Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz szilva01 #2126 üzenetére
CCC szeret mindenkit valamilyen módon szivatni...
Próbáld meg, hogy csak a drivert + Ati Tray Toolst telepíted fel.Amúgy Üdv. a klubban! Csak egy "kikötés", hogy ATi vgad legyen!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szilva01 #2129 üzenetére
ATi Tray Tools videokártya beállításokhoz szoftver, mint a CCC, csak egyszerűbb, gyorsabb, "profibb".
-
No-kia
addikt
válasz szilva01 #2278 üzenetére
hát ha nem majd mesélünk az unokáinknak: "Egyszer régen mnikor még fiatal voltam létezett egy fórum, a tagok esküt tettek hogy a 10000. Hsz nél partit csinálnak, de a világ egyre roszabb és züllödt lett, a topik egyre csak ürült. de most 2050-ben rajtatok, az utódokon a sor, hogy egy hatalmas partit csináljatok" és ezekkel a mondatokkal elhagyjuk a földi életet
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz szilva01 #2288 üzenetére
de am még teszem a hülyét, ő meg kérdezgeti hogy mikor lesz tali meg ilyenek( meg a másik gyerek is tudta hogy szoktam vele találkozni ) meg majd szünetbe.....blabla, én meg csak helyeselek, bosszú álló tipus vagyok még vmit kikell találnom, nehogy csak én szop%am be..azt már nem
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz szilva01 #2299 üzenetére
vagy éppen egy atom katasztrófába, de nem árhatok a gyereknek mert a tesója a legjobb haverom, ha nem lennének rokonok, beb@sznám a szélvédőn a BMX-em de a szivatáson még gondolkozunk, vmi kura jót kell kitalálni, ötletek jöhetnek
-
-
No-kia
addikt
válasz szilva01 #2317 üzenetére
nah látod a kreativitásom hatalmas,ez ebből is látható, ez én vagyok kis photoshoppal
mondtam haveromnak hogy msnen kavarjon a csajjal , és nem összehozott egy talit vele, nah kezdődik a móka
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #2358 üzenetére
gumiasztalozom mondjuk ez így viccesnek hangzik de nézd emg ezeket a vidókat:
-Olimpiai Bajnok gyakorlata ieneket azért még nem tudok de azért 5 fajta Duplát igen( kettő szaltó egymás után a levegőbe egy urgásból de ezt majd megérted)
triplát(3 szaltó egymás után) sajnos még nem-No persze minden sportban vannak veszélyes dolgok és az úgy jól tud esni mikor 7-7,5 m magas ból kiesel (profik felugranak 8,5-9m -re is) akár padlóra akár a gumiasztal acél részére(a keretre ami kifeszíti a gumit)
nekem most nyáron kiugrott a csigolyám a helyéről egy rossz érkezés miatt nagy bajom nem lett vissza lett rakva(roppantva) csak az izom sérült a gerincoszlop mellet..... szinte a nyári edzőtábor felé kihagytam emiatt de amugy jó sportág nagyon fárasztó tud lenni no meg izgalmas mikor valami újat tanul az ember nem mellesleg nagyon jó reakció időd kell h legyen ...elugrás ereje ,iránya, mozgások véghezvivése mindezt tizedmásodpercek alatt
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #2362 üzenetére
"...másnap felse bírtam kelni az izomláztól..."
igen aez a sport lényege h nevetve erősít mondjuk nekünk azért már nem így megy mert nekünk nem csak ugrándozni kell hanem elemeket csinálni a levegőbe
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
-
FefeeX
veterán
válasz szilva01 #2443 üzenetére
mi passzív? Csak mert a magánban szerelt Accelero S2-n kívül biztos nem kapsz ilyen teljesítményű kártyát passzívban...
Am. az 512es kártyák valóban jóval drágábbak, annak ellenére hogy tesztben nem tudnak szinte semmivel többet De én az enyémet a speckó hűtése miatt szeretem, és ha egyszer le is cserélem, akkor is elteszem ezt, mert egyszerűen "beleszerettem"
-
törölt tag
válasz szilva01 #2447 üzenetére
A passzív valóban azt jelenti, hogy csak borda, de sokszor csak "álpasszív" mert sokan szerelnek rá utólag egy ventit, és akkor már nem passzív. Igazából csak akkor lenne igazi passzív hűtés, ha az egész gépben egy darab venti sem lenne, ami azért elég rizikós egy erős gépnél.
-
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #2968 üzenetére
én úgy hallotam h kibaszás van az ati kátyákkal és 3870-en ugy fut mint egy 8600GT-n ami a vicc az egészben h egyátalán nem egyfomra kategória.....azaz nv pénzel megkent a GTA4 motorja.....
-
No-kia
addikt
válasz szilva01 #2974 üzenetére
itt vagyok , csak rengeteg dolgom, van , esszék, nyelvvizsga, jogsi, szakosodás nem sok időm van fórumozni, olvasgatom a hszeket infóórán, csak írnimár nem nagyon van időm, hétvégeken meg nem mindig vagyok itthon, (mostis az egerszalóki Salt Hill-ben voltam, 5 csillagos termál fürdő , ma délelőtt meg korizni, szét is ment a seggem a sok eséstől ) szval zajlik az élet, de ahogy látom azért itt is
Bluegene: nah az jó, ha nokiád van én most épp samsungra szeretném cserélni, mert nem sok nokia van amire az n73 at megérné sztem lecserélni, eg yomnia a cél, persze majd csak nyáron
-
Bluegene
addikt
válasz szilva01 #3039 üzenetére
jah nem kell parázni! kivácsi lennék ha élőben taliznánk akkor is ilyen jól kijönnénk, hmm lehet hogy nem
fogok találkozni feefexx-el beszéltem már vele telefonon, tökre nem olyan hangja van mint elképzeltem
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest