Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lehel22

tag

válasz Taifa Díaz #4166 üzenetére

Taifa Diaz: szerinted XP vel fogom hasznlani meg sokaig? Nem lehetseges az , hogy valami okbol kifolyolag 1 hetes a kartyam es nem volt idom uj operacios rendszert instalalni? :C Amugy csodalkoztam is hogy ilyen keson erkezett be az elso "szakerto" aki felhomalyosit , hogy mennyire potyara adtam ki apenzt... :) en oszinten egy kimerito fejtegetest vartam a dirx11 rol, a tesszelaciorol esetleg valamit a arrol hogy Mayaban mert maskepp csatoljak a vertexcsomopontot egy sikhoz mint 3DMaxba. Ja es meg ottvan a CPU bottleneck...errol semmi ? :)) Szoval ,..... teach me master Taifa Diaz , show me the light side.Az egytlen gond hogy meg xpt hasznlok az, hogy ezen a gepen dolgozgatok naponta sok-sok orat , es van egy csomo "vacak " programocska amiert en annyira odavagyok, hogy nem birok megvalni toluk, tudom ezek az ocskasagok nem annyira fontosak mint a Crysis, csakhogy en ebbol tengetem ocska kis eletemet :) es epp nem volt idom win7 -t pakolni meg agepre.Gondolom ez a magyarazat teljesen varatlanul ert...Elnezestha esetleg tulironizaltam a dolgot de nem kell annyit okoskodni , mindenki megnyugodott hogy vagod a dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák