Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ventur@ senior tag válasz  kisza25

üzenetére kisza25

üzenetéreNa megfánkoztam a kártyát  . 1 órát ment alapbeállításokkal Stability test módban és 1280x1024-ben. MSAA nem volt rajta. Semmi olyan nem volt amiről korábban mutattam képet. Elötte újrapasztáztam és ahogy láttam jól fekszik rá. Ugye ehhez a hűtőhöz (Zalman VF1000LED) van egy fanmate az kb. 40-50%-ra van állítva. Na ilyen beállításokkal volt max 80 fokos a GPU. Az az érdekes hogy a gyári hűtő sem teljesít jobban . 1 órát ment alapbeállításokkal Stability test módban és 1280x1024-ben. MSAA nem volt rajta. Semmi olyan nem volt amiről korábban mutattam képet. Elötte újrapasztáztam és ahogy láttam jól fekszik rá. Ugye ehhez a hűtőhöz (Zalman VF1000LED) van egy fanmate az kb. 40-50%-ra van állítva. Na ilyen beállításokkal volt max 80 fokos a GPU. Az az érdekes hogy a gyári hűtő sem teljesít jobban . Nem lenne még sem jó rá a Zalman (megnéztem támogatott a HD4670!)? . Nem lenne még sem jó rá a Zalman (megnéztem támogatott a HD4670!)?Anno a heatpipe-os GF 8600 GT-met közel 15 fokkal tette hűvösebbre. Ezen meg max nyertem vagy 5 fokot (null terhelésnél!). Karcsúnak tűnik  . .Ajánlat  ? ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. 1 órát ment alapbeállításokkal Stability test módban és 1280x1024-ben. MSAA nem volt rajta. Semmi olyan nem volt amiről korábban mutattam képet. Elötte újrapasztáztam és ahogy láttam jól fekszik rá. Ugye ehhez a hűtőhöz (Zalman VF1000LED) van egy fanmate az kb. 40-50%-ra van állítva. Na ilyen beállításokkal volt max 80 fokos a GPU. Az az érdekes hogy a gyári hűtő sem teljesít jobban
 . 1 órát ment alapbeállításokkal Stability test módban és 1280x1024-ben. MSAA nem volt rajta. Semmi olyan nem volt amiről korábban mutattam képet. Elötte újrapasztáztam és ahogy láttam jól fekszik rá. Ugye ehhez a hűtőhöz (Zalman VF1000LED) van egy fanmate az kb. 40-50%-ra van állítva. Na ilyen beállításokkal volt max 80 fokos a GPU. Az az érdekes hogy a gyári hűtő sem teljesít jobban  . Nem lenne még sem jó rá a Zalman (megnéztem támogatott a HD4670!)?
 . Nem lenne még sem jó rá a Zalman (megnéztem támogatott a HD4670!)? ?
 ?