Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
Köszi a választ
. Tegnap késő este még kipróbáltam a GPU-Z-s logolást. Vagy én vagyok balf*sz vagy a GPU-Z bolond de eléggé érdekes eredmény jött ki
. Kb 20 percen át ment háttérben és végig 165/250-en (ha jól emlékszem az értékekre) volt a vga és max kb 50 fokra ment fel (egy kis Lead and Gold-ot játszotam!). Alaphelyzetben Windows alatt kb 42 fokos a Zalman hűtővel (nem tudom ez jó értéke
). DE kipróbálom az ötleted. Újrapasztázom hátha az a gond.Bár eléggé érdekes lenne egy még 1 éves sincs vga-tól ha memóriahiba
(tudom hogy benne van a pakliban de nem nagyon örülnék ha gariztatni kellene
).Van-e valami tipped mivel tudnom meghajtani jól a kártyát hogy mégis memóraihiba lenne?
Előre is kösz a választ
!Ui. VGA nincs tuningolva. Nem vagyok híve

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil gen2, garanciában cserélt, új termék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tegnap késő este még kipróbáltam a GPU-Z-s logolást. Vagy én vagyok balf*sz vagy a GPU-Z bolond de eléggé érdekes eredmény jött ki
. Kb 20 percen át ment háttérben és végig 165/250-en (ha jól emlékszem az értékekre) volt a vga és max kb 50 fokra ment fel (egy kis Lead and Gold-ot játszotam!). Alaphelyzetben Windows alatt kb 42 fokos a Zalman hűtővel (nem tudom ez jó értéke
). DE kipróbálom az ötleted. Újrapasztázom hátha az a gond.
(tudom hogy benne van a pakliban de nem nagyon örülnék ha gariztatni kellene
).
!