- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég újítottam a gépem, jelenlegi konfigom:
Alaplap: ASRock AM2NF3-VSTA, AGP 8x
Processzor: Athlon 64 X2 4400+
VGA: HD2600 XT
2x1Gb Kingmax 800 Mhz-es DDR2 RAM.Az a probléma hogy elkezdtem játszani a Call of duty 4-et, és az singleplayer egy pillanatában, a csernobilos pályán, miután lelőttem azt az embert a gépem szó nélkül újraindul. Kipróbáltam a játék multiplayer részét is, attól is újraindul néha mikor betölt egy-egy új pályát.
Kérdeztem már valahol mi lehet a gond, ott azt mondták h vagy a proci van túlhúzva (semmit nem húztam rajta) v a RAM szarakodik. Azt is elképzelhetőnek tartom h a játék hibás, mivel a Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be. Ez a játék viszont újraindul még 640x480-as felbontáson is. (pedig van külömbség közte és a Crysis közt)
Kérlek segítsetek ha tudtok, nem tudom mi lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest