- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalintUG
tag
Sziasztok !!
Kérdésem van mivel én nekem gondolatom nincs a következőről ==>
Öcsémnek a gépe s754 +3000+ Venice + 2x 512/400as Kingmax +6600GT ...
Játék közben elkezdet neki pontozgatni cucc piros pontok vonalak jelentek meg aztán belassult és végül kifagyott a gépe. Majd észrevettem hogy a VGA-ja alapjáraton volt 62 fok ... Ami katasztrófa. Ráküldtem egy terhelő progit ami ki is csinálta a VGA-t. Most vettem neki egy x850XT VGA-t azért annál ami volt neki sokkal sokkal jobb hamár AGP-ről van szó. Na most a problémám per pill az, hogy a gép 1 másodperc erejéig indul be majd kikapcs de lehet nem is nevezném ezt bekepcsolásnak csak egy villansának. Gondolatom nincs mi lehet a gáz. 300W táp van bent neki de nem szar Codegan vagy hasonszőrű hanem Normális ami le is adja ezt a feszt. Szóval a 6600GTn is volt + tápcsatoló meg ezen is van. a GF on az a sima 4 tűs alap tápfej volt ezen ez a 2x 6os fekete amit egy átalakítóval oldott meg a gyártőó szóval kábeltoldalék van a tápcsatin ami van bedugva a gépbe. Ha nem dugpom rá a VGA-ra kiírja még "DOS alatt" hogy kössme rá a + FESZkót viszont ha rátolom csak a villanás !!!
Ötleteket várok bakker ha lehet minnél hamarabb köszönet előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest