- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
istikovacs
csendes tag
sziasztok !
Vettem egy Sapphire Radeon HD 2600 pro 512 ram-os kártyát, agp-s. Nekem 32 bites XP-m van SP2-vel, 1.5giga ram.
Most az a probléma lépett fel, hogy a call of duty 4 közben, illetve az intrónál a windows pittyen egyet, és semerre sem megy, lefagy.
A www.canitrunit.com-on megnéztem, és azt kéri a gép, frissítsem a drivert (amúgy minden más jó). catalyst7.10 a gyári, az is van fenn.
Letöltöttem a 7.12-est nem megy fel (sem a 7.11, sem a saaphire oldaláról, sem az ati-ról)
Azt írja ki, hogy nem kompatibilis a driver, vagy az operációs rendszer.
A call of duty 2 a régi geforce 4200ti- kártyával jól ment. (Ezzel is elindul, de elég tré a célkereszt, az iránytű, stb.)
Most mit lehetne tenni? (gondolom valahogy fel kellene erőszakolni a drivert)u.i.:athoni neked ugyanilyen kártyád van ugye? hogyan tetted fel a drivert?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest