lol, infós vagyok erre most írt rám az egyik oszttársam h a telefon memkariját beletudjae tenni a gépbe? kérdzem h vane benne memkariolvasó? erre ő: az milyen? hol kell nézni? (igaz lány, de mi afasznak jött ak ide)
-
WesTM
őstag
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #16968 üzenetére
én még beteg vagyok, szóval csak mértékkel bírok enni csokit
-
westcoastog
veterán
nah ittvagyok, én hajnal 5kor ébredtem fel, és zombiként ugrottam a mikulás csomagra hogy csokit kell ennem
-
pckownz
őstag
Ilyenkor mindenki alszik, vagy csak csokit zabáltok?
-
westcoastog
veterán
nah léptem jó8
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #16963 üzenetére
kösz, legalább már előrébb vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #16961 üzenetére
darude sandstorm.
vki mixelte. nem az eredeti.ennyit tudok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
nah mek nézem a Kezdet kezdete-t, aztán alvás
jó8Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
valaki nem tudja ennek a számnak a címét?
-
- = Zk = -
félisten
jah tényleg, ezt is mintha már mutattam volna
joccakát Mester
"kézzelfogható ívást", vagy hogy mondják a pecásoknál
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #16957 üzenetére
annyt még elárulok, hoyg izraeli zászló alatt jöt ta világra, mint pasi.
és olyan nyelven is énekelte eredetileg. eztán angolul, merthát...khm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #16956 üzenetére
HUUUU
Hát ebbe szerintem markolóval pakolták a hormont, de tény hogy a végeredmény hatásos.
Papikám imádom ezt a weekend számot, volt hogy napokig csak ezt hallgattam még anno. -és minden a klippben levő lánykát blokkolnék elég határozottan. A végeredményért felelősséget sem a PH! sem én nem vállalunk.
Legények megyek játszok még 1 kört, aztán alvás. Reggel peca!
Jó éjszakát!!!
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #16956 üzenetére
Hangja van, de a kinézete undorító. Nem csak mint nő, elnézve... milyen férfi lehetett ez? Nem is nagyon érdekel, de csúnya nagyon
-
- = Zk = -
félisten
ez pasiból lett szuka.és énekel. 98-as Eurovision gálán. persze nyert. nem volt semmi. muterral néztük még annó
Péterem!
ezt neked ajánlom. [link]imádom ezt a csajt
blokkolnáám[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16953 üzenetére
hát, csak mamám akkor még nem jött ki a szobájából, és gondoltam..
am nem is gondolkoztam csak kicseréltem gyorsanNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
DC tovább ment!
Srácok nem szép dolog lopni, de most csak kölcsönkérek!
The Dj blogjában leltem ezt a számot, és tátva maradt a szám.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16948 üzenetére
mért, mit adsz a mamádnak, amit édesanyád nem láthat?
nem egy családból van a kettő? tudtommal anya-lánya kapcsolatban állnak nem?
ha csak nem apai ágról nézzük a "mamát"" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
loooooooooooooooooll
anyumékhoz odaraktam a mikulás csomagot, csak 1-2 apróság van benne, anyum kibontja, , én is belenézek, és mondom neki h jaj ez a mamáé kikaptam a kezéből és elszaladtam vele kiderült h összecseréltem a mamáéval
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah ez a zene kell ami megy a csillagszlületikben a no comment táncára
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #16943 üzenetére
Konzekvenca a dirt2-ről.
Soha nem gondoltam voln ahogy egy arcade játékot ennyire tudok majd értékelni, de az az a helyi ahova az nfs sorozatnak fejlődni kellett volna.
Grafika odabasz, főleg az éjszakai londoni száguldásnál, játékélmény is a helyén van, teljesen kikapcsol, gépigény teljesen jó, és a 3850 megint bizonyít 1280ba elég mindenre (persze tuningal).
Szóval király lett a dirt 2. Na ezt nem gondoltam.
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #16941 üzenetére
Nekem ez most nagyon "átjött".
Ezt a zenét de imádom: Ladyhawke - My Delirium
Dirt 2 juttatta eszembe!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
ezen beszartok, itt mutatták a fórumon: tényleg olvassátok végig, a vége a legjobb én szakadtam
1.Egyetlen fajta ismert rénszaravas sem tud repülni,de több, mint 300 000 olyan élő organizmus létezik, amely még beazonosításra vár, bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium,nem zárhatjuk ki azt, hogy a
Mikulás mégis repülő rénszarvason közlekedik.2.A földön 2 milliárd (2 000 000 000)18 éven aluli gyerek van. De minthogy a Mikulás nem törődik a zsidó, buddhista vagy mohamedán gyermekekkel, így a munka a 15%-ára csökken (378 millióra).Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent. Fel kell tételezzük,hogy mindenhol akad legalább egy rendes gyerek.
3.A Mikulásnak - hála a különböző időzónáknak és a Föld forgásának - (24 óra helyett)31 óra áll
rendelkezésére az ajándékok kihordására (ha feltételezzük, hogy keletről nyugatra halad,ami logikusnak tűnik). Ebből az következik, hogy 822,6 látogatást tesz másodpercenként. Ez azt jelenti, hogy 0,001 másodperce van minden egyes háznál, hogy lepakoljon, beugorjon a kéményen, megtöltse a zoknikat, a többi ajándékot szétszórja a fa alatt (nálunk ezt kihagyhatja), visszamásszon a kéményen keresztül és felpattanjon a szánra. Ha feltételezzük, hogy a szóban forgó 98,1 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén (ami persze nem így van), akkor két ház közötti távolság 1,2km. A teljes út pedig 117 millió km, nem számolva azokat a kitérőket, amiket még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.4.Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000km/s sebességgel halad, a hangsebességnél 3000-szer gyorsabban. (Egy hagyományos rénszarvas kb. 25 km-t tesz meg egy óra alatt, ha nagyon siet...)
5.A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés. Feltéve, hogy minden gyerek egy kb 1kg-os ajándékot kap (ami röhejesen kevés), akkor a Mikulás szánja mintegy 321 300 kg-ot nyom. Nem számítva a Mikulást. (aki ha tényleg minden otthonban eszik egy kis édességet, mondjuk 2 szaloncukrot, akkor az út végére pontosan 2 943 000 kg-ot hízik, de ettől az apróságtól most eltekintünk.) Egy hagyományos rénszarvas kb. 150kg-ot képes elhúzni a földön. Még ha feltételezzük,hogy a repülő rénszarvas (lásd fönt) tízszer ennyit képes elhúzni, akkor is minimum 214 100 kell ahhoz, hogy az egész szánt (Mikulás nélkül) elhúzza. Ez a sok szarvas 353 430 tonnára növeli az egész pereputty súlyát. Csak összehasonlításként jegyzem meg, hogy ez négyszer olyan nehéz, mint az Enterprise nukleáris meghajtású anyahajó.
6.Ha ez a 353 430 tonna súlyú szán 1000km/s-os sebességgel közlekedik, akkor nagy légellenállásba
ütközik. A légellenállás felhevíti a rénszarvasokat. A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 trillió Joule energiát nyel el. Elhanyagolható idő alatt égnek el, (eközben 234 000 000 000 decibel erejű robbanás hallatszik) kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast. Az egész szán (a rénszarvasokkal együtt) 4,26 ezredmásodperc alatt ég el. A Mikulást, akire eközben 297 500 N cenrifugális erő hat, 120 kg-os Mikulás esetén (ami nagyon kevés) 8 207 123kg-os erő préseli a szán háttámlájához...Összegezve: a fenti számítások mutatják, hogy léteznek még csodák.
-
No-kia
addikt
itthon, nálunk miért 6.-án este jön a mikulás? meg mindenkinél a faluban?
vááááááá, nem hiszem el, mamám......
mama ordibál h gábor gyere enni
én: alszik
mama: Gábor alszoll?
én: hát ha felébreszted akkor nem
mama: GÁBOR ALSZOL?
Tesóm kómásan felkel: miaz?
mama: azzót kérdezem h alszole?és ezt komolyan gfondolta, semmi poén nem volt benne
-
WesTM
őstag
Megjött a mikulás. Kisöcsém 3 percen keresztül sikított xD
El volt terelve a figyelme, be lett készítve minden cipőbe a csomag, aztán mikor már untam hogy rfactorozik, leküldtem körtéért a gyereket. Na akkor kezdődött nála az öröm. Jó hogy így tudnak örülni a dolgoknak! Apum tud még így örülni. Mint egy rossz gyerek...Amúgy merre van mindenki?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Háháá hazaértem, kint voltam pecázni, december 5.-én pontot fogtam. Ilyen se sok történt még velem. Tavon állítólag 2 hete nem fognak halat, én kimegyek egyből ponty.
Aztán máskor meg furán néznek rám mikor olyan finom szerelékkel horgászom mint a gondolat... - 80-85méterre... Na nembaj megérdemlik.Utána elvittem anyumat vásárolni, estére meg kis bulit kéne összehozni. Königben állítólag nagy tekeredés lesz, kéne valami nőt nézni...
MAI ZENE: Inna - Nights & Days üvöltettem a kocsiba.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah 25% a dirt 2 , bár még nem vittem túlzásba, nem akarom hamar megunni, szval csak mértékkel
-
törölt tag
válasz szilva01 #16925 üzenetére
Nero 8 Lite-ot használok, eddig ez vált be legjobban.
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #16929 üzenetére
jah, soundtrack-et írj akkor, am googlebe beírod és kapsz vagy 40 oldalt ahol levan írva
* Biffy Clyro - Mountains
* Black Stone Cherry - Blind Man
* Black Tide - Shout
* Blakfish - Jeremy Kyle Is A Marked Man
* Bloc Party - Helicopter
* Deichkind - Ich Betaeube Mich
* Die! Die! Die!- Sideways Here We Come
* Dinosaur Pileup - All Around The World
* Eagles Of Death Metal - Wannabe In LA
* Elbow - Ground For Divorce
* Hollow Earth Theory - Transmission
* Iglue & Hartly - Viiolent & Young
* Kram - Good Love
* Ladyhawke - My Delerium
* Madine Lake - Never Take Us Alive
* MSTRKRFT - Work On You
* Proceed - Treading Water
* Prodigy - Warriors Dance
* Qemists - Lost Weekend
* Queens Of The Stone Age - Little Sister
* Rise Against - Injection
* Santogold - Say Aha
* Scars On Broadway - They Say
* Silversun Pickups - There's No Secrets This Year
* Bloc Party - Talons
* Franz Ferdinand - Ulysses
* Friendly Fires - In The Hospital
* Friendly Fires - Lovesick
* Glamour Of The Kill - A Hope In Hell
* Steadlur - BumpN
* Templeton Pek - Red Lights Flash
* The Automatic - Steve McQueen
* The Cribs - Men's Needs
* The Futureheads - Radio Heart
* The Hot Melts - Edith
* The Rakes - 1989
* The Stone Roses - This Is The One
* The Subways - I Won't Let You Down
* The Temper Trap - Science Of Fear
* The Walkmen - The Rat
* Tommy Sparks - I'm A Rope
* You Me At Six - Save It For The Bedroom
* Unkle ft Josh Homme - Restless
* White Denim - Let's Talk About It
* White Lies - To Lose My Life
* Yeah Yeah Yeahs - Y Control[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Nem tudjátok hol találom meg a DiRT2 track listet?
-
szilva01
őstag
Ti milyen dvd író programot használtok/ajánlotok?
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #16919 üzenetére
hát akk nem tom h miért annyira jó az a 2500ft megtakarítás évente (úgy hogy minden nap megy 15 órát)
akk már inkább az h nem kell a kábelt odahúzni, de nem a fogyaztás miatt venném
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, találtam egy megoldást, amivel ki lehet kerülni az ATI OverDrive limitet. Nálam sem az ATT, sem a Rivatuner nem működik, de az AMD GPU Clock Tool igen, egyszerű akár a faék, de ha beállítok vele egy órajelet, akkor az fix, nincs PowerPlay. Nézem, meddig megy.
-
törölt tag
válasz westcoastog #16917 üzenetére
Az biztos, hogy nem fog fűteni, akár passzívan is lehetne hűteni, az lenne ám a jó!
Sulinkba FuSi gépek vannak, elég jók (E6600, 4GB RAM, 500GB HDD) és szó szerint nincs hangjuk, még akkor is alig van hangjuk, mikor mind megy. Meg kell kérdeznem, mi a csend titka? Talán vízzel hűtenek?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy néz ki, hogy csak egyszer fagyott ki, remekül fut a játék, 700/1000-en ketyegő 4830-cal illik is szépen mennie. Mondjuk van egy-két érdekes dolog, pl ha egyenes megyek, akkor is nagy porfelhő van utánam, mások mögött meg nincs semmi. Másik, hogy néha balra akarok kanyarodni, azt jobbra csúszik.
-
subaruwrc
félisten
mi a helyzet errefelé?
látom mindenki dirttel csapassa még csak a demo van meg de az nagyon babán megy 1920*1080 minden highon 4 msaa val 60 fps körül, csak ha a visszajátszásnál a felverődő por látszódik, akkor esik le 40 35 köré. nekem bejövős, várom hogy meghozza a teljeset a futár -
No-kia
addikt
hamachival megy a multi?
-
törölt tag
Hoppá, lesz energiatakarékos 5750. [link] Ilyesmi kell majd nekem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah, DiRT 2 lejött, High + 2x MSAA grafon 50-60 fps. Szééép, mentések is működnek, de a második verseny után kifagyott.
-
pckownz
őstag
A játékban fellelhető Dave Mirra az a bmx-es?
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #16900 üzenetére
nemlesz nagy különbség
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest