Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
És ezzel gyorsabb mint a 11.12-vel? Mert akkor lecserélem!
-
treck1985
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Az a baj, hogy a Windows eszközkezelő sem ismeri fel a kártyát, és hiába módosítottam az inf fájlt, azt írja, hogy a legfrissebb driver van telepítve. Lehet, hogy a kártyával lesz valami gond? Eddig semmi probléma nem volt vele, az előző Win7el hibátlanul működött.
-
treck1985
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Az inf fájlt és az eszközazonosítót hol találom meg, és pontosan mit értesz az alatt, hogy manuálisan telepítem?
-
tasakos
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Nem tudom, mert kiolvastam a biosát és abban elvileg benne vannak a 2d-s órajelek meg h mennyire kellene levennie, gondolom akkor csak van benne. Azt tudom h vannak olyan kártyák amik nem veszik le, de én úgy láttam, hogy ennek a bios szerint is le kéne, h vegye az órajeleket. Ja és egy észrevétel: mindig azt írja ki a gpu-ra, hogy 99%-ban használt...
-
Nightvision1
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Ha kikapcsolom a VPU Recoveryt,miben fog változni a teljesitmény?
-
válasz
Badman 4ever
üzenetére
AZ igen ezt jol benéztem

-
kovacsroli
senior tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Én is gondoltam erre, hisz ez a legegyszerűbb, de letöltöttem 2 helyről is és mindkettő hibás volt.
Esetleg ha nem fáradtság és neked még meg van, nem küldenéd el nekem mail-be?
Egyébként grat a 10000-ik hsz-hez

-
Ventur@
senior tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Ezt a VRAM hűtős dolgot még kipróbálom. Van otthon egy Zalman VF1000LED-em, ahhoz adtak ilyen ramsüniket. Rádobom hátha segít (meg rádobom a hűtőt is.Hátha alapon
). De őszintén megmondom, hogy kezdem elveszíteni a hitem
. Tegnap leszedtem a 10.5-őt majd feltettem a 10.4-et. Gyári órajelen mind GRiD és mind FurMark alatt gond volt (kb. 2-3 perc után már jelentkeznek a gondok!). Levettem 750-re a VMEM órajelet. Ott is gond volt. 720-on nincs gond
. Komolyan kezd idegesíteni már ez a vga
.Tippet köszi
. Jön a hétvége lesz időm vele szöszmötölni. Aztán ha nem jó hétfőn megy garba. Jobbat már nem tudok kitalálni
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Az a gáz , hogy semmilyen szinten nincs húzva a VGA. De kaptam tippet másik topikban amit te is írtál
. Csökkentettem a vmem órajelét 10%-al. Így 5 perc után nem volt képhiba FurMark alatt és 10 perc GRiD után is okés volt. Remélem így marad
.De ha nem volt húzva, ilyen hiba mitől lehet? Kezdi megadni magát a kártya
? -
] StRucC [
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Nekem AGP 4650 xfx ... 10.5 szerintem tuti

-
Nimda
addikt
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Igen tudom,de érdemes e váltani?Olvasom a fórumokat,de semmi konkrétumot nem tudok kivenni,mindenki panaszkodik valamire a driverek kapcsán.Lassan rá kell nekem is jönnöm,hogy tökéletesen müködö driver nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). De őszintén megmondom, hogy kezdem elveszíteni a hitem
. Tegnap leszedtem a 10.5-őt majd feltettem a 10.4-et. Gyári órajelen mind GRiD és mind FurMark alatt gond volt (kb. 2-3 perc után már jelentkeznek a gondok!). Levettem 750-re a VMEM órajelet. Ott is gond volt. 720-on nincs gond
. Komolyan kezd idegesíteni már ez a vga
.
.