Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
Aktív témák
-
törölt tag
válasz szilva01 #16925 üzenetére
Nero 8 Lite-ot használok, eddig ez vált be legjobban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #16545 üzenetére
Chuck Norris nem hord karórát. Ő dönti el, mennyi az idő.
A legtöbb gyerek bele tudja pisilni a hóba a nevét. Chuck Norris még a betonba is!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FefeeX
veterán
válasz szilva01 #15656 üzenetére
Ez a Warcraft3 "kieg", nem? Amit még sosem próbáltam De majd énis megpróbálom
Nincs interneted, vagy mi a gond? Sajnos a linkek tartalmát egyesével kell lementegetned, azt tárolja a kapcsolatnélküli munka, amit már megnyitottál előtte...MOD: Próbaképp megnyitogattam a hősöket kapcsolattal, visszamentem a "kezdőoldalra" amit linkeltél. Kapcsolatnélküli módban azokat meg is nyitja, csak azt nem amit nem nyitottam meg előtte, no de nem is csoda, ez így működik
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz szilva01 #15650 üzenetére
Van amit lehet, van amit nem... De egyébként ha alapon hagyod a böngésző beállítást (200mega plusz cache), akkor ha kapcsolatnélküli módot belövöd, sok gyakran használt honlap úgyis be fog jönni.
Vannak olyan oldalak, ahol sajna nem működik a mentés sehogy, mert a kódba belekerül a meta adat, hogy keresse az új verziót/ne mentse a honlapot/ilyesmi...
Egész honlapot menteni nem igazán lehet, illetve ha igen, ahhoz kell egy program, lapokat le tudsz menteni tartalommal együtt, megint azzal a kikötéssel, hogy a lehetőség függ a felhasznált technológiától...MOD: Fájl/kapcsolat nélküli munka
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #15284 üzenetére
zseb-hoki? suli óta nemc sinálod.....ehhh
srácok...votlam futni rendes bemelegítés előtte....3km 10 perc alatt (multkor ez 12 percbe telt) persze egyenletes tempon van ahangsúly nem a kifulladáson
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz szilva01 #14989 üzenetére
"Pirított ribanc"
Zk: Fasza! Tetszik. Elfogadnám, nem lenne venti gondom.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14904 üzenetére
akkor jó.....majd megértemmit akartál kifejezni
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14892 üzenetére
pavlovi reflex, gondolom nem ismered ezt a szakkifejezést
vagy tévedek?nokia: most telepítem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14871 üzenetére
nálad lehet, nálam t-vel kezd, m-el végződik... ;
any question?873: én nem írtam, hogy töltöm...miről beszélsz?
hallatlan, mitőbb..elképesztő....
én a TÁLALOM szóra gondoltam ott, abban a hsz-ben[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szilva01 #14810 üzenetére
Az N-es routerek nemcsak azért jobbak, mert gyorsabb nethez is jók, hanem mert általában 3 antennájuk van, így erősebb jelet sugároznak. Nálunk 4 MBit-es lenne megosztva, csak én virágboltolok, többiek csak neteznek.
Zk: Így kell csinálni! Nálunk a BMF-en elég gyenge a wifi, valamelyik környékbéli netjét lopják a haverok, de még a kocsmában is fogható!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szilva01 #14804 üzenetére
Linksys WRT54GC, WRT54GL, Edimax BR-6204WLG, BR-6524N, D-Link DIR-300, DI-524, ezeket a routereket lenne érdemes megnézned, én is ezek között filózok, mert van két asztali PC, meg egy laptop nálunk, de net csak az én gépemen van. A D-Link-et az évfolyamtársaim nem javasolják, a Linksyst annál inkább (A GL-t meg különösen, de nekem az már sokba kerül, így a GC ami esélyes), az Edimax BR-6204WLG azért, mert kb feleannyiba kerül, mint a többi és tudása alapján teljesen megfelel ez is, az Edimax márkáról a PH!-n eddig csak jót olvastam. Ja és SMC-t kerüld messzire.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14740 üzenetére
énis ....
szerk: igen, azkiller: azért nem ment a ventije, mert használt volt?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14734 üzenetére
még jóhogy a topicnak van mostoha apja is. mert apátok sehol sem van, mikor zeng az ég
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14730 üzenetére
van ennek a módszernek egy topicja.....
linkeld be oda a muzsikádat ...vagy a fürdőkádat. mitbánomén[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14725 üzenetére
ez nem Carbon zene. azokat betéve ismerem
mostis azzal toltam...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #14337 üzenetére
kempelnék xDXDXDXDXD BÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁÁHÁH:::DD
ez adta....nekem nem kell plázába menni elég keresni egy WLAN-t és mivel 2-3 szabad (valóban ingyenes tehát nem szomszéd nete vana ezért így jó)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14309 üzenetére
nálam meg nem talál semmit, a gép mégsem múkodik megfelelően
" Wise Registry Cleaner 4 " <- ezt ismeri valaki?
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14271 üzenetére
ezt látam már. brutál jó (Heineken faXa kis reklámokat gyárt)
mintahogy a Heineken sörike is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14210 üzenetére
hm....
nem vagyok meglepve....valahogy nagyon nem!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14208 üzenetére
ez lett a vége is?.....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14113 üzenetére
és milyen linket? guglin nincs fent, akkor szted honnan van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14065 üzenetére
teljes mértékben
#066: jó, várj. mindjárt hiszek neked
te Benszii, nálam az asztal alá ivás nem verseny szerű. én szép komótosan eliszogattam a Diesel keverékemet, meg a vodkácskát mellé.....igaz, beálltam mint a gerely(amit te nem láttál, mert ...mert nem ), de akkor ott ki nem?....
azért ezt a két keveréket, mert a pia nagyon dúrván fogyott..ezt megmentettem "magamnak".Péterem is meglepődőtt, pedig nem gyengén feltankolt indulás előtt....
de Péterem is bevolt baszcsizva..... sokat köllött kapaszkodnia neki is, különben paff a büdös sárkány lett volna...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #14054 üzenetére
baszod, kb 10-15 fénykép után lemerült a fényképezőm....
későn raktam fel itthon tölteni...de úgytudom Péterem canonja is elfáradt...fefe: mivolt kamu?....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13903 üzenetére
szvsz nagyon jó film ez a District 9 ....
szerk:
rohadtul nem válasz akart lenni, bocsássmeg![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13786 üzenetére
hát van ez így....
a választ megkapta, ahogy PH-san illik?Péterem:
" Szerintem ott kijött Jin a prociból, és szétnézett a szobában... Hogy kerülök egy majomketrecbe? " kereste Jang-ot, nem?....öcsém ez a hszed se semmi[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz szilva01 #13786 üzenetére
Kész ezzel megöltél most egy időre.
Mégasszondja: "CPU:Intel Core 2 Dual cpu e7300 2.66 ghz szeretném 2.4 vagy 5 ghz re"
"cpu vcore 3.5000v
és továb nem akar müködni szal nem kapcsol be a monitor "elmebeteg.....
Szerintem ott kijött Dzsin a prociból, és szétnézett a szobában... Hogy kerülök egy majomketrecbe? aztakurva de durva volt a tegnapi buli...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13777 üzenetére
netán a sörre teccik gondolni?....
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13737 üzenetére
én azokhoz a leginkább..
intelt kitagadtam, nV-vel együtt
öcsém gépében kandikál egy MSI FX5200. és egy P4 1,8..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szilva01
őstag
válasz szilva01 #13727 üzenetére
Napi zene: ezen is csak röhögni tudtam
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13727 üzenetére
énmeg nemtudom miről van szó
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
válasz szilva01 #13705 üzenetére
FIGYELEM FELHÍVÁS!!!! ACHTUNG!!!
MEGVAN A BULI HIVATALOS HELYE, IDŐPONTJA, KÖLTSÉGE!!!
Sajnos a rohadt nehéz helyzet miatt, amivel a helyszerzés során találkoztunk, változásokat kellett eszközölni.
IDŐPONT: október 16. (péntek)
Helyszín: Jászberény. HALI-tó
Befizetendő költség: 1500ft, mely tartalmazza a bérleti díj fejenkénti költségét, a kaját, és a piát.Olyan helyet sikerült szereznem, amire gondolni sem mertem. Úgy tűnt helyünk sem lesz erre saját házikó, tóval, elkerítve. Azt hiszem ideális lesz a bulira.
Az árból is kaptam engedményt, mert ismernek, én vagyok a kismotoros srác, így majdnem fele pénzt kell fizetni a házért/kopf.Szombat reggel 8-9ig miénk a pálya, utána egyeztetünk, hogy mikor megy vonat, és a szerint intézzük a dolgokat! Az állomásra természetesen visszaviszünk titeket!
Lejutás: Zk mesterem elvállalta ennek megszervezését, péntek délután ha együtt le tudtok jönni vonattal, akkor mi kijövünk értetek az állomásra, és kocsival elviszünk a helyszínre.
Horgászat is lesz, akinek kedve támad, az fáraszthat egy nagyot, részetekre felszerelést biztosítok!
Kaja úgy néz ki, hogy egy paprikás krumpli lesz, kolbásszal, virslivel. Én főzök, szóval vagy életben maradtok, vagy nem.
Zene muri minden lesz, nektek már csak arról kell gondoskodni, hogy nagyon rugtok be, vagy mégjobban, illetve az úton majd sok-sok képet készíteni a logout cikkhez!
Ezek 100%-os dolgok, sajnos irtózatosan nehéz volt helyet találni, összeteszem a 2 kezemet, hogy sikerült. Elnézést kérek az időpontváltozásért, de ez a TUTI, erre alapozzatok!
Jövő hétre már csak a részletek maradnak, de azokat már intézem!!!
Más: Zk-nak címezve!
Nézd mi hever itt mellettem!
Most megyek, megpróbálom megcsinálni ezt a másik gépet, ha kérdés van írjatok, válaszolok mihelyst végeztem!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13613 üzenetére
én szimplán meguntam....
3,5óra keresgélés után nem találtam Sidorovichot, és ink kiléptem Az anomália "dömpingről" nem is beszélek
-
nixx-21
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13570 üzenetére
most erre mit mondjak?....
majd lesz vmi, eccer...vagy mittomén....573: ha Te mondod...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13567 üzenetére
nekem Schalke04 van...
meg hozzá a mez...kék-fehér....hattalmas Gazprom felirattal..sokkolom BP-et, mikor kicsapom rá a Nagy Mo. nyakláncot
azt se tuddják, ki az aki hol van" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FefeeX
veterán
válasz szilva01 #13430 üzenetére
Miért hívják Jack Bauer-nek Jack Bauert? Egyébként a németek nem használják szitokszónak azt hogy paraszt, mert gyakorlatilag amire mi használjuk, az egy igazi parasztnak, aki tudja, mikor kell vetni, aratni, stb, sértő lenne, a sok gyökérnél (sőt, még az átlagembereknél is) sokkal okosabb.
Visszatérve: valószínű a Bauer azért Bauer, mert valakinek a vezetékneve alapján kapta a nevét.
Ezen meg majd behaltam:
ZK a ß-t B-vel írta LOL (AltGr+Á, így legközelebb nem rontod el )
(és látom ez nem is csak nekem tűnt fel )Végigértem, unatkozom, valaki jöhet dumálni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13438 üzenetére
segítek: Alt Gr + á = ß.. de neszólj senkinek
Péterem:nagy ölelés
jóccakát aki elvonul...
(#13437) nixx-21: próbáltak már combon kapni, nemsikerült..
mivel eléggé vastag a combom, nem ért semmit. jah, és ezt egy SÜN követte el ellenem, gumiBOOT-tal... nem éreztem, hogy megütött.. persze volt, amitől úgy összecsuklottam, mint akit állva hanyatt coptak, de az más tészta volt...túléltük/tem...de hajrá....legyen szerencséd...
de sztem mire Te engem ilyen módszerrel a földre kényszerítenél, akkor biza furcsa világunk lenne...én erre a szitura valahoyg nem látok esélyt, Te?..[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13430 üzenetére
nah, látod, énmeg ezt nem tudtam...
a válaszom, jó parasztosan: (hamár témánál vagyunk)
há' honna' tuggyam?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13427 üzenetére
gratulálok...
milenne ha nem tanulnál?..
alapból tudnád, amit írtam, nem?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13363 üzenetére
szép eredmény ...
köszönöm, Nokia
-
FefeeX
veterán
válasz szilva01 #12945 üzenetére
Notit is lehet tuningolni, én visszafelé szoktam, hogy az akksi üzemidejét növeljem (az x1600 szívja mint a fene) --> 0,1-0,2 voltot rmclock-kal lazán lehet rajt csökkenteni azonos órajel mellett
Nokia: bár még itt nem végeztem a végigolvasással, csak annyit kérdek, ebben a topicban nyomtad a hsz-t, amire kaptad?
Yupyup: #12967 Egyik szemem sír a másik meg haj?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13076 üzenetére
engem effektíve mindíg
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13054 üzenetére
nah az az a játék, amit elrontottak az irányításal szvsz
hiába a 16:9-es monitor, az irányítása élvezhetetlen...
kapálózok jobbra-balra. aztsetudom hol áll a fejem....
pedig a Movie-t láttam, nagyon brutális" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz szilva01 #13066 üzenetére
Most néztem meg a maconkai bojlis verseny videoját, hát mindjárt beleugrok a gumicsizmába, aztán kimegyek a tóra bojlizni egyet. Ma is odaértünk hatvanba, berényi ismerősök voltak bojlizni az éjjel, 8kor már 4és 7 kiló spontyokat kellett nézegetnem, megevett a sárga irigység, hogy én meg nem ülök ott bedobott cuccal.
Nem baj októberben betámadjuk maconkát!!!
No-kia: Jó éjszakát!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #12877 üzenetére
fent vagy msnemen? jó eddig nem is tdutam......írj már rám lécci beb@szlak PH csoportba mert így nehéz megtlaálni 350 ember között
fent se vgay nekem.... miért akarsz átbaszni? egriszilva@hotmail.com <- ez nekem nicsn fent...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
válasz szilva01 #12823 üzenetére
Történet. Motorral állok felezővonalon. 3-as BMW-s nénike szemből felezővonalon 70el jön, és szépen telibevert fékezés nélkül.Fel sem tudtam eszmélni csak jött, és bumm...25 métert repültem mikor leértem. Elég csoda hogy megmaradtam. Jobb lábam, meg motor ment totálra, azóta már egyben van félig-meddig mind2, csak soha nem lesznek olyanok mint régen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #12751 üzenetére
..nemtudod te mi a jó
12754: hm. ezekszerint "friss" PH!-s vagy valóban, hiszen ha gyakori "néző" lennél, látnád mimegy eme szent szerveren...
windows-ubuntu, vagy Ati vs nV, fehér vs fekete stb.....örök flémkeltő téma
de mostmár eztis tudod...![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #12749 üzenetére
ha úgyadódik, szoktam töményet fingani
tapéta málik olyankor, de a szesz "egyetlen" átka12752: eddig nemszóltam. de mostmár....
ezt írtad feljebb: " a komplett win7 topikot linkeltem be, mert unalmas a marakodást olvasni szakmai hszek helyett " ok. elfogadom....
erre leoltod szilvát, hogy: "...úgyhogy ha megkérhetlek maradj ki ebből, vagy ne olvasd el amit írok. kösz!"
ok<-> okozat...te mondtad....
akkor ezesetben, kiindulva az alapoktól:
Te minek olvasod/olvastad a marakodást a W7 topicban?...[ Szerkesztve ]
-
ne_nezze
aktív tag
válasz szilva01 #12744 üzenetére
ó jajj, elnézést kérek, észre sem vettem, hogy itt milyen csudajó a hangulat!
az engem sértő hozzászólások meg az én hangulatomat rombolják, úgyhogy ha megkérhetlek maradj ki ebből, vagy ne olvasd el amit írok. kösz!
@12751: szerintem meg az a kicsinyes, ha valaki vérmenővé válik miután senior tag lesz belőle és mindenkit lenéz csupán azért, mert később regisztrált és/vagy kisebb rangban van.
a flémet nem én kezdtem, véletlenül akadtam rá, hogy engem pocskondiáznak, ezt pedig nem tűröm el. főleg ha az illetőnek semmi oka nincs rá.[ Szerkesztve ]
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #12727 üzenetére
de finnyás bélésed van komám
de nembaj, egye penész
iszunk amink van" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz szilva01 #12722 üzenetére
Hülyék, de boldogok!!!
Egyik kedves jövőbeni rendőr osztálytársam mondja mindig, Csinyi (ez a nevem nála), te veszélyesen hülye vagy. Igaz adtam erre 1X-2X már az életben okot. (for example mikor 10.ben a 9.es irodalomfüzetet vittem el véletlen, és halál nyugodtan kipuskáztam belőle az irodalom dolgozatot, miután észrevettem, hogy a füzet tavalyi, és valami teljesen más vázlatát írtam bele a dolgozatba. Na ez merész volt. A poén hogy volt aki rólam másolta az egészet. Így lett Anyeginből Fehérlófia....
Na szóval nem tagadom, hogy én is a pihentek táborának tagja vagyok!De így boldog az ember és kész!
ne_nezze: No offense, de ezt légyszi P.Ü.-ben lejátszani. Ez a vita nem illik a topic képébe.
Tisztelettel: Dr. David Hasselhoff
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
ne aggódj ha csak vodka van akkor azt is megiszom....de ha lehet választani akkor jobb szájizzel iszok mást....de ha nincs akkor azzal kell beérni ami van
van is egy mondás:
éhes ember nem válogat.....jelen esetben szomjas ember nem válogatAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
de a legfavoritabb pia akkoris a Malibu marad ez egy örökzöld.....igaz csak 20% tehát éppen hogy még töménybe tartozik de áááh utánohatalanul finom tud lenni....jó rég ittam már lehet hétvégén benevezek egy üvegre
-
nixx-21
őstag
válasz szilva01 #12677 üzenetére
anno is ien cigányozás volt....
akkor asszem ZK meg én kaptunk 3 nap tiltást....és bluegene 5 napot....az durvább szitu volt és akkor volt arról szó h többet nem említünk meg ieneket....
tiltásról meg annyit h oké h balhézol egy win7 topikban....meg mindegy nema z én beleszólásom csak ide ne hozd be a balhét......mert addig oké h itt is fognak reagálni rá és nem mindíg sül el jól a dolog.....
nagyon nem seretném bezáratni ezt a topikot nekem igenis sokat jelent....
főleg mint a topik apja....Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest