- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
-
Csokibácsi
tag
válasz
wwenigma #6879 üzenetére
hát nemtom azért mondom hogy ugyanazt a grafikot beállítottam mint a 9800pronál és kevesebb fps.
hát azért álljon már meg a világ ien a mesében sincs
meg én nem megváltást vártam tőle csak oan 20-30al több fps-t nem kevesebbettöbbieknek köszi akkor sorba próbűlom a régi drivereket
-
fagy53
nagyúr
-
athomi
veterán
Baboon-nak is csak 800Mhz-ig ment a GPU.
Külön húzd a memót és külön a GPU-t. A GPU-nak úgy néz ki 780-on van a vége, az Aggregátor által említett ok miatt, de a memó sztem biztos megy többet is.Az én pro-m GPU-ja is csak 780-800Mhz-et megy, igaz húzhatom tovább is, de terhelés során kifagy.
-
KMT
addikt
Nekem úgy látszik olyan nincs.
Próbálgattam viszont 3D Mark 05-tel:
alap beállítások................GPU 783/810MHz
3DM p: 8342.....................9105
cpu p: 5810......................5609
gt1: 36,1 fps.....................38,3 fps
gt2: 25,3 fps.....................28 fps
gt3: 40,7 fps.....................45,2 fps
cpu1: 3,1 fps.....................2,95 fps
cpu2: 4,8 fps.....................4,8 fps(3, illetve 2 mérés átlaga alapján)
Tehát számomra úgy tűnik, hogy mégsem volt proci limit.
Apropó, miért van az, hogy az első mérésnél a proci rosszabb eredményeket kap, mint 2. vagy 3. mérésnél? O_o
Még kérdés:
Meddig húzható általában egy ilyen kártya?
AMDGPUClockTool-lal sikerült húznom, de bizonyos érték fölött (gpu ~783, mem ~820) fekete képernyő, amiből nem tér vissza, és lefagy a rendszer.
Ennyit bír a kártya, vagy valami szoftverhiba áll a dolog mögött?Bocs a sok láma kérdésért...
-
Nekros
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a Gears of War-ral...eszméletlenül idegesítően akad a játék, pedig ezen a konfigon (Asus M2N alaplap, AMD 4800+ Dual Core proci, Sapphire Radeon 2600XT 256MB videókártya) nem szabadna.. Olvastam egy módszerről, miszerint ha belépsz a játékba, mediumra állítasz mindent, kilépsz, majd vissza, megoldódik a probléma, de nálam sajnos semmi nem változott..
-
grunge
addikt
no az "ATI felhasználoi élmény" ujabb köntösben ért utol, teljesen gyanútlanul, és meglehetősen galád modon! a minap gondoltam cs-zek egyet, erre a játék inditása után 60hz-en pompázott a crt-m holott kb 1honapja a reforce progival 100ra volt löve és jol is müködött. ujrainditottam a vasat és megjavult. na erre nem tudok gombot varrni
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokibácsi #6877 üzenetére
Régebbi driverekkel próbálkozz (7.7 ilyesmi), az újak nem működnek helyesen AGP-s karikkal...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Polllen #6878 üzenetére
Pedig beteszi, itt a bizonyíték: riva1 riva2.
Nem, ha a tálcán Riva ikon egér jobb katt, exit Riva, akkor az overclock él, a ventit nem használom, de szerintem az is, ellenben a monitorozás nem működik csak az FPS-t rakja ki nekem.KMT: Sajátgép-Programfiles-Elektronic Arts-Cyrtek-Crysis demo-Bin32-BenchmarkGPU
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csokibácsi #6877 üzenetére
Na ami problemat okozhat:
2800+ sempron, hd 2600pro agp,1g ddr1 333mhz, abit nf7
Illetve 9800on valszeg nem ment 1-2 feature ami most megy, de majd jonnek az okosok, mert én eleg pongyolán fogalmazok.
Driverben (Catalyst) mindent kikapcsoltál?
mod: miert várja mindenki a megvaltast az AGP foglalatu legujabb kariktól?
-
-
Csokibácsi
tag
sziasztok!
hát hölgyeim uraim vmi nagyon nagy gebasz van nálam!
Konfigom adatlapomon!
Ezelőtt xpertvison 9800prom volt!!!
Cod4ben egy adott pozicióban lemértem az fpst 70 körül mozogtt
most az uj karival 40 fps
sőt még ha mozgog és lövök akkor 17 abba bele se mertem gondolni mivan ha neten multiba többen vagyunk mert ezt csak magam néztem úgy hogy kreáltam egy mappot
ien grafikán toltam
640x480 és minden minimumon
textura témák normalon élsimitás 0 antiisotropic bilináris
nemtom mi lehet
de sztem a driver
omega drivert használom (ami a 7.12 tartozik) mivel csak azzal mennek a gémek
szal segitségeteket kérném
nem tudtok e vmi módszert vagy vmi speckós drivert amivel mennének a játékok rendesen
megpróbáltam a 8.1-t azt legalább felrakta nem irta ki a hibát mint az elődjeinél
de azzal nem mennek a gémek
pls help
Üdv: Csokker -
Baboon
senior tag
2600pro gddr3 OC
GPU: 700@800
RAM: 700@950
CPU: C2D E2160 1,8@2,4
2giga ram3dmark 2006: 5035
-
Polllen
félisten
Hali!
Everest ultimate-tel gondoltam lecsekkolom a vidkari viselt dolgait.
idle:
GPU kihasználtság 0 %
Felhasznált helyi videomemória: 6 MB
Felhasznált nem helyi videomemória: 0 MB
Szabad helyi videomemória: 238 MB
Szabad nem helyi videomemória: 766 MBJáték közben a GPU felmegy max 22%, a többi érték nem változik...
Gondolom jó nagy adag bug valahol, de van vmi progi amivel meg tudnám nézni, mennyi memóriát használ fel a sajátjából? Illetve jól gondolom, hogy a nem helyi videomemóriát a rendszermemóból foglalja le? Ennek a mértékét tudom állítani valahol?
-
Baboon
senior tag
fagy 53!
Megvan az E2160-as proci és tudom hogy te 3,2Ghz-n használod. Elmondod bioszba mit mennyire álltítottál hogy stabilan kapd ezt a frekit? Előre is köszönöm
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van mint popey37-nek, más a nyák a kártyámon. Neki valószinü azért, mert Gigabyte. Nekem Sapphire de AGP-s és 512-es. A #1-ben egy 256-os PCIe-s Sapphire van voltmódolva. Mondjuk nem nagy a különbség, de ahoz bőven elég, hogy ne igazodjak ki rajta. Szal az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tud a 512-es(GDDR3) AGP-s kártyákhoz voltmod leírást? Én sehol nem találok. -
fagy53
nagyúr
A "másik"-hoz szólnék hozzá, jól tudod a proci miatt kapsz 4000 alatti pontot a 3DM06-ban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne próbáld ki a játékokban a VGA tuning hatását!
Azt, hogy proci limited van akkor tudod meg, ha hiába húzod a VGA-t, ugyanannyi FPS-t kapsz minden esetben.
A Crysis beépített bench-ben kipróbálhatod. -
-
popey37
addikt
van egy giga 2600XT-m, gondoltam voltmoddolom. De képtelen vagyok megtalálni as két ellenállást, egész más a karim felépitése mint a linken megadott karinak. nincs valakinek valami megoldása erre?
-
KMT
addikt
Én meg csak quick race (vagy mi) esetén tudtam odaáig eljutni, hogy induljon a játék. Ha a career-ra megyek, akkor bejön a kép, meg a motor hangja, majd lefagy, és csak a reset segít. :\
És egyelőre csak ez a játék csinál ilyeneket, majd kipróbálok egy másik verziót.Másik:
2600Pro DDR3 OC3D mark 06: 3595 pont
proci: 967Gondolom ennél többre képes, csak proci limit van. Ez esetben akkor felesleges a vga-t tuningolni, nem?
Ez a proci limit nem azt jelentené, hogy a vga kártya nem tud 100%-os kihasználtságot elérni? (Mert a Riva szerint eléri.) -
sammiedavis
tag
Télleg érdekes ez a kari mert azzal ellentétben amit a 6833.hsz-ben írtam a Bioshock röhögve fut rajta nem is alap beállításokkal
-
r9550
senior tag
válasz
passatgt #6853 üzenetére
ezt nem értem mindenki nyavajog a pro street miatt én tuningolva jáccok vele a kezdetek óta mindnen stabil tuning (10,5X245 850/960) a graf-t is belőttem 1024X768 85hz 4Xaa aprosponic filtering minden max és gond nélkül 25-30fps egyszer nem volt nekem vele gond nem értem holott meg mindenkinek hibás de amugy nincs miért nyavajogni mer naon fos game
-
passatgt
aktív tag
Ha windows xp-ben cleartype-ra állítjátok(jobbklikk-tulajdonságok-megjelenés-hatások), vagy a vista féle Calibri fontot állítjátok be a téma betűtípusainak, eltűnnek a fura színű dolgok
Mondjuk én a Styler nevű programot használom erre a célra, mert msstyle-t is változtattam
Ja és egy kis help:
Nfs Ps-ben néha kilép a játék, lefagy a gép(azthiszem) és a képernyőna No Signal felirat jelenik meg.
Ha lejjebb veszem grafikát akkor nem dob ki. Lehet hogy a hűtés rossz? Asus kártyám van, elvileg jó a hűtése. Alaplapomon 2 pci hely van, így közvetlen mellette kellett raknom a tv tunert. Ez lefoghatja a hűtést?
Előre is köszi
-
fagy53
nagyúr
Nem egy unalmas kártya ez! Az egyiknél ugyanabban a játékban hibát hibára halmoz, a másiknál jó minden. Ezt még egy kézlegyintéssel el is lehetne intézni, de hogy a naptárat is figyeli...!
Tegnap két különböző OS-re nem tudtam egy régi játékot feltenni, ill az írányitást beállítani, mert mindig ugyanott a játék lefagyott. Ma egyből sikerült mindkettőre.
Újraindítás tegnap is volt ezerszer. -
válasz
sammiedavis #6842 üzenetére
7.11-t tedd fel, a 7.12-től van ez a bug.
-
sammiedavis
tag
válasz
VaniliásRönk #6844 üzenetére
Köszi! Ha hazaértem megint nem unatkozom
, és reménykedem
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
A Catalyst 7.7-et érdemes még megnézni.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Akkor viszont októberi vagy régebbi drivert nézz....
-
rumkola
nagyúr
válasz
sammiedavis #6833 üzenetére
szintén driverhiba, pl. legújabb 8.1-es catalyst is csak hotfix-el működik rendesen agp-s karival....
-
carrot
tag
Sziasztok,
az mér van, h amióta megvan a 2600xt, egy-két font pirosan, v pirosasan jelenik meg, pl a welcome a XP índításakor, meg miegymás. Annyira nem zavar, de van valakinek tippje?
8.1es driver fenn van.Köszi szépen a választ!
-
sammiedavis
tag
válasz
VaniliásRönk #6836 üzenetére
A játék gyári+1.1-es patch
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sammiedavis #6835 üzenetére
Az alaplapi chipsetdriver sem árt, meg a játék patchelése sem, már ha megoldható tört verziónál.
Szerk.: Akkor nem szóltam.
-
dobolan
senior tag
válasz
sammiedavis #6833 üzenetére
Régi az alaplapod, próbálj meg bios-t frissíteni rajta. Hátha menni fog utána.
-
sammiedavis
tag
Üdv! A minap vettem egy 2600XT AGP-s 512RAM(256-ost akartam de ez volt csak), és azóta olyan játékok nem futnak pl. GT Legends ami még a régi 9600símával is eldöcögött. Betölti a gamát majd megáll a a kép és a háttérben a hangján hallom hogy fut a játék tudok gázt adni fékezni stb., Azóta újra raktam a wint(XP SP), kipróbáltam gyári drivert, omegát, kiszedtem a SB hangkártyát DX9c újra, és ugyanaz
. Esetleg egy ötletecske? Ja a configom a nevem alatt
-
fagy53
nagyúr
Az ATi Tray Tools nem tudja a tuningot, ne is kísérletezz vele. Az sem normális dolog, hogy kétféle progival téped szét a VGA-t!
A Riva sem tud 860MHz-nél többet beállítani a GPU-nak, egyszerűbb ha csak az ATiTool-lal állítod az órajeleket, ráadásul itt állíthatsz be külön 2D és 3D profilt, amit a progi automatikusan alkalmaz. -
r9550
senior tag
ez télleg jó ez a 440Ghz ja azt szeretném kérdezni tőletek hátha tuttok segíteni hogy ati tray tools mé 14/14mhz-re irja ki a karim és ha tuningolni akarok vele vagy rámegyek hogy def-be nyomja a karit elmegy a kép oszt kékhalál ezt nemértem amugy fasza mer 3 progival toom elérni a fasza teljesítményt att-vel nyomom hogy a d3d és az open gl performance-re legyen állítva ati toollal a ramot húzom riva tunerrel a gpu-t mer ati tool nem engedi 850 fölé szal tök jó ja ráadásul a procit is windowsbol húzom ntune-vel szal ha az ember először csinálja és tuningolni akar akkor néha el se jut odáig hogy elindítsa a markokat
-
wwenigma
Jómunkásember
Legújabb Catalyst (8.1), legujabb Rivatuner (2.06), legújabb probléma. 5let?
-
Polllen
félisten
Ha nem oldodna meg:
Az újabb játékokban (2007) biztos, hogy van olyan funkció, hogy aspect ratio és azt szépen berakod 16:10-re (1024*768-t is szépen szétdobja)
A másik pedig az, ha ablakban futtatod...Nálam vista alatt ablak/full screen ugyanazt az fps-t adja...(xp alatt meg nagyon régen probáltam és akkor ablakban minden lassabb volt)
-
Baboon
senior tag
Akkor az új kérdés.
Hogy csinálja meg az ember egy wide képernyőn hogy mondjuk a 1280x1024 ne torzítva jelenjen meg a képernyőn hanem fekete csíkokkal a szélén?
A CCC "use centered timings" nem működő megoldás -
Baboon
senior tag
Amúgy hány fok káros már a GPU-ra? csak mert nekem terhelés alatt 60 körül mozog.
Gondolom az még nem gáz. De mondjuk mi van ha 70 fokosig húzom az már káros vajon?A másik: MI az a temperature of temp. chip, mert teszt közben az 99fokos és nem tudom ez normális-e
-
Baboon
senior tag
Heroes 5: 1680x1050, very high, akadás mentes
CC tiberium war: 1680x1050, minden ultra high, shadow off, akadás mentes.
Nem tudom miért de az árnyékok nagyon szétesnek a játékban. Valakinek vmi ötlete?
-
Baboon
senior tag
Nah az eredmény 3dmark 2005-ben
2600pro gddr3 OC
GPU: 700@800
Ram: 700@950
Cpu: 2,6@3,2
3D mark: 6900@7614Nem sok... de legalább vmi
Ennél többet is kilehetne hozni a kártyából... a cpuból nem nagyon
-
Bryan65
tag
Az ATI Omega xp2 48442 (18mb)-meghajto programmal elindultak a 3D-alkalmazások,lefutotak a 3DMark05 tesztjei is(5815),ha valakinek 3D-vel gondjai lenénnek
AGP-s kártyánál ,használja az omega drivert,Sapphire HD 2600 XT-nél.
Sziasztok. -
Baboon
senior tag
mindent 700-ól 780-ra engedne de hiába húzom fel és apply-ozom le nem tartja meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest