Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2,5 éves Sapp 2900XT-m. 2 napja gépeztem, MSN, net, stb, semmi extra, bedugtam a G25-t és utána indítottam volna a TDU-t, el is indult, de a játék betöltése közben szétesett a kép pár helyen. Kikapcsoltam a gépet, elmentem itthonról..
Tegnap benyomom a gépet, 1-2 órája MSN net stb megint.. Megint kormány be, TDU indít, de behalt az egész..
Bekapcsolom a gépet, akkor feljön az ASUS logó, de már ott is szét van csúszva a kép, Win betöltésnél is ilyen a kép.. Tegnap, meg ma kaptam egy ilyen üzit...
Most már ez se jön be, betölt a win, (üdvözlő képernyő már nincs), és semmi hatás, a monitor elkezd villogni...Szétszedtem a karit (mivel nincs már rá gari, 2 év volt..) kitisztítottam, újrapasztáztam, összeraktam, és semmi változás... (nem volt olyan retkes amúgy..)
Kidobhatom a kártyát, vagy van valami megoldás??
szek:
Csökkentet módban is ugyanez, csak akkor bejön a WIN és semmi probléma. Minden jó.
A vinyóról le kéne valahogy szednem a drivert, és újrarakni? Lehet csak ez a baja? Bár akkor nem lenne szétesve az ASUS logótól kezdve semmi...Vagy tévedek?
Tegnap 9.7-ről frissítettem a legújabbra 10.3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest