- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Felraktam a 8.10-et, de nálam nincs se ventilátorszabályozás, se hőfokvisszajelzés. Leteszteltem több játékot is (Warhed, BiA 3, James Bond QoS), és nem tapasztaltam gyorsulást a gyári cd-n található driverhez képest. Amúgy Sapphire 4670 a kártya.
-
Sundesz
addikt
2D-ben alapon is halk a ventije, viszont 3D-ben sűvít, ott érdemes leszabályozni majd. A 3850-esnél jóval hangosabb, az kellemes volt. De legalább 4670-es nem forrósodik fel.
-
Sundesz
addikt
Nem lehet tudni mikor lesz az új jövevény(ek)ről PH!s teszt? Kicsit nagy mostanában a latencia VGA tesztek terén... de már várom(juk) nagyon!
-
Sundesz
addikt
válasz
Mercutio_ #483 üzenetére
Én 19" Samsung 920N monitoron (natív 1280) 1024-es felbontásban próbáltam a Crysis Warhead-et és meglepődtem, hogy teljesen korrektül nézett ki. Nem vettem észre nagy minőségbeli romlást, csak azt, hogy sokkal gyorsabban futkos. Szal szerintem nem vészes játék közben.
-
Sundesz
addikt
Lehet már tudni, hogy mikor lehet megvenni a kártyát itthon is? Múlt heti megjelenés csak "paper launch" volt?
-
Sundesz
addikt
Nem rossz kis kártya lett. Arra lennék kíváncsi, hogy 780G-s alaplappal működne-e az, hogy a 4670 csak 3D-ben kapcsolna be?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest