Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
Nálad a pont haverem, nem is értem mit kínlódik itt mindenki, hogy 20 fokos legyen a csipje... Aki játszani akar, az kétévente úgyis kártyát cserél... Ezek a csipek meg a gyári hűtőjükkel is simán elmennek 4-5 évet állandó 50-60fokon is. Szóval úgy látom ez itt inkább hobbi :-)
-
Poplacsek
senior tag
válasz
tzsolesz #2992 üzenetére
Nekem 24"-os HP LP2475W-m van meg egy zafír 4670-es, de nekem egyáltalán nem ronda a FarCry 2 + a Crysis WH :-)
Nemtudom, biztos ízlés kérdése, de nekem naon tetszik a 24"-esen és a sebesség szempontjából is szuperül játszható. Persze tudom, hogy van aki 70fps alatt képtelen játszani egy játékkal de nekem a 25-30 mindig elég volt. -
Poplacsek
senior tag
Van egy láma kérdésem:
Ha holnap meglesz a HD4670-em akkor nyilván szeretném, hogy az alaplapi HD3200 teljesítménye hozzáadódjon a 4670-éhez. (+5-10%-ot jelenthet
) ehhez a monitort az integrált VGA-s alaplapom MA78G-DS3H monitor kimenetére, vagy a PCI-E aljzatban csücsülő kártya kimenetére tegyem? Hogy kell ezt a két VGA-s módot aktíválni?
Köszi!
-
Poplacsek
senior tag
Ha az árat nem nézzük, akkor a már kapható Sapphire vs. MSI vs. ASUS vs. Gigabyte HD4670 négyesből Ti melyiket vennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest