Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Ez volna az ? [link]
Képek a 3. oldalon: [link]Ez a 4670-nél mennyivel, és milyen játékoknál / felbontásban / részletességben erősebb ?
Mert ha tényleg 10e körül lehet ilyeneket kapni, akkor egy ismerősömnek lehethogy jól jönne egy ilyen, és neki a fogyasztás nem túl fontos - velem ellentétben.
Vagy ezt valami nagyon jutányos áron kapod meg ennyiért ? -
atesss
addikt
Hát ha 4670-et veszel, azt jó le kell alkudni.

Én is így tettem, és 10500-ért vettem egy Sappire 4670-et, és ez az eredeti, magasabb 750/1000-s órajelekkel rendelkezik, olyan mint ami a PH tesztben volt [link]
Mondjuk gari nem volt már rá, többek közt ezért is akartam és tudtam lealkudni.Crysis, GTA4 - 1920*1080-ban, hát ez azért elég kemény.

Ehhez a 3870 ugyanúgy kevés szerintem...A 4670 nagyon keveset fogyaszt IDLE-ben, a 3850 sem rossz, de a a 3870 szerintem már jóval többet fogyaszt.
Játék alatt meg végképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A héten óvatosan neki esek akkor
. Gariba nem fogom bedobni mivel jól teljesít a kártya és elégedett vagyok vele teljesen
.