- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
Taifa Díaz #4166 üzenetére
Taifa Diaz: szerinted XP vel fogom hasznlani meg sokaig? Nem lehetseges az , hogy valami okbol kifolyolag 1 hetes a kartyam es nem volt idom uj operacios rendszert instalalni?
Amugy csodalkoztam is hogy ilyen keson erkezett be az elso "szakerto" aki felhomalyosit , hogy mennyire potyara adtam ki apenzt...
en oszinten egy kimerito fejtegetest vartam a dirx11 rol, a tesszelaciorol esetleg valamit a arrol hogy Mayaban mert maskepp csatoljak a vertexcsomopontot egy sikhoz mint 3DMaxba. Ja es meg ottvan a CPU bottleneck...errol semmi ?
Szoval ,..... teach me master Taifa Diaz , show me the light side.Az egytlen gond hogy meg xpt hasznlok az, hogy ezen a gepen dolgozgatok naponta sok-sok orat , es van egy csomo "vacak " programocska amiert en annyira odavagyok, hogy nem birok megvalni toluk, tudom ezek az ocskasagok nem annyira fontosak mint a Crysis, csakhogy en ebbol tengetem ocska kis eletemet
es epp nem volt idom win7 -t pakolni meg agepre.Gondolom ez a magyarazat teljesen varatlanul ert...Elnezestha esetleg tulironizaltam a dolgot de nem kell annyit okoskodni , mindenki megnyugodott hogy vagod a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest